Rygsmerter, når du er gravid, her er hvordan du overvinder det

Jakarta - En gravid kvinde vil opleve mange ændringer i sin krop, når hun går ind i graviditeten. En af dem er den voksende mave. Rygsmerter er et almindeligt problem, som alle gravide kvinder oplever. Især når livmoderens alder er trådt på 9 måneder. Rygsmerter i sig selv opstår på grund af muskelløshed, fordi kroppen forbereder sig på fødslen.

Smerterne kan blive værre, efterhånden som graviditeten skrider frem. Rygsmerter opleves normalt, da gravide kvinder går ind i andet trimester af graviditeten, som bliver værre om natten. Så hvad er trinene til at overvinde rygsmerter under sen graviditet? Gravide kvinder, prøv følgende trin, OK:

Læs også: Tips til at have sex i henhold til graviditetens trimester

  • Brug en speciel pude

Det første skridt til at overvinde rygsmerter under sen graviditet kan gøres ved at bruge en speciel pude til gravide kvinder. Puder til gravide hjælper med at tilpasse formen på den forstørrede mave til madrassens konturer. Ikke nok med det, denne pude er i stand til at støtte balder, nakke, skuldre og ben. Dens unikke design gør det muligt for gravide kvinder at føle sig afslappede, mens de sover på siden uden at skulle blive belastet af maven.

  • Få en sund kost og tag kosttilskud

Det er nødvendigt at tage kosttilskud under graviditeten for at overvinde rygsmerter under sen graviditet. Under graviditeten vil knoglerne miste kalkreserver. Derfor anbefales gravide kvinder at indtage tilstrækkelige mængder calcium. Hvis du ikke får det fra mad, kan du tage de kosttilskud, du har brug for. Men husk, brugen af ​​lægemidler skal være i overensstemmelse med en læges ordination, ja.

Læs også: Mødre bør vide, her er myter og fakta om graviditet

  • Placer søvn sidelæns

For at overvinde rygsmerter under sen graviditet skal du være opmærksom på din sovestilling. Sørg for, at din krop er på din side, mens du sover med let bøjede ben. Når du står og sidder, skal du sørge for, at din krop er i oprejst stilling. Bøj dig ikke, og hold din ryg og skuldre lige.

  • Tag et brusebad eller varm kompres

At bade eller komprimere varmt vand er et skridt i at overvinde rygsmerter under sen graviditet. Denne terapi kan udføres ved at iblødsætte eller tage et varmt bad, eller ved at komprimere hofterne med en flaske fyldt med varmt vand. Ikke nok med det, du kan også lave en lille massage med æteriske olier for at lindre rygsmerter.

  • Svømme

Svømning er en af ​​de letteste øvelser, der kan gøres for at lindre rygsmerter under sen graviditet. Det skal ikke gøres på mange måder, du skal bare gå i en lavvandet pool.

  • Lav yoga for gravide

Yoga for gravide kan laves med instruktører, der er eksperter på deres områder. Selvfølgelig med lægens tilladelse først. Vær forsigtig med at lave bevægelsen, for hvis det er forkert, i stedet for at blive bedre, kan rygsmerter faktisk blive værre.

Læs også: Disse 5 ting viser tegn på en sund graviditet

Her er nogle tips til at håndtere rygsmerter under graviditeten. Hvis du har brug for medicin til at klare det, så tøv ikke med at spørge Hent Ansøgning , og brug funktionen "køb medicin" i den, ja. Men husk, hvis du ønsker at tage medicin under graviditeten, skal det være i overensstemmelse med lægens tilladelse at undgå ting, der ikke er ønskværdige.

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået i 2021. Rygsmerter under graviditet: 7 tips til lindring.
forældre. Tilgået i 2021. 11 Remedies for Pregnancy Rygsmerter.