Hund vil ikke spise? Dette er løsningen

Jakarta - Ikke ulig mennesker, kan kæledyr også miste deres appetit, i dette tilfælde en yndlingshund. Når dette sker, kan hunden være ved at miste sin appetit og appetit. Denne tilstand kan opstå på grund af mange ting, såsom at du forkæler din hund for meget, er syg eller endda stresset.

Selvfølgelig skal du som ejer være meget bekymret. Ikke kun sultne, hunde, der ikke vil spise, kan være svage og mere modtagelige for sygdomme. Han var heller ikke så aktiv som normalt. Hvis du har dette, kan du gøre følgende for at få hunden til at ville spise igen:

  • Anvend mere regelmæssig måltidstid

At genvinde en hunds nedsatte appetit er ikke en let sag. Måske sker dette, fordi du ikke er regelmæssig i at anvende fodringstiden. Stil ikke en madskål foran ham, hvis din hund ikke har appetit, da det vil gøre ham endnu mere doven til at spise.

Læs også: Sådan ved du, at din hund er syg

Så meget som muligt, lav en mere regelmæssig måltidsplan for ham, såsom din måltidstid, startende om morgenen, eftermiddagen, indtil aftenen eller aftensmaden. Husk, at du også rådes til at tilpasse foderplanen for hunden i henhold til dens alder. Hvalpe op til 3 måneder gamle fodrer dem op til fire gange om dagen med 4-5 timers mellemrum.

Derefter kan hunde, der er mere end 3 måneder gamle, fodres tre gange om dagen med et interval på mellem 6-7 timer. I mellemtiden, for hunde, der er mere end 6 måneder gamle, skal de fodres to gange med et interval på 12 timer.

  • Undgå at give overdreven snacks

Det viser sig, at det ikke anbefales at give hunde overdreven godbidder, du ved, især de typer snacks, der har en masse smag. Dette vil få din hund til at foretrække godbidder og nægte hovedfoderet.

Faktisk indeholder hovedmåltidet klart flere næringsstoffer, som kroppen har brug for sammenlignet med snacks. Giv i stedet en snack som distraktion en eller to gange om dagen mellem måltiderne og giv den i den rigtige portion eller ikke for meget.

Læs også: 8 tegn på, at din hund er stresset

  • Prøv at give stimulering

Stimulering eller stimulering kan også være en måde at genoprette en hunds appetit på. Du kan gøre dette ved at lugte og snacke på mad foran din yndlingshund. Dermed vil hundens sult blive stimuleret naturligt.

Gør dette regelmæssigt før måltiderne. Undgå at give kyllingeskind eller -ben som snack. Giv i stedet fedtfattigt hvidt kød for at genoprette hans appetit.

  • At spise sammen med andre hunde

Hvis du har mere end én hund derhjemme, kan det at spise sammen med andre hunde være en anden måde at få deres appetit tilbage på. Dette vil anspore hans instinktive ønske om at vende tilbage til at spise glubsk. Sørg stadig for at gøre det rigtigt, når det er tid til at spise, okay?

Læs også: Kend 7 sygdomme, som hvalpe er sårbare overfor

Hvis ovenstående metode stadig ikke genopretter din hunds appetit, kan du give ham vitaminer og bede lægen om andre måder, som du måske ikke har prøvet. Spørgsmål og svar med dyrlæger kan nu gøres nemmere gennem applikationen . Så du behøver ikke længere bekymre dig om dit kæledyrs sundhedstilstand.



Reference:
Dyrlæge. Tilgået 2020. Hvad skal du gøre, hvis din hund ikke vil spise.
Dogs.org. Tilgået i 2020. Genopretter hundens appetit.