5 fordele ved Temulawak for børns sundhed

Jakarta - Måske er fordelene ved ingefær for børn, som er almindeligt kendt, at øge appetitten. Faktisk har dette gule krydderi mange andre sundhedsmæssige fordele, du ved. Derfor kan temulawak bruges som urtemedicin eller urtemedicin til dit lille barn.

Ud over at vække børns appetit kan ingefær også hjælpe med at lindre diarré, forebygge betændelse, vedligeholde leverfunktionen og øge udholdenheden. Hvordan kan det være så nyttigt? Herefter vil dette blive diskuteret en efter en, ja.

Læs også: Temulawak som en naturlig medicin til at overvinde leversygdom

Forskellige fordele ved Temulawak

Her er nogle af fordelene ved ingefær for børns sundhed, som du har brug for at kende:

1. Cure Uveitis

Har du nogensinde hørt om en sygdom kaldet uveitis? Denne sygdom, der angriber øjets uvea-lag, er klassificeret som en inflammatorisk sygdom, som er almindelig i øjets iris og ciliære krop. Denne sygdom kan forårsage symptomer på smerte, der føles pludseligt, ledsaget af rødme i øjet.

Mødre behøver dog ikke bekymre sig længere, fordi denne sygdom kan helbredes på en naturlig måde, nemlig ved at bruge ingefær. Indholdet af ingefær menes at kunne overvinde betændelse forårsaget af uveitis. Håndtering med ingefær kan hjælpe din lille til at vokse mere optimalt og dermed undgå betændelse i øjnene.

2. Sænker kræftrisikoen

Dødelig sygdom, kræft, kan ikke kun forekomme hos voksne, men også hos børn. Den gode nyhed, risikoen for kræft hos børn kan sænkes ved at bruge ingefær, du ved. Årsagen er, at temulawak indeholder curcumin eller ofte også omtalt som et gult farvestof, som er smertestillende, antioxidant og anti-inflammatorisk.

Dette indhold gør temulawak effektiv til at minimere risikoen for kræft, både hos børn og voksne. I en undersøgelse udført på dyr er det kendt, at temulawak kan minimere flere typer kræft, såsom prostatacancer, brystkræft, hudkræft og tyktarmskræft.

Den kræftforebyggende effekt, der findes i temulawak, kommer fra dets stærke antioxidantindhold, som beskytter kroppens celler mod forskellige typer skader. Men i et forsøg på at behandle kræft hos børn er der stadig brug for medicinske procedurer og intensiv pleje fra læger.

Læs også: Udover at overvinde slidgigt er her 7 andre fordele ved Temulawak

Indtagelse af temulawak hos børn vil kun hjælpe med at give fordele for deres helbred som antioxidanter. Dette hjælper med at forhindre skader på kropsceller, som er nyttige til at understøtte væksten og udviklingen af ​​den Lille.

Men hvis dit barn er diagnosticeret med kræft eller andre sundhedsproblemer, skal du ikke kun stole på ingefær eller naturlægemidler. Mødre skal stadig tjekke barnets tilstand til lægen. For at gøre det lettere, Hent kun app at lave en tid hos børnelægen på moderens flagskibshospital.

3. Oprethold fordøjelsessundhed

Ikke kun hos voksne kan mavesår eller dyspepsi også forekomme hos børn. Et af problemerne med fordøjelsen er bestemt meget forstyrrende til enhver tid. Nå, udover at behandle det ved hjælp af en recept eller medicin fra en læge, kan urteingredienser såsom ingefær også bruges som en løsning eller yderligere behandling af denne sygdom. Du skal dog stadig tale med din læge kl først før du bruger temulawak som en komplementær behandling, ja.

4. Oprethold kropsudholdenhed

Børns immunitet eller kropskraft kan faktisk opretholdes ved at implementere en sund livsstil, såsom at have tilstrækkelige timers søvn, til at træne regelmæssigt. Moderen kan dog også øge barnets immunforsvar ved at give ham ingefærblandingen, så den lille ikke nemt bliver syg. Udover at bevare udholdenheden kan temulawak også hjælpe processen med at fjerne giftstoffer i kroppen og fremskynde restitutionen efter sygdom.

5. Forhindrer bakteriel virusinfektion

I modsætning til voksne er børns immunsystem normalt ikke perfekt, så de er modtagelige for sygdomme forårsaget af bakterielle og virale infektioner. Tja, temulawak kan være en løsning, fordi den er rig på vitaminer, såsom vitaminer C, E, B6, kalium og jern, som er vigtige for at bevare sundheden og forebygge infektion.

Læs også: Fordele ved Temulawak for Beauty

Har stadig bivirkninger

Selvom fordelene er utallige, har temulawak stadig en risiko for bivirkninger, hvis det bruges overdrevent og langsigtet. Hvis det bruges på kort sigt (maksimalt 18 uger), er temulawak stadig sikkert. Men hvis det bruges mere end denne periode, kan dette krydderi forårsage forskellige bivirkninger, især maveirritation og kvalme.

Så mødre skal konsultere en læge først, før de giver ingefær som medicin eller en rutineingrediens til børn. Fordi, selvom det er naturligt, er doseringen af ​​krydderier ikke klar, mens reaktionen af ​​hver persons krop kan være forskellig. Derudover, hvis din lille har en leversygdom eller problemer med galde, bør du undgå at give ingefær.

Reference:
Lev stærkt. Tilgået 2020. Fordelene ved Curcuma.
WebMD. Hentet 2020. Javanesisk gurkemeje.
Nationalt Center for Bioteknologisk Information. Tilgået 2020. Effekter af Curcuma xanthorrhiza-ekstrakter og deres bestanddele på fase II lægemiddelmetaboliserende enzymaktivitet.