Fjern acne ar med honningmaske

, Jakarta - Acne er det mest almindelige hudproblem, der rammer nogen. Udseendet af acne forårsager nogle gange ubehag og manglende tillid til den syge. Derudover bliver lysten til at røre ved og klemme bumser nogle gange en af ​​betingelserne for acneejere.

Læs også: Slip af med acne ar med disse 6 måder

ifølge American Academy of Dermatology , bør vanen med at klemme eller røre for mange bumser undgås. Dette skyldes, at acne kan opleve mere alvorlig betændelse. Hvis du har dette, kan acne, der er forsvundet, nogle gange forårsage ar på huden. Så hvordan skal man håndtere acne ar på huden? Er det rigtigt, at honningmasker er effektive til at fjerne acne-ar? Kom nu, se anmeldelsen her.

Er honningmaske virkelig effektiv til at fjerne acnear?

Honning er en naturlig ingrediens, der er ret effektiv til at håndtere acne. Honning har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber, som bruges som naturlige ingredienser til at behandle acne. Så det anses for at være effektivt til behandling af bakterier, der forårsager akne. Så kan en honningmaske bruges til at behandle acne ar på ansigtets hud?

Lancering Healthline Honning bruges som en naturlig ingrediens til at skjule acne ar. Honning har antibakterielle egenskaber til at dræbe acne-fremkaldende bakterier samt skjule acne-ar på huden. Vær dog opmærksom på den honning du bruger til ansigtsbehandlinger. Vi anbefaler at bruge ren honning, der ikke er fra fabrikken, for at opnå optimale resultater.

At fjerne acne ar med honning er ret nemt, du kan lave honning som ingrediens i masker til ansigtet. Honning fungerer også som en naturlig fugtighedscreme til ansigtets hud og mindsker derved risikoen for betændelse. Udover ren honning skal du bruge en blanding af ren honning med tomater, så resultaterne af de anvendte masker bliver mere optimale.

Læs også: Er det rigtigt, at akupunktur kan forskønne ansigtets hud?

Naturlige ingredienser til at overvinde acne ar

Ud over honning er der flere andre naturlige ingredienser, som kan bruges til at behandle acne ar i ansigtet, nemlig:

1. Aloe Vera

Lancering Medicinske nyheder i dag Aloe vera bruges som en maske til behandling af acne ar. Brug aloe vera kød, fordi der er masser af aloin i aloe vera gel. Du kan anvende aloe vera-kød på et renset ansigt. Lad stå et øjeblik, og skyl derefter med rent vand. Gør det regelmæssigt for optimale resultater.

2. Agurk

Indholdet af A-vitamin, C-vitamin og magnesium i agurk hjælper med at fugte huden, så mørke pletter på grund af acne-ar skjules. Lav agurker som en maske, ved at skære tynde agurker i skiver eller mose agurker, der skal påføres ansigtet.

3. Kokosolie

Lancering fra Healthline Kokosolie er en af ​​de naturlige ingredienser, der har et tilstrækkeligt højt indhold af E-vitamin, så den kan bruges til at fjerne acne-ar i ansigtet. Tricket er blot at påføre kokosolie på de dele af ansigtet, der har acne ar. Lad stå et øjeblik og skyl med varmt vand.

Læs også: Bumser på hagen tegner fordøjelsesbesvær

Disse er naturlige ingredienser, der bruges til at behandle acne ar. Tøv ikke med at besøge en hudlæge med det samme via appen hvis du oplever klager over mere og mere betændt akne. Udover at bruge naturlige ingredienser, kan acne-ar også behandles med flere medicinske behandlinger, som skal udføres af en læge.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. 5 naturlige produkter til at slippe af med acne-ar
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Den bedste måde at slippe af med acne-ar
American Academy of Dermatology. Tilgået i 2020. Acne ar