Lær fordelene ved "Kyssning" at kende for dit helbred og din partner

Jakarta – At udtrykke kærlighed i et mand-kone forhold kan gøres på forskellige måder, hvoraf den ene er ved at kysse ellerkysse". Selvom der er mange fordele og ulemper, kan du ved at kysse din partners læber også få forskellige positive sundhedsmæssige fordele. Derudover med "kysse"Selv da vil du føle dig elsket og passet af ham, der får dig til at føle dig rolig og godt tilpas.

Når du kysser med din partner, viser det sig, at cellerne i din krop virker, og du bliver fokus på din partners læber. Men vidste du det? Aktiviteten med at kysse læber med denne partner, påvirker sundheden for dig og din partner, du ved. Kom nu, kender nogle af fordelene "kyssefor dit helbred, herunder:

Skiftende forhold humør

Tilstand humør eller et dårligt humør vil selvfølgelig påvirke daglige aktiviteter. En god hjertetilstand gør dig produktiv. Derfor for at forbedre tilstanden humør I dette tilfælde kan kysse med en partner bruges som et alternativ til at forbedre humøret.

Denne kysseaktivitet kan faktisk øge niveauet af oxytocin - et kemikalie i den menneskelige hjerne forbundet med tillid og et bånd. Endorfin- og dopaminhormoner frigives også efter at have gjort "kysse"Det her menes at skabe en god stemning.

Sig farvel!"på stress

Stress eller en langvarig tankebyrde vil helt sikkert være i fare for depression. Alles stressniveau er forskelligt. For at håndtere stress, kan du gøre nogle positive ting, der kan gøres, såsom at have et romantisk kys med ham. Forskning, der er blevet lavet, viste, at par, der kysser ofte, kan frigive hormonet kortisol/stresshormon, som helt sikkert kan gøre dig mere afslappet. Stress er væk, du og din partner er gladere.

Forbrænd flere kalorier

Det er ubestrideligt, der er mange måder, du kan gøre for at forbrænde kalorier i din krop. En enkel måde at slippe af med kalorier også, nemlig ved at "kysse". Baseret på forskning kan kysse forbrænde kalorier selv op til to til seks kalorier hvert minut. Hvorfor det? Fordi ansigtsmusklerne arbejder hårdt under aktiviteten, især hvis du laver et dybt kys, som får 24 ansigtsmuskler og 100 andre muskler i kroppen til at arbejde.

Øget udholdenhed

Når du kysser med din partner, øges dit immunforsvar faktisk. Dette skyldes, at ophobningen af ​​bakterier, der opstår i munden, gør det muligt for din krop at genkende nye bakterier. Tidsskriftet Medical Hypotheses siger også, at du ved at kysse vil være immun over for cytomegalovirus - en virus, der forårsager forstyrrelser under graviditeten og endda kan forårsage unormal fødsel af barnet.

Ud over at øge udholdenheden er fordelene ved at kysse, at det kan bruges som en let kardiovaskulær øvelse for at holde dit hjerte sundt. Dit hjerte og puls vil pumpe regelmæssigt, du ved.

Vedligeholdelse af tandsundhed

Tænder, der ikke er beskyttet mod madophobning, vil forårsage plak i tænderne, som vil få munden til at lugte dårligt. For at overvinde mængden af ​​plak på tænderne, kan du lave aktiviteter "kysse" det. Spyt, der opstår, når du og din partner kysser, kan slippe af med bakterier på tænderne. Og spyt viser sig også at kunne slå den plan ud, der klæber til tænderne. Det betyder dog ikke, at du ikke behøver at have regelmæssige drøftelser med tandlægen.

Kom nu, tøv ikke med at finde ud af, hvad der er fordelene ved at kysse. For at kunne finde ud af andre fordele ved "kysse”, kan du direkte spørge den sagkyndige læge i ansøgningen . Du kan kontakte ham gennem valg af metode Stemme/videoopkald og Snak i brug smartphone, når som helst og hvor som helst. Derudover kan du også købe sundhedsprodukter til at understøtte dit helbred ved at købe medicin eller vitaminer på Inter-Apothekar-funktionen, som vil blive leveret inden for 1 time. Kom nu! Hent nu også i App Store eller Google Play.