5 effektive måder at behandle mæslinger på hos babyer

, Jakata - En af de sygdomme, som babyer er modtagelige for, er mæslinger. Mæslinger er en virusinfektion Rubeola som ofte er præget af udslæt over hele kroppen. Rækkefølgen af ​​udseendet af disse pletter starter fra bag ørerne, rundt om hovedet og derefter til halsen. Før udslættet viser sig, vil babyer, der er inficeret med mæslinger, normalt også først opleve ondt i halsen, hoste og nys.

Generelt kan årsagen til mæslinger hos spædbørn også skyldes vaccinationer, der ikke blev udført. Derudover påvirker mangel på vitamin A-indtag også barnets immunsystem, hvilket gør det lettere for virusinfektioner Rubeola.

Hvordan er mæslinger smitsom?

Mæslinger hos spædbørn overføres normalt gennem luftvejene, nemlig når den syge hoster og nyser. Overførsel af mæslinger til spædbørn kan også forekomme på grund af nysende dråber, der rammer hænderne, derefter rører hænderne øjne, næse og mund.

Når symptomerne på mæslinger hos babyen nævnt ovenfor begynder at dukke op, bør du tage ham til en børnelæge for at blive behandlet med det samme gennem en fysisk undersøgelse og en spyttest så hurtigt som muligt. Diagnosen mæslinger kan normalt stilles af en læge blot ved at se på karakteristika ved pletterne eller udslæt i munden og ud fra en forklaring på de symptomer, du oplever.

Læs også: Røde pletter på huden, pas på mæslinger

Behandl mæslinger på denne måde

Dybest set kan mæslinger hos spædbørn kun overvindes ved at øge det optimale immunsystem. For at genoprette kroppens modstand er der forskellige måder, man kan gøre for at bekæmpe mæslingevirus, herunder:

1. Øg væskeindtaget

Når symptomerne på mæslinger hos spædbørn viser sig, skal du give ham rigeligt med væske for at undgå dehydrering. Indtagelse af vand kan også lindre en kløende hals på grund af hoste. Husk, at når en feber når en høj temperatur, øges kroppens behov for væske automatisk.

2. Lindre feber

For at genoprette barnets immunsystem, hvordan man behandler mæslinger hos spædbørn, er det, der skal gøres, at lindre feberen. Mødre kan give paracetamol eller ibuprofen i flydende form. Når kropstemperaturen vender tilbage til normal, vil mæslinger naturligvis forbedres.

3. Mæslingevaccination

Du kan også behandle mæslinger hos babyer ved at give vaccinationer. Med hjælp fra en læge vil denne vaccine blive administreret gennem en injektion af immunglobulinserum til spædbørn, inden for 6 dage efter at være blevet diagnosticeret med virussen. Røde hunde årsager til mæslinger.

Læs også: MR-vaccine, vigtig for at forebygge mæslinger og røde hunde

4. Dampterapi

Forekomsten af ​​andre symptomer under mæslinger, såsom en løbende næse, er mulig. Hvis det ikke kontrolleres, vil en tilstoppet næse på grund af disse symptomer helt sikkert være meget pinefuld for din lille. For at overkomme dette på den mest effektive måde, kan du også vælge dampterapi.

American Academy of Pediatrics anbefaler ikke at give forkølelsesmedicin til børn på 4 år eller yngre. Forskning har vist, at det at give børn forkølelsesmedicin ikke lindrer symptomerne, faktisk kan det være farligt, hvis det administreres forkert.

5. Øg A-vitamin

Verdenssundhedsorganisationen anbefaler at give A-vitamin til spædbørn med mæslinger, fordi det kan lindre symptomerne, mindske risikoen for komplikationer og fremskynde helingsprocessen. Hvis moderen har børn under 1 år, så giv en dosis vitaminer op til 100.000 IE.

Det er 5 effektive måder at behandle babyer med mæslinger på. Men hvis dit barn, der ikke har modtaget MMR (vaccine mod mæslinger, røde hunde og fåresyge), har mæslinger, rådes forældre til straks at tage ham til lægen. Behandlingen vil fungere bedst, når barnet får det i den tidlige inkubationsperiode. Så tag barnet til lægen mindst 3 dage efter, at symptomerne på mæslinger viser sig.

Læs også: 5 ting, du skal undgå, når du får mæslinger

Har du brug for flere råd om, hvordan du behandler mæslinger hos babyer? Ingen grund til at tøve med at stille nogen af ​​dine klager gennem applikationen . er den seneste sundhedsapplikation, der vil forbinde dig med udvalgte speciallæger igennem Chat, videoopkald eller Taleopkald når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play.

Reference:
Forældre. Hentet 2020. Hvad skal du gøre, hvis du eller dit barn får mæslinger.
Baby Center. Hentet 2020. Mæslinger hos babyer.