Anerkend fordelene ved skovhonning for kropssundhed

, Jakarta - Skovhonning eller råhonning har længe været brugt som traditionel medicin. De naturlige ingredienser og søde smag af skovhonning indeholder sunde elementer, som forarbejdet honning ikke har. Skovhonning giver forskellige sundhedsmæssige fordele.

Skovhonning, som kommer direkte fra bistader, indeholder sundt bipollen, bipropolis og antioxidanter. Skovhonning har flere sundhedsmæssige fordele end almindelig honning. Nogle mennesker tror, ​​at behandling og pasteurisering af almindelig honning reducerer mange af dens gavnlige elementer. I mellemtiden anses skovhonning for at give flere sundhedsmæssige fordele end almindelig honning.

Læs også: Disse gode vaner forhindrer dig i Leucorrhoea

Fordele ved skovhonning for kropssundhed

Honning er en sød, gylden væske lavet af honningbier. Skovhonning indeholder bipollen og bipropolis, dette er et klæbrigt, limlignende stof, som bier bruger til at holde deres bistader sammen. Almindelig honning indeholder muligvis ikke den samme bipropolis og bipollen som skovhonning.

Disse er fordelene ved skovhonning for kroppens sundhed, nemlig:

  • Har antioxidant effekt

Nogle af de vigtigste sundhedsmæssige fordele ved honning kommer fra dens antioxidantindhold. Skovhonning indeholder forbindelser, der fungerer som antioxidanter, herunder fytokemikalier, flavonoider og ascorbinsyre.

Antioxidanter er i stand til at reducere oxidativt stress i kroppen ved at fjerne frie radikaler. Oxidativ stress er forbundet med en række kroniske helbredstilstande, herunder mange typer kræft. Ved at spise antioxidantrige fødevarer kan folk reducere deres risiko for kronisk sygdom.

  • Ernæring

Honning indeholder særlige næringsstoffer, der er sunde. Honning indeholder naturligt små mængder af følgende vitaminer og mineraler:

  • Niacin;
  • riboflavin;
  • Pantothensyre;
  • Calcium;
  • Magnesium;
  • Mangan;
  • Kalium;
  • Fosfor;
  • Zink.

Honning indeholder naturligt sukker. Mere end halvdelen af ​​sukkeret i honning er fructose, og det er ofte forbundet med forskellige helbredsproblemer. Men selvom det indeholder fructose, kan honning være et sundere valg end granuleret sukker.

Læs også: Need to Know, højt kolesterol- og brystkræftrisiko

  • Antibakteriel

Honning er et naturligt bakterielt og antimikrobielt middel. Det indeholder også hydrogenperoxid og glucoseoxidase og har et lavt pH-niveau, som er i stand til at dræbe skadelige bakterier og svampe. Fordi det har en unik kemisk sammensætning, vil honning ikke tillade svampe eller bakterier at vokse i kroppen.

  • I stand til at hele sår

Forskning viser, at skovhonning kan bruges som sårheler på grund af dens antibakterielle, anti-inflammatoriske og antioxidante egenskaber. Derudover er honning sur, hvilket hjælper med at frigive ilt fra såret og fremskynder sårheling. Du kan bruge skovhonning ved at påføre den direkte på små snit og forbrændinger.

  • Lindrer hoste

Nogle undersøgelser tyder på, at honning kan være lige så effektiv som eller mere effektiv end nogle hostemedicin. Da mange hostemedicin ikke er sikre for små børn at indtage, kan skovhonning være et alternativ til børn over et år.

Læs også: Den utvivlsomme effektivitet af honning til mænd

  • Behandling af diarré

Junglehonning kan have en beroligende effekt på fordøjelsen og dermed hjælpe på diarrésymptomer. For at hjælpe med at behandle mild diarré, tag en teskefuld skovhonning eller bland honning med vand. Undgå at indtage for meget honning, da overskydende sukker kan gøre diarré værre.

Det er nogle af fordelene ved skovhonning. Sørg for altid at vælge den rigtige honning til forbrug. Før du har honningkriterier, kan du også spørge lægen gennem ansøgningen hvordan man korrekt indtager skovhonning. Kom nu, skynd dig Hent Ansøgning nu!

Reference:
Healthline. Fået adgang i 2020. De 6 bedste fordele ved rå honning
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2020. Hvad er de sundhedsmæssige fordele ved rå honning?