Vil du have et vellykket graviditetsprogram? Inviter din partner til at gøre dette

"Graviditet er en glædelig ting for ægtepar. Ud over kvaliteten af ​​intime forhold skal du lave nogle enkle tips, mens du gennemgår et graviditetsprogram. Fra at udføre sundhedstjek for mand og kone, spise sund mad, motionere regelmæssigt til at kontrollere vægten, er der ting, der kan gøres for at lette det graviditetsprogram, der udføres."

, Jakarta – For de fleste nygifte par er det at få børn det mest ventede. Ikke sjældent får det nye par til at gøre hvad som helst, for at graviditetsprogrammet kan lykkes. Timingen og chancerne for at blive gravid er dog forskellig for hvert par.

Kend nogle enkle tips, så ægtepar får den ønskede graviditet med det samme. Så hvad kan man gøre for at øge chancerne for at blive gravid? Kom nu, find ud af svaret her!

Læs også : Alt om fertilitet hos mænd, du bør kende

Gør dette for at blive hurtigt gravid

Graviditet opstår, fordi der er en befrugtningsproces i en kvindes livmoder. Der er flere faktorer, der hænger sammen og siges at være med til at øge chancerne for at blive gravid.

Nå, prøv at invitere din partner til at gøre nogle af disse ting sammen, så succesraten for graviditetsprogrammet øges.

1. Rutinemæssigt have intime forhold

Det bedste tidspunkt at have sex er, når en kvinde er i sin fertile periode. I den fertile periode bliver befrugtningsprocessen højere, så chancerne for at en kvinde bliver gravid er større. Det betyder dog ikke, at du og din partner kun behøver at have sex i din fertile periode.

For at blive hurtigere gravid, undgå vanen med at begrænse sextiden. Det er rigtigt, at for meget samleje kan have bivirkninger, men for sjældent kan det faktisk mindske chancerne for at blive gravid. Desuden kan hyppigt samleje hjælpe mænd med at producere sundere og mere aktive sædceller.

Læs også: Hvordan man kender en kvindes fertilitetsniveau

2. Sund mad

Ikke kun kvinder, niveauet af mandlig fertilitet er også en afgørende faktor for succesen med graviditetsprogrammet. For mænd, prøv at spise visse typer mad for at hjælpe med at øge fertiliteten. For eksempel grønne grøntsager, der er rige på vitaminer og mineraler, gulerødder, avocadoer og bønnespirer.

Mens den anbefalede mad til kvinder, der ønsker at blive gravide snart, er fisk. Det skyldes, at fisk indeholder gode stoffer og kan optimere forplantningsevnen, nemlig omega-3.

Fisketyper, der indeholder masser af omega-3, er laks, tun, sardiner og havkat. Selvom det har gode fordele, er det stadig nødvendigt at begrænse fiskeforbruget for at undgå uønskede ting.

3. Anvend sundt liv

Den livsstil, der køres, kan faktisk påvirke et pars chancer for at blive gravid. Sørg for altid at leve en sund livsstil, så graviditetsprogrammet kan lykkes.

Blandt dem, såsom at undgå overdrevent indtagelse af alkoholholdige drikkevarer, holde op med at ryge og lære at håndtere stress godt. Fysisk og følelsesmæssig udmattelse kan også mindske dine chancer for at blive gravid.

4.Sport

Øg dine chancer for at blive gravid ved at træne regelmæssigt med din partner. Udover at være i stand til at gøre kroppen mere fit, kan træning også være med til at øge den mandlige fertilitet.

I mellemtiden vil regelmæssig motion gøre kvinders vægt mere kontrolleret. At holde vægten er noget, som kvinder, der ønsker at blive gravide, bør gøre.

5. Få nok hvile

Par, der har nok søvn siges at være i stand til at have bedre fertilitetsrater. For det, undgå vanen med mangel på søvn, hvis du og din partner planlægger en graviditet.

Ideelt set har mænd brug for omkring 7-8 timers søvn hver nat. Vanen med mangel på søvn kan have en indvirkning på fertiliteten, hvilket forårsager et fald i ydeevne under sex og sædkvalitet.

6.Kontrol vægt

Når du og din partner kører et graviditetsprogram, bør du kontrollere din vægt godt. Overvægt eller undervægt er en af ​​de faktorer, der gør, at par har svært ved at blive gravide.

Derudover kan overvægt eller undervægt forårsage en række graviditetsforstyrrelser. For det skal du sørge for at kontrollere din vægt godt under graviditetsprogrammet.

7. Sundhedstjek

Der er ikke noget galt i at invitere din partner til et grundigt sundhedstjek. Dette gøres for at overvinde sundhedsproblemer, der kan forårsage graviditetsprogrammer, der køres. Helbredsproblemer, der er kendt tidligt, gør behandlingen lettere at overkomme.

Du kan opsøge en gynækolog ved at bestille tid på det sygehus, du vælger, ved hjælp af applikationen . Du kan Hent Ansøgning via App Store eller Google Play. På den måde kan det eftersyn, der skal udføres, forløbe godt.

Læs også: 4 årsager til, at det er svært at blive gravid, selvom par er fertile

Det er noget, du ikke bør gå glip af, når du og din partner gennemgår et graviditetsprogram. Forbered dig godt på den graviditet, der vil blive gennemført, så mors og babys sundhed opretholdes og undgår forskellige graviditetsforstyrrelser.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Sådan øger du dine chancer for at blive gravid.
NHS. Tilgået 2020. Hvordan kan jeg øge mine chancer for at blive gravid?
NHS. Tilgået 2020. Forsøger at blive gravid.
Mayo Clinic. Tilgået i 2020. Bliver gravid.
Selv. Tilgået 2021. Sådan kan din vægt påvirke din fertilitet.
Grow by WebMD. Tilgået i 2021. Din graviditetstjekliste.