6 tips til barbering af kønshår uden irritation

, Jakarta - Barbering af kønsbehåring er meget vigtigt for at opretholde renheden af ​​det intime organområde og seksuel sundhed. Men processen med at barbere kønsbehåring er normalt smertefuld, nogle gange endda irriterende. Det er derfor, mange mennesker er dovne til at gøre det. Giv ikke op, se tips til barbering af kønsbehåring uden irritation nedenfor.

Læs også: Vær ikke genert, det er fordelene ved at barbere kønsbehåring

1. Brug en god barbermaskine

At vælge en god barbermaskine er det første vigtige skridt, du skal tage for at barbere dit kønshår pænt og uden at forårsage irritation. En barbermaskine, der har flere blade, kan gøre det nemmere for dig at barbere og give mere tilfredsstillende resultater. Du kan med andre ord barbere dig bedre uden at risikere sår eller irritation.

Ifølge Eileen Bischoff, æstetiker og hårfjerning på Eve Salon i New York City, en stærk og robust barbermaskine med strimmel en glat finish kan også give en god barbering. Selvom "engangs" barbermaskiner er gode til brug på farten, bør de ikke bruges flere gange.

2. Læg i blød i varmt vand

Før du barberer dit bikiniområde, skal du bruge cirka 10 minutter på at bløde i varmt vand først. Dette kan hjælpe med at blødgøre det ydre lag af din hud, hvilket gør processen med at fjerne kønsbehåring lettere og reducerer dine chancer for irritation. Efter 10 minutter skal du tørre det intime område med et rent håndklæde ved at klappe det.

3. Glem ikke at bruge barbercreme

Ligesom at barbere håret i armhulerne, er der også brug for barbercreme til at barbere kønsbehåringen. Hvis du ikke bruger nok barbercreme til at gøre overfladen af ​​din hud glattere, kan du skrabe en smule af huden og ende med at irritere den.

Vælg en kvalitetsbarbercreme, der indeholder fugtgivende ingredienser i, som f.eks sheasmør , olivenolie og kokosolie. Denne type fugtighedscreme kan få barbermaskinen til at løbe mere glat, når du fjerner kønsbehåring.

Læs også: Den rigtige måde at bevare frøken Vs renlighed

4. Vær opmærksom på din barberingsretning

Barberingsretningen er vigtig, især for personer, der er tilbøjelige til irritation. Barbering af kønsbehåring i forskellige retninger med en barbermaskine kan øge risikoen for skader og indgroede hår. Så barber kønsbehåringen i samme retning som hårvæksten.

Mens du glider skraberen forsigtigt langs bikinilinjen, skal du holde bladet pegende nedad uden at tilføje for meget pres. Én barbering er tilstrækkelig, især hvis du bruger en barbermaskine, der har flere blade. Jo flere blade du har, jo mindre har du brug for at barbere dette følsomme område igen.

5. Rolig din hud efter barbering

Skyl det intime område straks med vand efter barbering, og påfør en kold kompres på området i 10 minutter for at forhindre irritation. Påfør derefter et uparfumeret anti-rødme-serum for at reducere dine chancer for barbering. Hvis du oplever irritation, kan mere intense cremer såsom topiske steroider bruges til at reducere rødme, hævelse og smerte.

6. Brug en fugtighedscreme

Det sidste tip, der ikke er mindre vigtigt for at forhindre irritation, er at fugte og fugte huden efter barbering af kønsbehåring. Påfør en alkoholfri fugtighedscreme for at fugte og forhindre overdreven tørhed, der kan føre til irritation. Bischoff foreslår at vælge et fugtgivende produkt, der indeholder beroligende aloe vera og jojobaolie og E-vitamin for at fugte huden.

Læs også: Inden bikinivoksning skal du vide dette først

Det er 6 tips til at barbere kønsbehåring uden irritation. Hvis du oplever hudirritation i det intime område, skal du blot prøve at kontakte lægen ved hjælp af applikationen . igennem Video/taleopkald og Snak Du kan spørge din læge om sundhedsråd og lægemiddelanbefalinger når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.

Reference:
Kvinders sundhed. Tilgået 2020. Sådan barberer du din bikinilinje uden at få barberknive.