Disse er fordelene ved glutathion for kropssundhed

, Jakarta - Har du nogensinde hørt om glutathion, som har forskellige fordele for kroppen? Glutathion er en antioxidant, som kroppen producerer naturligt. Antioxidanter spiller en vigtig rolle i kroppen, lige fra at reparere beskadigede celler og kropsvæv til at støtte kroppens immunsystem.

Glutathion produceres af leveren og nervecellerne i hjernen. Udover at være produceret naturligt, kan glutathion fås i form af kosttilskud eller fra visse fødevarer. Hvad er fordelene ved glutathion for kroppen? Nysgerrig? Kom nu, se den fulde anmeldelse nedenfor.

Læs også: Her er, hvordan antioxidanter virker for at forhindre farlige sygdomme

1. Reducer oxidativ stress

En af fordelene ved glutathion for kroppen er, at det kan reducere oxidativt stress. Oxidativ stress opstår, når der er ubalance mellem produktionen af ​​frie radikaler og kroppens evne til at bekæmpe dem.

Oxidativt stressniveauer, der er for høje, kan udløse forskellige sygdomme. Eksempler inkluderer diabetes, kræft og leddegigt. Nå, denne glutathion hjælper med at forhindre virkningerne af oxidativ stress, som kan reducere sygdom.

Vær forsigtig, mangel på glutathion kan udløse forskellige problemer i kroppen, se. ifølge Journal of Cancer Science and Therapy , forårsager glutathionmangel øget oxidativt stress, som kan føre til kræft.

2.Reducerer celleskader på leveren

En anden fordel ved glutathion er, at det kan reducere celleskade ved fedtleversygdom i alkoholiske og ikke-alkoholiske tilfælde. Vær forsigtig, celledød i leveren kan forværres af mangel på antioxidanter, herunder glutathion.

I sidste ende kan denne tilstand føre til fedtleversygdom, både hos dem, der misbruger alkohol, og dem, der ikke gør.

Ifølge en undersøgelse med titlen " Glutathion til behandling af kroniske fedtleversygdomme", Glutathion er mest effektivt, når det gives til personer med fedtleversygdom intravenøst ​​i høje doser.

Læs også: Antioxidantfunktion for huden

3. Sundt hjerte

En anden fordel ved glutathion er, at det kan nære hjertet. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet ernæring, Sublingualt glutathiontilskud hjælper med at reducere vaskulær stivhed.

Fordelene ved glutathion sænker også det totale kolesterol og LDL-kolesterol (dårligt kolesterol) ved langvarig brug. Nå, dette kan bidrage til hjertesundheden.

4.Forbedre insulinresistens

En anden sundhedsfordel ved glutathion er, at det kan forbedre insulinresistens hos ældre. Når du bliver ældre, producerer din krop mindre glutathion. Nå, ifølge en undersøgelse er lave niveauer af glutathion forbundet med mindre fedtforbrænding og højere niveauer af fedtlagring i kroppen.

Men at give cystein og glycin til forskningspersoner kan øge glutathionniveauet i kroppen. I denne tilstand øges insulinresistens og fedtforbrænding også.

Læs også: Forebyg frie radikaler, skal indtage disse 9 frugter

5. Reducerer symptomer på Parkinsons sygdom

Fordelene ved glutathion er også relateret til Parkinsons sygdom. Parkinsons sygdom påvirker nervesystemet, hvor et af hovedsymptomerne er rystelser. Indtil nu er der ingen medicin, der kan helbrede denne sygdom.

Men ifølge en undersøgelse hjælper intravenøs glutathion med at lindre symptomer som rysten og stivhed hos mennesker med Parkinsons sygdom. Kort sagt forbedrer glutathion livskvaliteten for mennesker med denne sygdom.

Vil du vide mere om fordelene ved glutathion for kroppens sundhed? Hvorfor kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Ingen grund til at forlade huset, du kan kontakte en ekspert læge når som helst og hvor som helst. Praktisk, ikke?

Reference:
Healthline. Tilgået i 2020. Glutathion-fordele
Meget godt helbred. Tilgået i 2020. De sundhedsmæssige fordele ved glutathion
WebMD. Tilgået i 2020. Glutathion
US National Library of Medicine National Institutes of Health - PubMed. Tilgået 2020. Glutathion til behandling af kroniske fedtleversygdomme