Dette er grunden til, at pedicure er obligatorisk

, Jakarta - Skønheden og renheden af ​​negle skal opretholdes. Især hvis man ofte møder og stifter bekendtskab med mange mennesker. Skinnende fingre og negle vil give et godt første indtryk.

Det er ikke kun hænderne, der skal behandles manicure , selv tæerne skal behandles med pedicure . Marsha Bialo, en Manikurist Berømthed fra Los Angeles sagde: "Der er to hovedårsager til, at fødderne skal komme pedicure . Den første er at gøre fødderne rene, og den anden er at få sexede tæer, når man bærer sandaler eller åbne sko."

Når du går i salonen for at forkæle dig selv, som regel pedicure ikke så vigtigt at gøre. Du er muligvis gået glip af denne behandling med én fod. Men vidste du det pedicure har fordele? Hvad som helst? Her er forklaringen!

Fordele ved pedicure

1. Pedicure forhindrer infektion

Hvis du ikke regelmæssigt bruger fugtighedscreme på dine fødder, pedicure er en af ​​de mest effektive måder at fugte huden på fødderne på. "Fugtning af fødderne vil forhindre revnet hud, der kan føre til infektion," siger certificeret fodterapeut Dr. Alan Bass.

2. Fjern hård hud

Ekstra fugtighedscreme kan også fjerne og forhindre hård hud. At massere fødderne ved hjælp af en lotion er effektivt til at fugte de fodsåler, der er tilbøjelige til hård hud.

3. Understøtter en sundere livsstil

Der er mange rygter, der siger, at fodmassage kan forbedre cirkulationen. Dr. Bass siger, at det kan være indirekte, men stadig effektivt. At massere fødderne er nyttig til at reducere angst og skabe en behagelig afslappende fornemmelse for kroppen.

Det er vigtigt at vide, på overfladen af ​​fodsålen er der et reflekspunkt kaldet Solar plexus . Solar plexus det er en slags punkt, der indeholder alle kilderne til stress i kroppen. Hvis du jævnligt masserer eller laver zoneterapi på dine fødder, kan du slippe stress langsomt.

4. God til led

Pedicure involverer massering og iblødsætning i varmt vand. Denne aktivitet kan faktisk reducere ledproblemer. Det skyldes, at massage på fødderne kan mindske stivhed i leddene. Derudover kan det at lægge fødderne i blød i varmt vand også mindske tryk og smerter i leddene.

Tips til hjemmepleje

Hvis du ikke har tid nok til at gøre det manicure og pedicure i salonen kan denne neglebehandling også laves derhjemme. Værktøjerne er mere sikre, omkostningerne er også billigere.

For at gøre det skal du bare forberede et par ting. Forbered først et mellemstort håndklæde. Forbered derefter også et mellemstort bassin til manicure og et stort bassin til pedicure . Glem ikke også at give olivenolie, salt og citronbåde. For maksimale resultater, giv også lotioner til hånd- og fodpleje samt anti-svampecremer.

Udover det tidligere nævnte udstyr, er det en god idé også at forberede udstyr manicure og pedicure Andet. Blandt andre er:

  1. Cuticle saks til at klippe neglebåndslaget, der opstår på ydersiden af ​​neglen.
  2. Negle klipper. Forbered to størrelser, den mindre størrelse er til manicure og den større til pedicure .
  3. Tweeter at plukke hårene omkring fingrene.
  4. En fil til at forme negle og udglatte neglespidser.
  5. Søm Buffer for at forbedre neglenes naturlige glans.
  6. Pimpsten til at fjerne døde hudceller på fødderne.
  7. Børste til rengøring af negleområdet på fødder og hænder.
  8. Flydende sæbe, du bør vælge babysæbe.
  9. Neglelakfjerner (acetone).
  10. Base coat til coat og styrker neglene.
  11. Neglelak.

Udover skønhed, pedicure også vigtigt for sundheden. Med tipsene ovenfor kan du gøre pedicure hjemme og slapper af med familien. Har du andre helbredsproblemer, kan du spørge din læge på . Pålidelige læger vil altid være tilgængelige til at besvare dine spørgsmål når som helst og hvor som helst. Glem ikke at Hent appen i App Store og Google Play!

Læs også:

  • 5 hudbehandlinger værd at prøve
  • 6 tips til pleje af følsom hud
  • Kig på hvordan man forskønner negle