7 slags friske grøntsager og deres fordele for sundheden

, Jakarta – For at opfylde det fiberbehov, som kroppen har brug for, anbefales det, at du spiser grøntsager hver dag. Ikke kun lækkert at spise efter tilberedning, grøntsager, der stadig er friske og rå, er også lækre at spise, du ved. For eksempel friske grøntsager. Denne mad, som er meget populær blandt sundaneserne, kan udover at have en meget solid smag, når den spises med chilisauce, også give et utal af fordele for dit helbred.

Lalapan består normalt af forskellige slags grøntsager såsom agurk, basilikum, aubergine, kål, leunca og mange flere. Lad os se, hvad der er fordelene ved disse grøntsager:

1. Agurk

En af de mest almindelige grøntsager, der findes i friske grøntsager, er agurk. Agurkeskiver, der er sprøde i konsistensen og indeholder masser af vand, er virkelig et idol blandt salatelskere. Især når den spises med chilisauce. Men du ved, bag fornøjelsen er agurk også effektiv til fordøjelsen og til at holde vægten, du ved. Så for dem af jer, der er bange for at blive fed, kan du inkludere disse grøntsager i din kost. Ikke nok med det, rapporteret af Healthline, er agurker også kendt for at indeholde antioxidanter, der kan reducere risikoen for kræft og hjertesygdomme.

2. Basilikum

Udover agurk er dette lille grønne blad også en favorit blandt fans af friske grøntsager. Har en karakteristisk aroma, basilikum er meget lækker, når den spises med krydret chilipasta. På grund af sin friske aroma bruges basilikum også ofte som en komplementær ingrediens i Pepes. For dem af jer, der har kræftsår, kan du indtage disse blade som friske grøntsager, fordi basilikum kan kurere kræftsår hurtigt. Derudover indeholder basilikum ifølge forskning udført ved det schweiziske føderale institut for teknologi (E)-beta-caryolhyllen (BPC), som menes at behandle gigt og colitis.

3. Leunca

Ydermere er der leunca, som ofte bruges som friske grøntsager eller som tilføjelse til oncom røre-menuen. Bag denne lille og lille form viser leunca sig at have ekstraordinære egenskaber, nemlig at forhindre hypertension og øge fertiliteten. Læs også: Nygifte, obligatorisk indtagelse af mad for at øge fertiliteten

4. Kål

Col ( Brassica oleracea Friske grøntsager er rige på vitamin C og K, som er nyttige til at øge kroppens modstand. Rapportering fra Healthline, kan spise kål også forbedre fordøjelsesforstyrrelser og bekæmpe betændelse. Læs også: Stegt kål Sahur-menu, er det ikke sundt?

5. Aubergine

Auberginer, der ofte bruges som friske grøntsager, er ikke lilla og ovale i formen, men grønne og runde i formen. Dens sprøde tekstur gør denne grøntsag til den mest eftertragtede i friske grøntsager. Faktisk er denne grøntsag meget god til indtagelse, fordi den kan behandle gigt, glatte vandladning og forhindre anfald på grund af høj varme.

6. Antanan

Ikke kun ofte brugt som friske grøntsager, grøntsager fra Kina, Japan, Indien og Indonesien bruges også ofte til at behandle mindre skader. Antanan (Centella asiatica) kan faktisk hjælpe med at overvinde forskellige sygdomme, lige fra angst, eksem, luftvejsinfektioner, stumhed, forkølelse, træthed, feber til astma. Det anbefales dog ikke at bruge kokosmælk som medicin i mere end 6 uger uden først at diskutere det med din læge.

7. Pohpohan

Lalapan-fans skal være bekendt med dette ene blad. Med en karakteristisk lugt som mynte, er pohpohan (Pilea melastomoides) også rig på calcium, så dette blad er meget godt for væksten af ​​tænder og knogler. Calcium i pohpohan er også nyttigt til at opretholde kropsvæskebalancen, reducere PMS-symptomer og kontrollere højt blodtryk.

Læs også: Sikkerhedstips, hvis du vil spise rå mad

Så der er ikke noget galt, hvis du begynder at prøve at spise friske grøntsager på en regelmæssig basis. Udover at spise grøntsager kan du også bevare dit helbred ved at tage vitaminer og kosttilskud. Køb det via appen lige. Det er meget nemt, bare bliv bestille Brug blot Apotek Deliver-funktionen, og din ordre ankommer inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.