Tips til positioner i intime forhold til at blive gravid hurtigt

, Jakarta - Snart at få børn kan være håb for nygifte par. Ikke sjældent får det nygifte par til at prøve mange ting for at øge deres chancer for at blive gravide, hvoraf den ene er med en bestemt intim forholdsposition. Er det rigtigt, at der er visse stillinger, der kan få en kvinde til at blive hurtigt gravid?

Tidligere, vær opmærksom på, kan graviditet opstå, når en sædcelle befrugter en kvindes æg. Dette kan ske gennem processen med samleje. Faktisk har alle seksuelle stillinger en chance for at skabe en graviditet. Der er dog flere stillinger, der menes at gøre denne mulighed større.

Læs også: Gør dette for at blive hurtigt gravid

Stillinger der kan prøves

Visse seksuelle stillinger menes at øge chancerne for graviditet, fordi der er visse stillinger, der kan bringe sædceller tættere på livmoderen. Dette menes at fremskynde befrugtningsprocessen. Selvom det giver mening og kan indeholde sandhed, er positionen under samleje faktisk ikke det eneste, der afgør en kvindes chancer for hurtigt at blive gravid. Derudover er der ingen forskning, der beviser sammenhængen mellem kønsstillinger med chancen for at blive gravid.

For dybest set er den befrugtningsproces, der er god og har en stor chance, den, der sker under ægløsningen, også kendt som den fertile periode. Hos kvinder beregnes den fertile periode normalt efter menstruation eller menstruation. Den fertile periode begynder normalt mellem ægløsning, som er den proces, hvorved et modent æg frigives fra æggestokken til livmoderen. En kvindes fertile periode er normalt på den 10. til 17. dag efter den første dag i menstruationen.

Par, der har sex i den fertile periode, siges at have en større chance for at blive gravid. Det betyder dog ikke, at det ikke skal prøves. Du og din partner kan prøve sexstillinger, der siges at øge dine chancer for at blive gravid, herunder:

  • Missionær Stilling

Denne position er klassificeret som en klassiker, hvilket sætter mændene øverst. Mange mener, at dette er en effektiv måde at øge chancerne for at blive gravid på. Denne stilling siges at kunne flyde mere sperm, så jo større er chancen for befrugtning i livmoderen.

  • Doggy stil

Denne stil menes at have resultater, der ikke er meget forskellige fra missionærstillingen. Når man gør doggy stil , siges den indtrængning, der sker, at være så dyb og så meget, som man kan opnå fra missionærstillingen. I denne stilling siges spidsen af ​​penis at være i stand til at nå eller være tættere på livmoderhalsen gennem denne ene kønsstilling. Så chancerne for succes og forekomsten af ​​befrugtningsprocessen vil stige.

Læs også: Dette er 5 tips til at blive hurtigt gravid til nygifte

Ikke bare et stillingsproblem

Selvom positionen i det intime forhold siges at øge chancerne for at blive gravid, er der visse ting, der skal overvejes. Faktisk kan opretholdelse af frugtbarhed og kropssundhed hos potentielle fædre og mødre være ting, der kan fremskynde graviditeten. Gør det til en vane altid at anvende en sund livsstil, spise mad med afbalanceret ernæring og træne regelmæssigt.

At opretholde en sund krop med indtagelse af nærende mad er noget, der ikke kunne skade at prøve for at øge chancerne for at blive gravid. Også komplet med indtagelse af vitaminer for at holde din krop og din partner altid i form.

Læs også: Graviditet kan forårsage nedsat hæmoglobin

Du og din partner kan også spørge om chancerne for at blive gravide og programmer, der kan prøves ved at spørge lægen i ansøgningen . Læger kan nemt kontaktes via Video/taleopkald og Snak , når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset. Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Reference:
Baby Center. Tilgået 2020. Sexstillinger for at blive gravid.
WebMD. Hentet 2020. Sandheden om seksuelle stillinger og at blive gravid.