Piger skal vide, her er 5 tabuer under menstruation

, Jakarta – Menstruation kan få kvinder til at opleve en række ubehagelige tilstande, såsom mavekramper og humørsvingninger. Denne tilstand er mere eller mindre påvirket af hormonelle ændringer, der opstår i kroppen. Nå, for at slippe af med ubehaget er der nogle tabuer, som kvinder skal undgå under menstruation. Kom så, find ud af mere nedenfor.

Ud over at påvirke humøret kan hormonelle ændringer, der opstår under menstruationen, også øge en kvindes appetit og dermed få hendes vægt til at stige. Dette vil yderligere gøre kvinder, der har menstruation, blive utilpas, gnaven og mindre selvsikre. Du vil ikke have din menstruation til at ødelægge din dag, vel? Hold dig derfor væk fra følgende begrænsninger under menstruationen, så du forbliver komfortabel under menstruationen.

1. Tillad dig selv at blive mestret Dårligt humør

Som tidligere forklaret kan hormonelle forandringer under menstruation og ubehag få dig til at opleve dårligt humør . Lad dog ikke disse negative følelser overvælde dig. Gør sjove ting, der kan forbedre dit humør, såsom at lytte til musik, se film eller hvile.

2. Stop med at træne

Menstruation bruges ofte som en undskyldning af mange kvinder for ikke at træne. Mavekramper, der opstår under menstruation, kan være meget smertefulde, så det eneste, du ønsker at gøre, er at krølle dig sammen i sengen og afslutte en snack. Men vidste du, at hvis det gøres regelmæssigt, kan motion, såsom cykling, løb eller bare gå, faktisk hjælpe med at lindre mavekramper, du ved. Derudover kan træning også hjælpe dig til at sove bedre.

3. Doven til at skifte hygiejnebind

Uanset hvor travle dine aktiviteter er, er det obligatorisk at skifte dine hygiejnebind regelmæssigt under menstruation. Pads skal skiftes hver 3.-6. time eller afhængigt af mængden af ​​menstruationsblod og dine aktiviteter. Ud over ikke at lække, er skift af puder også for at forhindre spredning af bakterier, der kan forårsage ubehagelige lugte. Du rådes også til at skifte bind oftere, når du træner.

Læs også: 6 tips til at holde Miss V ren under menstruation

4. At have sex

Selvom det ikke er forbudt, anbefales det heller ikke at have sex under menstruation, da dette kan øge risikoen for at overføre seksuelt overførte sygdomme som HIV. Derudover, selvom chancerne er meget små, har sex under menstruation stadig potentiale til at forårsage graviditet. Dette skyldes, at sædceller kan leve i en kvindes krop i syv dage. Så hvis du stadig ønsker at have sex i din menstruation, er det en god idé at bære kondom som en sikkerhedsforanstaltning.

Læs også: Er det sikkert at elske under menstruation?

5. Spis skødesløst

Hormonelle ændringer under menstruation gør, at du har en tendens til at ville spise mad i store mængder. Dette betyder dog ikke, at du er fri til at spise noget mad under menstruationen. Faktisk er det ikke et problem at spise meget, så længe du holder øje med kalorierne og næringsindholdet. I stedet for at spise nogle chokoladebarer for at lindre dårligt humør , rådes du til at drikke en frisk smoothie, der indeholder en blanding af frugt, bær og kokosmælkyoghurt. Du kan også tilfredsstille din trang til søde fødevarer ved at spise økologisk frugt. De er sødere, lækrere og sundere end kager og is.

Læs også: 6 fødevarer, der skal undgås ved menstruationssmerter

Så det er de 5 tabuer, du ikke bør gøre under menstruation. Hvis mavesmerterne på grund af menstruation er uudholdelige, kan du tage medicin som ibuprofen eller naproxen. Køb medicinen via appen lige. Gider ikke forlade huset, bliv bestille gennem ansøgningen og din bestilte medicin vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.

Reference:
Thetalko. Besøgt 2019. 13 ting, du aldrig bør gøre, mens du har menstruation.