Dette er 5 tips til at blive hurtigt gravid til nygifte

, Jakarta – Nygifte par, der ønsker at få børn med det samme, vil som regel ofte lede efter tips til hurtigt at blive gravide fra forskellige platforme. Men faktisk, er der nogle tips, der virkelig kan hjælpe par til at blive hurtigt gravide fra et medicinsk synspunkt? Fordi forekomsten af ​​graviditet afhænger af forskellige faktorer, som ofte er svære at forudsige.

Så her er fem hurtige tips til at blive gravid, som du kan prøve:

1. Tjek din fertile periode

I gennemsnit er en kvindes chance for at blive gravid 15-25 procent hver måned. Denne mulighed kan øges, hvis du har sex, når du går ind i den fertile periode, som er den fase, hvor æggestokkene frigiver æg eller har ægløsning. Denne fase indtræffer omkring 14 dage efter den første dag i menstruationen, hvis du har en normal cyklus på 28 dage, eller mere præcist 12-14 dage før den første dag i den næste menstruation for dem, der har en uregelmæssig cyklus.

Du kan også selv beregne det med Ogino Knaus Kalender-beregningen, nemlig:

  • Registrer datoen for menstruation for de sidste 6 til 12 måneder.
  • Når den er kendt, skal du trække 18 dage fra den korteste menstruationscyklus i 6 måneder for at bestemme starten på den fertile periode.
  • Træk derefter 11 dage fra den længste menstruationscyklus for at bestemme slutningen af ​​den fertile periode.

For eksempel, efter at have registreret menstruationscyklussen i cirka seks måneder, er det kendt, at den længste cyklus er 31 dage og den korteste er 26 dage. Altså 31-11=20 dage, 26-18=8 dage. Så den estimerede frugtbare periode varer fra den ottende dag til den 20. dag.

Læs også: Gør dette for at blive hurtigt gravid

2. Hav regelmæssig sex

Hvis det er for kompliceret at beregne din fertile periode, kan du faktisk gøre den nemme måde, som er at have sex regelmæssigt. Fordi kroppen ofte ikke behandler til tiden som en maskine. Den frugtbare periode kan også skifte på grund af mange faktorer, såsom stress og overdreven træning.

Faktisk, selvom din menstruationscyklus anses for normal, kan ægløsning eller den fertile periode forekomme når som helst. For at forhindre risikoen for at skifte ægløsningstid anbefales det derfor at have sex regelmæssigt, mindst 3-4 gange om ugen. Derfor kan sædceller overleve op til 7 dage i livmoderen.

3. Forbrug af folinsyre

Folinsyre er et næringsstof, der er meget vigtigt for fostrets udvikling. Det viser sig dog, at du også har brug for disse næringsstoffer i planlægningsperioden af ​​graviditeten og fortsætter i mindst de første 3 måneder af graviditeten. Udover at være i form af tabletter eller kosttilskud, findes naturligt forekommende folinsyre også i mange grøntsager, såsom broccoli, grønne bønner, spinat, kartofler og korn.

Læs også: For at få et vellykket graviditetsprogram, inviter din partner til at gøre dette

Diskuter med lægen i appen , vedrørende de bedste folinsyretilskud, du kan tage. Diskussioner med læger kan foretages når som helst og hvor som helst via funktionerne Snak eller Stemme/videoopkald . Så sørg for at du har Hent appen på din telefon, ja.

4. Anvendelse af en sund livsstil

For at blive gravid med succes skal kroppen af ​​hver partner være helt sund. Derfor, hvis du og din partner planlægger en graviditet, så sørg for at vedtage en sund livsstil hver dag, såsom:

  • Træn regelmæssigt.
  • Spis næringsrige fødevarer.
  • Oprethold fødevarehygiejne og vask hænder regelmæssigt efter tilberedning eller tilberedning af mad.
  • Få et sundhedstjek for at finde mulige forhindringer for forplantning. Kronisk sygdom hos den ene partner kan også påvirke chancerne for at blive gravid. For at udføre en undersøgelse kan du nu direkte bestille tid hos en læge på hospitalet gennem ansøgningen .

Læs også: Tips til at elske under bryllupsrejse for at blive gravid hurtigt

5. Stop dårlige vaner

Ud over at vedtage en sund livsstil, er det også vigtigt for par, der ønsker at få børn hurtigt, at stoppe nogle dårlige vaner, som man altid kan gøre, følgende:

  • Rygning, udover at være sundhedsskadeligt og nedsætte fertiliteten, holder også op med at ryge, fordi det senere kan skade livmoderen.
  • Begræns koffeinforbruget.
  • Indtagelse af spiritus og ulovlige stoffer er også i fare for at sænke fertilitetsniveauet og også bringe barnet i fare.
  • Undgå at indtage for meget A-vitamin, såsom dyrelever.
  • Undgå at indtage dårligt tilberedt kød og æg og rå fisk, fordi der er risiko for at indeholde bakterier, vira eller parasitter. Undgå også typer fisk, der har potentiale til at indeholde kviksølv og upasteuriseret mælk.

Reference:

Healthline. Tilgået 2019. Hvor lang tid tager det normalt at blive gravid? Hvornår skal vi være bekymrede?

WebMD. Tilgået i 2019. 7 tips til at blive hurtigere gravid.

Meget vel familie. Tilgået 2019. Sådan bliver du hurtigt gravid.