Kend årsagerne til et utæt hjerte

, Jakarta - Utæt hjerte er et udtryk, der bruges, når en person har hjerteklapabnormiteter, eller der er en blokering i hjertet. Hos voksne opstår denne tilstand, fordi en af ​​ventilerne ikke kan lukke ordentligt.

Læs også: ASD og VSD hjertelækager hos børn, forældre skal vide dette

I mellemtiden kan hjerteklapabnormiteter hos spædbørn og børn være forårsaget af et hul mellem væggene i venstre og højre hjertekammer, som ikke lukker ordentligt. Ved, hvad der forårsager denne tilstand for at undgå mere alvorlige komplikationer!

Disse er de symptomer, der opstår hos mennesker med utætte hjerter

Et utæt hjerte kan karakteriseres ved symptomer som:

  • Det er nemt at føle sig træt og besvime. Dette skyldes manglen på ren blodforsyning til hjertet forårsaget af en blanding af rent blod og snavset blod på grund af en utæt skillevæg.
  • Hjertemislyd, som er en tilstand, hvor hjertet har en blæsende, susende eller hæs lyd, der opstår, når blod bevæger sig gennem hjertet eller blodkarrene omkring hjertet.
  • Åndenød og brystsmerter ofte. Dette sker på grund af blandingen af ​​snavset blod indeholdende kuldioxid og rent blod indeholdende ilt. Snavset blod vil påvirke strømmen af ​​rent blod og forårsage åndenød.
  • Hævelse af organerne omkring hjertet på grund af ophobning af mange urenheder.
  • Hyppig vandladning.
  • Høje niveauer af hæmoglobin. Normalt er Hb-niveauet i kroppen 13,0-15,0. Hos personer med et utæt hjerte vil dette tal dog stige til 20,0.

I tilfælde af et utæt hjerte kan hjertet ikke fungere normalt på grund af blanding af snavset blod og rent blod som følge af skaden på hjertekamrene.

Læs også: Dette er forskellen mellem hjerte- og koronarventiler

Kend årsagerne til et utæt hjerte

Det vides ikke, hvad der er den nøjagtige årsag til et utæt hjerte. Der er dog flere faktorer, der kan udløse denne tilstand, herunder:

  • Genetiske lidelser

Et barn født med en genetisk lidelse har ofte en medfødt hjertefejl. Derudover bestemmer familiens rolle også i høj grad forekomsten af ​​denne tilstand. Hvis en forælder har en medfødt hjertefejl, er det muligt, at barnet lider af samme helbredstilstand.

  • Rygning under graviditet

Gravide kvinder, der har for vane at ryge under graviditeten, kan også forårsage medfødt hjertesygdom hos den lille, hvoraf den ene er et utæt hjerte.

Hvis det er klart, hvad der er årsagen til det utætte hjerte, så kan du lave en undersøgelse ved at lave et røntgenbillede af brystet. Fortsæt derefter med en undersøgelse med et elektrokardiogram (EKG).

Læs også: Skal vide 4 medfødte hjerteabnormiteter forårsager Tetralogi af Fallot

Oplever et utæt hjerte, her er hvad du skal gøre

Efter at have lavet en undersøgelse og røntgenbilleder kan helingsprocessen ikke bare klares, før barnet er tre måneder gammelt. Læger vil normalt foretage yderligere undersøgelser, før de beslutter sig for et behandlingstrin med utæt hjerte. Der blev gjort flere overvejelser, herunder patientens alder og patientens helbredstilstand.

Efter at have fundet gammel nok og tilstrækkelig sundhed, vil lægen udføre hjerteoperationer eller med kateterisation. Hvis hjertelækagen er placeret under, vil det være svært at kateterisere, så denne metode kan ikke bruges til alle mennesker med et utæt hjerte.

For flere detaljer kan du diskutere direkte ved at bestille tid hos en læge på det sygehus du vælger på . Derfor, Hent ansøgningen med det samme!