Før du barberer kønshår, skal du være opmærksom på disse 5 ting

Jakarta – En måde at opretholde fugtigheden hos Miss V er at barbere kønsbehåringen. Desværre er der stadig fordele og ulemper forbundet med, hvorvidt det er tilladt at barbere kønsbehåring eller ej. For ikke at tage fejl, overvej følgende forklaring om barbering af kønshår, kom så!

Hvis kønsbehåringen er tyk, anbefales det, at du barberer det. Dette har til formål at reducere risikoen for infektion på grund af den fugtige tilstand i skeden og forstyrrelsen af ​​pH-værdien i skedeområdet, men barbering af kønsbehåring bør ikke være vilkårlig. Der er flere ting, der skal overvejes, så du undgår uønskede tilstande, såsom skrammer, irritation, hudinfektioner, bylder, til indgroede hår. Blandt andre er:

1. Vælg din barbermaskine med omhu

Der er to typer barbermaskiner, der kan bruges til at barbere kønsbehåring. Nemlig manuelle og elektriske barbermaskiner. Det anbefales dog at bruge en manuel barbermaskine, så barbermaskinens bevægelse kan kontrolleres, så resultaterne maksimeres og kan minimere risikoen for infektion.

2. Vask kønsbehåringen med varmt vand

Barbering af hår under tørre forhold er bestemt smertefuldt. Det er derfor, du rådes til at vaske kønsbehåringen med varmt vand, før du barberer det. Målet er at fugte Miss V-området, så kønsbehåringen er nemmere at barbere.

3. Brug creme før barbering

I lighed med varmt vand kan barbercreme også bruges til at fugte kønsbehåringen for at gøre det nemmere at barbere. Påfør nok creme på kønsbehåringen, og lad derefter stå et par minutter, indtil det er absorberet. Det er bedst at undgå at bruge barbercremer, der indeholder alkohol, fordi disse stoffer kan irritere huden.

4. Barbering af kønsbehåringen i én retning

Trim kønsbehåringen, før du barberer det. Efter at have tyndet lidt ud, kan du trække i huden og barbere kønsbehåringen i én retning (fra top til bund). Undgå barbering i den modsatte retning (fra bund til top eller venstre mod højre) for at forhindre irritation af huden.

5. Behandling efter barbering af kønshår

Efter barbering skal du rense vaginalområdet og sørge for, at området forbliver tørt. Påfør ikke noget på området, da dette kan udløse smerter og tilstoppe hårsækkene eller rødderne af kønsbehåringen. Undgå også at tage et varmt bad et par timer efter barbering. Dette skyldes, at varmt vand kan irritere hudporerne i Miss V-området, hvilket kan forårsage akne og smerte.

Resultaterne af barbering af kønshår med en barbermaskine varer normalt kun kort tid, hvilket er omkring 1-3 dage. Derefter vil kønsbehåringen vokse og begynde at dække området Miss V. Hvis du vil have resultater, der holder længere, kan du prøve andre måder at barbere kønsbehåringen på. Blandt andre:

  1. Hårfjerningscreme. Du behøver kun at påføre denne creme på kønsbehåringen (undtagen vulva), og lad den derefter sidde i et par minutter. Derefter kan du tørre kønsbehåringen af ​​med et håndklæde, så vil håret falde af sig selv. Men hvis du er følsom over for kemikalier, bør du ikke bruge denne metode til barbering af kønsbehåring.
  2. Voksning. Dette er en semi-permanent hårfjerningsmetode, hvorved håret trækkes fra rødderne. Resultaterne af behandling med denne metode varer normalt længe, ​​hvilket er omkring 3-6 uger. Desværre har denne metode risiko for at forårsage irritation af hårsækkene. Det er derfor, du skal tale med din læge, før du gør det.
  3. Laser. Denne metode anses for at være den mest effektive måde at barbere kønsbehåring på, og resultaterne kan vare op til 6-12 måneder. Gennem denne metode ødelægges hårrødderne ved hjælp af en højintensiv laserstråle. For maksimale resultater skal denne behandling gentages, mindst 2-6 gange. De resulterende bivirkninger omfatter rødme, hævelse og irritation af huden.
  4. Elektrolyse. Den sidste måde, der kan gøres, er elektrolyse. Denne metode involverer at placere en lille nål inde i hårsækken. Derefter ødelægges hårets rod med en elektrisk strøm, så kønsbehåringen kan falde ud af sig selv. Elektrolyseresultater varer normalt i 1-2 uger.

Det er fakta om barbering af øjenvipper, som du skal vide. Hvis du har andre spørgsmål om fordelene ved at barbere øjenvipper, så spørg bare din læge . Gennem appen Du kan spørge en betroet læge når som helst og hvor som helst via Snak og Stemme/videoopkald . Så kom nu Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu!

Læs også:

  • Vær ikke genert, det er fordelene ved at barbere kønsbehåring
  • Hvordan man tager sig af Miss V efter alder
  • Her er 8 kendetegn ved en sund Miss V, som kvinder bør kende