Lær mere om in vitro fertilisering (IVF)

Jakarta - At få børn er en drøm for de fleste par. Det nygifte par er ingen undtagelse. Desværre er det ikke alle heldige par, der nemt får deres lille ens tilstedeværelse.

Hmm, Der er faktisk mange faktorer, der kan påvirke, jo før eller senere parret bliver velsignet med et barn. Nå, fertilitetsproblemer er den vigtigste faktor, der oftest er årsagen. Prøv derfor at diskutere med din læge for at håndtere dette problem.

Normalt vil læger sørge for et program for at få børn, når parret når et års ægteskabsalder. Desuden er der forskellige muligheder for formering, hvoraf den ene er in vitro fertilisering (IVF). Nå, her er en komplet forklaring på in vitro-fertilisering.

IVF, IVF

IVF eller in vitro fertilisering er også kendt som IVF. Dette graviditetsprogram er i form af et kunstigt reproduktionsprogram for at overvinde fertilitetsproblemer ved at få børn. I dette IVF-program vil sædceller blive befrugtet af æg i laboratoriet.

Hvem kan gennemgå IVF?

In vitro-befrugtning anbefales til dem, der har fertilitetsproblemer. For eksempel nedsat sædfunktion og genetiske problemer, endometriose, til ægløsningsproblemer. Dette IVF-program kan også være en behandlingsmulighed, hvis tidligere ikke-invasive behandlinger har slået fejl.

F procedurein vitro befrugtning

Hvert par er forpligtet til at gennemgå flere undersøgelser, før de udfører in vitro fertiliseringsproceduren. For eksempel undersøgelse af sædanalyse, undersøgelse af den kvindelige forplantningskanal og tests for at påvise ægløsning. Ikke nok med det, for par med høj alder er der også yderligere tests, såsom at påvise æggestokkenes reaktion på ægløsning.

Der er stadier

Der er flere stadier, der skal bestå af en, der ønsker at gennemgå IVF-programmet. Først vil de bruge medicin til at kontrollere ægmodningstiden. Dette lægemiddel har også til formål at øge antallet af flere æg i en ægløsningscyklus, der overvåges ved hjælp af ultralyd.

Næste trin vil ægget blive taget gennem en lille operation ved hjælp af ultralyd som guide fra bækkenhulen. Derefter udføres indsamlingen af ​​sæd, der skal befrugte ægget, og efterfulgt af insemination, som er, når ægget og sæden placeres i en inkubator i laboratoriet.

Nå, når befrugtning og celledeling har fundet sted, så bliver ægget til et embryo og overføres til livmoderen mellem den første og sjette dag efter det er dannet.

Ikke risikofri

Husk, at enhver medicinsk handling generelt altid indebærer en risiko. Det, der skal understreges, er, at IVF-programmet ikke altid lykkes i første forsøg. Det betyder dog ikke, at det er en fuldstændig fiasko. Så hvad er risikoen ved in vitro-befrugtning?

  • Tvillinggraviditet: Hvis mere end ét embryo er implanteret i moderens livmoder, er der mulighed for for tidlig fødsel og babyer med lav fødselsvægt.

  • Abort: Procentdelen af ​​aborter hos kvinder, der bruger IVF, er lige så høj som i normale graviditeter på omkring 15-25 procent.

  • Medfødte abnormiteter: Moderens alder er en vigtig faktor, der kan forårsage hjerte, knogler og visse syndromer.

Nå, før du beslutter dig for at gennemgå in vitro-befrugtning, prøv at tænke på de mulige risici, der vil opstå. Udover det kan IVF faktisk være den bedste mulighed for at få afkom, men vi skal også forberede en masse omkostninger.

Vil du vide mere om problemet ovenfor? Eller har andre helbredsproblemer? Du kan virkelig spørge lægen direkte gennem ansøgningen. Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

*denne artikel er publiceret på SKATA