Har du brug for at vide, disse er 9 fordele ved at drikke varmt vand før sengetid

Jakarta - Du er helt sikkert bekendt med fordelene ved almindeligt vand, såsom at fjerne toksiner i kroppen eller holde kroppen hydreret hele dagen lang. Men vidste du, at varmt vand har andre sundhedsmæssige fordele, især hvis du drikker det før sengetid? Ved at lancere NDTV i tusinder af år anbefaler sundhedseksperter at drikke varmt vand som den første drink om morgenen.

At dømme ud fra dets fordele har varmt vand en vigtig rolle i den gnidningsløse funktion af alle kropsfunktioner. De fleste er nok dovne til at drikke vand inden sengetid, fordi de ikke vil frem og tilbage på toilettet. Det viser sig dog, at det kan give mange gode sundhedsmæssige fordele at drikke et glas varmt vand. En af dem er at gøre søvnen mere sund. Bare det? Bestemt ikke. Find ud af de forskellige fordele ved at drikke varmt vand før sengetid i den efterfølgende diskussion.

Læs også: Vågner op Skal du drikke varmt eller koldt vand?

Afgift kroppen for at få dig til at se yngre ud

Som tidligere nævnt er der mange skjulte fordele ved at drikke et glas varmt vand inden sengetid. Nå, her er nogle af disse fordele:

1. Kropsafgiftning

Forskellige typer mad indtaget og en usund livsstil kan få kroppen til at gemme en masse toksiner. Indtagelse af varmt vand kan få kroppen til at producere sved og giftstoffer i kroppen vil blive udskilt gennem sveden.

2. Strømlining af blodcirkulationen

At drikke et glas varmt vand før sengetid er faktisk i stand til at lette blodcirkulationen i kroppen, du ved. Selvfølgelig er dette en måde at beskytte kroppen på, så den bliver fri for forskellige farlige sygdomme. Når blodcirkulationen er jævn, er hjertesundheden mere vågen, så du kan undgå forskellige hjerte-kar-sygdomme.

3. Tabe sig

En anden fordel ved at drikke varmt vand før sengetid er vægttab og slankning. Dette skyldes, at varmt vand kan hjælpe kroppen med at fordøje maden hurtigere. Hvis du er på diæt, kan du prøve denne vane regelmæssigt hver aften før du går i seng.

Læs også: 30 dages drikkevandsudfordring, hvad er fordelene?

4. Lindrer influenza og hoste

Når du er syg, bliver din krop som regel utilpas, og du vil endda have problemer med at sove. For at løse dette, prøv at drikke et glas varmt vand, før du går i seng om natten for at hjælpe med at rense næse og hals. Sørg også for, at din sovestilling er behagelig, med en højere hovedposition, ja.

Men hvis dine influenza- og hostesymptomer ikke bliver bedre, skal du straks tale med din læge kl , Ja. Bliv Hent Med applikationen kan du oprette forbindelse til tusindvis af læger, der er klar til at hjælpe med dine helbredsproblemer via chat, når som helst og hvor som helst.

5. Glat fordøjelse

Oplever du forstoppelse eller forstoppelse? Prøv den naturlige måde ved at drikke varmt vand før sengetid. Varmt vand kan forbedre fordøjelsen, fordi det kan hjælpe med at opløse eller nedbryde madpartikler. Dette vil gøre afføringen jævnere, og din forstoppelse vil blive løst.

6. Udskiftning af kropsvæsker

Måske vælger mange at drikke isotoniske væsker for at erstatte kropsvæsker. Faktisk er der en nem måde, nemlig at drikke varmt vand inden sengetid. For maksimalt udbytte kan du også drikke et glas varmt vand, når du vågner, for at erstatte de kropsvæsker, der går tabt under søvnen.

7. Forbedre humør

En træt krop og sind efter en dag med aktiviteter kan nemt overvindes ved at drikke varmt vand før sengetid. Ja, en anden fordel ved at drikke varmt vand før sengetid er, at det kan forbedres humør og lindre stress, du ved. Dette skyldes, at varmt vand er i stand til at slappe af i kroppen. Disse fordele vil være mere udtalte, hvis du har menstruation.

Læs også: Følg disse 8 tips til flittigt at drikke vand

8. Lindrer smerter og ømhed

Der er mange faktorer, der kan forårsage smerte eller ømhed. Hvis du leder efter en naturlig måde at håndtere det på, så prøv regelmæssigt at indtage varmt vand, før du går i seng om natten. Smerter og ømhed vil aftage, og søvnen kan være mere afslappende.

9. Gør Tidsløs

Tro det eller ej, en afslappet krop og sind kan holde dig ung, du ved. Du kan få dette indirekte fra vanen med at drikke varmt vand før sengetid. Udover at fjerne giftstoffer i kroppen, kan varmt vand også reparere hudceller, så hudens elasticitet bevares.

Men alle fordelene ved at drikke varmt vand før sengetid er ikke den eneste nøgle. For at være sund og rask skal du også balancere det ved at implementere andre sunde livsstile, såsom sund kost, regelmæssig motion og regelmæssige sundhedstjek, så du hurtigere kan finde ud af, om der er helbredsproblemer i din krop.

Reference:
NDTV mad. Tilgået 2020. Drik varmt vand før sengetid for en sund livsstil.
Medical Daily. Tilgået 2020. Sundhedsmæssige fordele ved varmt vand: 6 måder at drikke varmt vand kan helbrede din krop på.
Healthline. Tilgået i 2020. Fordele ved at drikke varmt vand.