Sådan slipper du af med strækmærker med naturlige ingredienser

, Jakarta - Strækmærker kan angribe kvinder, som regel dem, der lige har passeret perioden med graviditet og fødsel. Strækmærker Det opstår på grund af overdreven strækning af huden. Ikke kun det, strækmærker Det kan også være et tegn på, at en person er underernæret eller overvægtig. Denne hudlidelse er karakteriseret ved forekomsten af ​​fine linjer på huden på grund af udstrækning og kan fjernes.

Denne tilstand er forskellig fra cellulite. Ved cellulite er de linjer, der opstår, forårsaget af en ophobning af fedt under huden. Egen strækmærker nogle gange irriterende, denne tilstand kan overvindes med visse medicinske behandlinger. Derudover kan du også fjerne strækmærker med naturlige ingredienser, der er omkring. Hvad er de naturlige ingredienser, der kan bruges til at fjerne linjer? strækmærker? Læs svaret nedenfor!

Læs også: 4 typer hudsygdomme at holde øje med

Fjern strækmærker på den naturlige måde

Strækmærker opstår på grund af strækning af huden, opstår normalt efter graviditet og fødsel. Selvom de er forstyrrende, kan disse linjer på huden faktisk forsvinde, hvoraf den ene er gennem selvpleje med naturlige ingredienser. Der er flere naturlige ingredienser, der kan bruges til at behandle denne tilstand, herunder:

  1. Olivenolie

Olivenolie kan bruges til at fjerne strækmærker på hudoverfladen. Stofindhold linolsyre i olivenolie kan hjælpe med at helbrede huden og opretholde vandindholdet. Derudover indeholder olivenolie også polyfenoler, som indeholder høje antioxidanter og hjælper med at regenerere din beskadigede hud.

For at slippe af med strækmærker kan du smøre ren olivenolie på de dele af kroppen, der har strækmærker, massér blidt i 5 til 15 minutter, indtil olivenolien trænger ind i huden.

Læs også: 5 fødevarer, der kan hjælpe hudens sundhed

  1. Aloe vera

Aloe vera alias aloe vera faktisk kan det også hjælpe med at eliminere strækmærker. Ved at smøre aloe vera på den del af kroppen, der har strækmærker, linje strækmærker langsomt forsvinde. For maksimale resultater skal du sørge for at anvende aloe vera på huden regelmæssigt. Ligninindhold i gelen aloe vera faktisk vil øge niveauet af hudens elasticitet.

Ikke nok med det, så indeholder aloe vera også adskillige vitaminer, såsom vitamin C og E, som indeholder antioxidanter, der er gode for din huds sundhed. Brug af aloe vera til at slippe af med strækmærker Det er også ret nemt, nemlig ved at tage gelen indeholdt i aloe vera og derefter lave en maske. Placer den på den del af kroppen, der har strækmærker og lad stå i 15 minutter. Gør denne metode regelmæssigt for at få tilfredsstillende resultater.

  1. Kartoffel

Du kan også bruge kartofler som et naturligt middel til at komme af med strækmærker i kroppen, nemlig ved at lave kartofler som maske. Mineralindholdet i kartofler er faktisk meget godt til at regenerere din krops hud. De naturlige antioxidanter i kartofler hjælper også med at lave strækmærker sygner hen. For mere gearing kan du tilføje lidt mælk til kartoffelmasken.

  1. Citron

Citroner er rige på C-vitamin, som er nyttigt som antioxidant og er godt for huden. Citroner indeholder også syre alfa hydroxy som kan modvirke alle de frie radikaler, der udsættes for din hud. Ved at lave citron som en maske på den del af din krop, der har strækmærker, kan du regenerere huden og fjerne strækmærker langsomt. Gør denne metode regelmæssigt for optimale resultater.

Læs også: Fordele ved et morgenbruser for hudens sundhed

Glem ikke at drikke nok vand til at holde din hud fugtet. Der er ikke noget galt i at kontakte lægen gennem ansøgningen hvis du har klager over dit helbred. Kom nu Hent Ansøgning nu gennem App Store eller Google Play!

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Strækmærker.
Healthline. Tilgået i 2020. At slippe af med hvide strækmærker.
Veywell. Tilgået 2020. Behandling af strækmærker under og efter graviditet.
Momjunction. Tilgået 2020. Sådan fjerner du strækmærker efter graviditet: 16 hjemmemedicin og medicinske behandlinger.