Gør dette for at øge mandlig seksuel udholdenhed

, Jakarta – For mange mennesker er kvaliteten af ​​seksuelle relationer en vigtig faktor i hjemlig harmoni. Jo bedre præstationer mænd har, er det direkte proportionalt med den seksuelle tilfredsstillelse opnået af både kvinder og mænd selv. Derfor er det ikke overraskende, at mange mænd leder efter måder at øge deres udholdenhed på.

Mandlig udholdenhed spiller en vigtig rolle i seksuallivet. Voksne mænd med fremragende udholdenhed giver maksimal seksuel ydeevne og i længere tid, så par kan føle glæde.

Læs også: Karakteristika for sund sæd

Tips til at øge mandlig seksuel udholdenhed

Mænd behøver faktisk ikke skamme sig, hvis han undrer sig over tips til at øge deres seksuelle udholdenhed. Dette er normalt at gøre. Nogle mænd vælger den nemme og hurtige måde, såsom ved at tage stærke stoffer. Når faktisk eksperterne fandt naturlige måder, der er sikrere på lang sigt for at øge mandlig seksuel udholdenhed.

Lanceret fra Healthline, her er tips, som mænd kan gøre for at øge deres seksuelle udholdenhed, nemlig:

  • Træn flittigt

Generelt har træning været kendt for at være godt for helbredet. Men vidste du, at regelmæssig motion kan hjælpe med at øge udholdenheden under samleje? Træn tre til fire gange om ugen for mænd for at forbedre teknik, fleksibilitet og seksuel udholdenhed. Der er fem anbefalede former for seksuel træning, nemlig vægtløftning, kegel, yoga, rask gang og svømning.

Læs også: Unge par ved, hvordan man hurtigt bliver gravid

  • Tabe sig

En anden vigtig faktor, der kan påvirke en mands seksuelle formåen, er vægt. Mænd, der er overvægtige eller fede, har risiko for at udvikle forhøjet blodtryk og diabetes. Disse to sygdomme kan udløse erektil dysfunktion. Så mænd, der er overvægtige, rådes til at træne og vedtage en sund kost, så deres vægt vender tilbage til den ideelle vægt. På den måde bliver den seksuelle formåen bedre.

  • Indtagelse af fødevarer, der indeholder zink, aminosyrer og folinsyre

Indholdet af zink, aminosyrer og folat har vist sig at øge mænds udholdenhed. Ved at opfylde niveauerne af folat og zink øges kvaliteten af ​​mænds sæd også. Mens zink er nyttigt til at øge testosteronniveauet, så har mænd bedre seksuelle evner.

Så for voksne mænd skal du begynde at øge forbruget af fødevarer, der indeholder højt zink, såsom østers, korn og kød, såvel som fødevarer rige på folat, nemlig grøntsager (asparges, broccoli, spinat og kål), frugter ( avocado, banan, papaya) og laks.

Læs også: Hemmeligheder bag et varigt forhold, gør disse 4 ting

  • Onani

Hvis du ikke har god udholdenhed under samleje, så skal du øve dig. Ikke kun ved at have sex, du kan også gøre det ved at onanere. Hyppig onani kan træne sig selv til at have en god seksuel reaktion, så mænd kan holde en erektion længere.

Mens du onanerer, prøv at stoppe lige før ejakulation, slap af og prøv igen. Denne metode er nyttig for at kontrollere ejakulation bedre. Sørg dog for ikke at overdrive det.

  • Håndter stress godt

Eksperter er enige om, at stress kan påvirke alle områder af dit helbred, inklusive libido. Stress øger pulsen (på en dårlig måde) og hæver blodtrykket, svækker lysten og påvirker en mands seksuelle udholdenhed.

Psykologisk stress kan påvirke en person til at opnå en erektion eller opnå orgasme. Motion er en fantastisk måde at reducere stress på, og nogle ting, du nyder, kan også hjælpe. Tal med din partner om din stress for at berolige dig selv og styrke forholdet.

Hvis nogle af metoderne ovenfor ikke hjælper med at øge udholdenheden, så kan du få det tjekket på hospitalet. Især hvis du oplever erektil dysfunktion, Peyronies sygdom eller andre lidelser, der forårsager nedsat seksuel udholdenhed. Du kan bestille tid via og tøv ikke med at tale og bede om tips fra ekspertlæger om sunde tips til at øge den seksuelle udholdenhed.

Reference:
Healthline. Besøgt 2019. 9 måder for mænd at forbedre seksuel ydeevne.
Harvard Health Publishing. Tilgået 2019. Mænds seksuelle sundhed.
Hverdagssundhed. Tilgået i 2019. 5 øvelser mænd kan lave for bedre sex.