Er det rigtigt, at Moringa-blade kan hjælpe med at overvinde mavesyre?

Moringa blade er en af ​​de planter, der kan bruges til at behandle problemer relateret til mavesyre. Noget af indholdet af denne plante er meget godt til at holde fordøjelsessystemet sundt."

, Jakarta - Der er et udtryk, der siger "verden er ikke så bred som Moringa blade", men ikke alle kender fordelene ved denne plante for sundheden. Dette lille blad viser sig at have mange fordele for kroppens sundhed fra at holde blodtrykket normalt til at forebygge kræft. En anden fordel, som du skal vide, er, at dette blad er nyttigt til at overvinde mavesyre. Find ud af mere her!

Fordele ved Moringa-blade til at overvinde mavesyreproblemer

Mavesyre er et problem, der er tilbøjelig til at få tilbagefald hos nogle mennesker på grund af vanen med at spise krydret eller sur mad. Et af de problemer, der kan opstå, er et sår eller mavesår. Denne lidelse opstår på grund af en ubalance mellem de sure væsker i maven og tyndtarmen i fordøjelseskanalen.

Læs også: Naturlige midler til at overvinde mavesyresymptomer

Når du lider af sure opstød, kan du føle en brændende fornemmelse og smerte i brystet og maven, bøvsen eller sure opstød, oppustethed, til kvalme eller opkastning. Før symptomerne bliver værre og forstyrrer aktiviteter, er det vigtigt at komme i behandling med det samme. Det menes, at en af ​​de mest effektive måder er at indtage Moringa-blade. Er det sandt?

Faktisk bruges Moringa-blade almindeligvis som medicin til behandling af fordøjelsessygdomme, herunder mavesyreproblemer. Denne plante er rig på tanniner og flavonoider, som er plantebaserede antioxidanter, der er effektive til at kurere betændelse, irritation og håndtering af problemer forbundet med sår. Faktisk kan dette blad også forbedre den generelle kropssundhed.

Her er nogle måder, hvorpå Moringa-blade virker til at behandle mavesyresygdomme:

1. Bekæmper H.Pylori-bakterier

En undersøgelse fastslår, at Moringa-blade er effektive til at lindre symptomer og forbedre prognosen hos en person, der lider af mavesyresygdomme. Indholdet af dette blad kan arbejde for at reducere betændelse forårsaget af opbygning Helicobacter pylori og øge kroppens modstand. Derudover er Moringa-blade også bevist i stand til at fjerne frie radikaler og øge udholdenheden.

Læs også: Hvad er kendetegnene ved stigende mavesyre?

2. Rig på antioxidanter og anti-inflammatorisk

Moringa-blade indeholder flere antioxidanter, såsom polyphenoler, flavonoider og ascorbinsyre. Alle disse antioxidanter kan forhindre skader forårsaget af frie radikaler i celler, herunder årsagen til mavesyreproblemer. Derudover kan denne plante undertrykke inflammatoriske enzymer og derved mindske risikoen for sure opstød.

3. Lavere fedme

Moringa-blade kan også sænke glukoseniveauer, blodsukker, kolesterol og derved reducere fedmeniveauer, som kan være årsagen til sure opstød.

Læs også: 9 effektive måder at forhindre mavesyre i at stige

4. Dræb indvoldsorm

Regelmæssig indtagelse af Moringa-blade kan dræbe alle skadelige indvoldsorme. På den måde kan risikoen for at opleve fordøjelsesbesvær, især mavesyreproblemer, reduceres.

Så hvordan behandler man Moringa-blade, så de kan forbruges?

Moringa blade kan behandles på flere måder. Du kan drikke det direkte efter at have oplevet mavesyre regelmæssigt hver morgen. Valget er at tygge bladene direkte eller knust til pulver og drikkes med en blanding af et glas varmt vand. Hvis du ikke vil genere, skal du bare købe et kosttilskud, der indeholder stoffer fra denne plante. Alligevel er det en god idé at diskutere med din læge først.

Du kan købe tilskudsmedicin indeholdende Moringa-blade på flere apoteker, som har samarbejdet med . Nok med Hent Ansøgning , alle bekvemmeligheder ved køb af lægemidler kan kun opnås ved at bruge smartphone. Download det lige nu!

Reference:
Sepalika. Tilgået 2021. Moringa: The Wonder Remedy for Acid Reflux.
Skål med urter. Tilgået i 2021. Kur mavesår med moringablade – gør det selv.