Kvalme under graviditet? Overvind på denne måde!

, Jakarta Graviditet er ofte synonymt med kvalme næsten hver dag. Selv når du lugter en skarp lugt, såsom duften af ​​parfume eller lugten af ​​visse fødevarer, kommer følelsen af ​​kvalme bare ikke naturligt. I lægevidenskaben kaldes dette "Hyperemesis Gravidarum". Hvad er det egentlig, der får kvalmen til at opstå? Kvalme er en almindelig ting, som næsten alle gravide kvinder oplever i de tidlige stadier af graviditeten, især den første uge til den tredje måned. Kun mindre end 20% af mennesker i verden, der ikke oplever denne kvalme. Hovedårsagen er hormonelle ændringer og tegn på fosterudvikling.

Selvom der ikke er nogen kur mod kvalme under graviditeten, er der ting, som kommende mødre kan gøre for i det mindste at lindre den irriterende kvalme. Sådan slipper du af med kvalme under graviditeten, som du kan gøre, er som følger:

1.Spis slik

Den nemmeste måde at slippe af med kvalme under graviditeten er at tygge slik. Slik indeholder mynte eller ingefær er en favorit blandt mange gravide. Som ingefær, mynte giver en kold og frisk følelse for at lindre kvalme, der rammer. Selvom fordelene er hurtige, er det garanteret sikkert at slippe af med kvalme under graviditeten med slik uden bivirkninger.

2.Forbrug af let intetsigende Mad

For de fleste gravide kvinder stimulerer fødevarer rige på krydderier faktisk kvalme. Så for at slippe af med kvalme under graviditeten, prøv at erstatte det med lidt mere intetsigende fødevarer såsom brune ris, grøntsager, toast uden marmelade eller yoghurt.

3.Drik meget vand

Vand spiller en vigtig rolle for gravide kvinder, der som udgangspunkt altid skal være perfekt hydreret, især for at slippe af med kvalme under graviditeten. Dette skyldes, at en dehydreret gravid kvindes krop er tilbøjelig til at 'indbyde' kvalme. Prøv at drikke omkring 6 til 8 glas vand om dagen. Men hvis du oplever kvalme og opkastning for ofte, kan du erstatte vand med sportsdrikke, der indeholder glukose, salt eller kalium for at genoprette tabte elektrolytter.

4.At være i et køligt rum

Udover mad- og drikkefaktorer kan det omgivende miljø også påvirke kvalme, du ved. I betragtning af, at gravide har lettere ved at føle sig varme, og når de er varme, vil kvalmen automatisk øges. For det, så prøv at holde alle de rum, hvor du er aktiv, altid seje. Installation af et klimaanlæg eller ventilator vil være nok til at hjælpe din komfort for at undgå kvalme.

5.Børste tænder

Det sidste trick til at slippe af med kvalme under graviditeten er at børste tænder. Nogle gange kommer kvalme også fra madrester, der stadig er tilbage i munden. Derfor kan du slippe af med kvalme under graviditeten ved at børste tænder og gurgle ved hjælp af en speciel mundskyl. At børste dine tænder grundigt efterfulgt af gurgle vil også forhindre den kvalme lugt.

Det er de fem måder at slippe af med kvalme under graviditeten, som du kan prøve, så dine dage i graviditetens første trimester kan forløbe glat og behageligt. For andre tips om at bevare sundheden under graviditeten, kan du diskutere direkte med obstetrik og gynækologisk specialist uden at skulle på hospitalet, men kun gennem ansøgningen ! Derudover kan du nyde funktionerne Kontakt læge, gør det også nemmere for dig at købe medicin igennem smartphone med service Apotek levering. Hvad venter du på? Hent Ansøgning nu også på Google Play og App Store.

Læs også: Vil du have sunde mødre og babyer? Disse 6 vigtige næringsstoffer til gravide kvinder