Kend 6 fordele ved laurbærblade for kropssundhed

"Ud over dets fordele som smagsgiver giver laurbærblade også fordele for kroppens sundhed. Der er flere vitaminer, mineraler og antioxidanter indeholdt i laurbærblade. Laurbærblade har anticancer, anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber, som kan hjælpe med at håndtere visse sundhedsmæssige forhold."

, Jakarta – Laurbærblad er en af ​​ingredienserne i madlavning, som normalt bruges til at tilberede supper og gryderetter. Ud over dets fordele som smagsgiver giver laurbærblade også fordele for kroppens sundhed. Laurbærblade har længe været brugt som et vanddrivende middel, et stof, der udløser svedtendens eller fjerner overskydende salt eller vand fra kroppen.

Der er flere vitaminer, mineraler og antioxidanter indeholdt i laurbærblade. Det er det, der gør, at laurbærblade er gode for helbredet. Ikke underligt at laurbærblade er så populære. For udover at blive brugt i madlavningen, kan laurbærblade også bruges som urtemedicin ved formaling.

Læs også: 7 urteplanter, der hævdes at være i stand til at forhindre corona

Fordele ved Bay Leaf for sundheden

Laurbærblade har anticancer, anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber, som har forskellige sundhedsmæssige fordele. Tjek fordelene ved følgende laurbærblade:

  1. Antibakteriel effekt

I laboratorieundersøgelser blev det fundet, at laurbærblad har antibakterielle egenskaber. Det betyder, at disse blade kan stoppe bakterier i at vokse. Hæmmer specifikt vækst Staphylococcus aureus og E coli. Fra laboratorieundersøgelser blev det også fundet, at laurbærblade er i stand til at kæmpe H. Pylori, bakterier, der forårsager sår, endda kræft.

  1. Godt for blodsukkersundheden

En undersøgelse viste, at indtagelse af laurbærbladskapsler kan sænke blodsukkerniveauet hos personer med diabetes type 2. Det kan dog være nødvendigt med yderligere forskning, om denne effekt opstår, når nogen indtager laurbærblade i mindre mængder. Mens der hos mennesker, der ikke har diabetes, er der et lavere fald i blodsukkerniveauet efter at have spist laurbærblade.

  1. Kræftforebyggelse og behandling

Laboratoriecelleforskning viser også, at laurbærblade er i stand til at bremse væksten af ​​brystkræftceller og kolorektale cancerceller. Der er dog behov for yderligere forskning for at forstå, hvor effektive laurbærblade er til at hjælpe mennesker med kræft.

Læs også: Den livsstil, som diabetes mellitus har brug for for at leve

  1. Behandling af nyresten

En undersøgelse fra 2014 undersøgte, om laurbærbladekstrakt kunne hjælpe med at forhindre nyresten. Undersøgelsen viste, at laurbærblad sammen med otte andre traditionelle lægemidler var i stand til at reducere mængden af ​​urease i kroppen.

Urease er et enzym, der kan forårsage nogle mavesygdomme, herunder nyresten, når enzymniveauerne er ude af balance. Men for dette foreslår forskere yderligere forskning for at forstå, hvordan laurbærbladsurter fungerer for nyresten.

  1. Forbedre fordøjelsen

Laurbærblade har en god indvirkning på fordøjelsessystemet ved at forhindre maveskader og lette vandladningen. Dette hjælper kroppen med at frigive toksiner og er godt for nyrernes sundhed. Derudover er de organiske forbindelser, der findes i laurbærblade, meget effektive til at behandle mavebesvær, lindre irritabel tyktarm eller endda gøre det lettere at fordøje mad.

  1. Reducer stress og angst

Altid under stress? Hvis det er tilfældet, skal du vide, at linalool i laurbærblade kan reducere stress- og angstniveauer i kroppen. Laurbærblade har også naturlige beroligende egenskaber, der kan hjælpe kroppen med at falde til ro og mindske chancerne for depression.

Læs også: Det er 6 lægeplanter, som du bør have derhjemme

Tips til at indtage salamblade

Generelt bruges laurbærblade som ingredienser i opskrifter, så maden absorberer smagen. Desværre er denne metode ikke den mest nærende, da folk normalt ikke spiser hele laurbærblade.

Krydder mad med knust laurbærblad er den bedste måde at få dens fulde næringsværdi på. Blandede friske laurbærblade kan også bruges i mad, selvom den metode er mindre almindelig. Friske laurbærblade har en stærkere smag, så det er bedst at bruge dem i små mængder.

Det er, hvad du behøver at vide om de sundhedsmæssige fordele ved laurbærblade. Der kan stadig være en type blade, der almindeligvis bruges i madlavning, som har sundhedsmæssige fordele. Du kan diskutere det med lægen gennem ansøgningen . Kom nu, download applikationen lige nu!

Reference:

WebMD. Tilgået i 2021. Sundhedsmæssige fordele ved laurbærblade

Healthline. Tilgået i 2021. 5 mulige anvendelser for laurbærbladet

Rigtig god pasform. Fået adgang i 2021. Ernæringsfakta af laurbærblade og sundhedsmæssige fordele