Urinvejsinfektion forårsager høje leukocytter i urinen

, Jakarta - Føler du smerter ved vandladning ledsaget af smerter i maven og bækkenet? Hvis det er tilfældet, kan du have en urinvejsinfektion. Dette sker, når bakterier kommer ind i urinvejene gennem urinåbningen. Hvis den ikke kontrolleres, kan infektionen spredes til mere vitale dele, hvoraf den ene er nyrerne.

Derfor er det meget vigtigt at stille en tidlig diagnose, så spredningen af ​​infektionen hurtigt kan overvindes. En almindelig måde er at lave en urinprøve. En person, der finder et højt leukocytindhold i sin urin, har mulighed for at udvikle en urinvejsinfektion. Her er den fulde anmeldelse!

Læs også: Kan Anyang-Anyang være et tegn på en urinvejsinfektion?

Høje leukocytter i urinen kan være forårsaget af urinvejsinfektioner

Når man laver en urinprøve, kan man konstatere et højt leukocytindhold, og det kan være et tegn på, at man har en infektion. Dette sker, når kroppen forsøger at bekæmpe en infektion i et område af urinvejene. Generelt sker dette i blæren eller urinrøret, som er røret med den funktion at transportere urin fra blæren. Det betyder, at du har en urinvejsinfektion.

Læger kan også lave en dipstick-test, som udføres ved hjælp af en kemisk strimmel til at påvise et enzym kaldet leukocytesterase, der detekterer hvide blodlegemer. Denne test bruges også til at påvise nitrit, som er et biprodukt af nedbrydningen af ​​visse bakterier, som overvindes af disse leukocytter.

Det er faktisk meget sandsynligt, at når nogen har høje leukocytter i urinen, er årsagen en urinvejsinfektion. Derudover er kvinder mere udsatte for at udvikle denne lidelse end mænd. Følgende er nogle af de symptomer, der kan opstå, når man lider af en urinvejsinfektionssygdom, der kræver undersøgelse:

  • Smerte eller brændende følelse ved vandladning.
  • Vandladning oftere end normalt.
  • urin, der er uklar eller lugter dårligt
  • Føler smerter i maven eller ryggen.
  • Kvalme og opkast.

Derudover kan denne urinvejsinfektion også forårsage forskellige symptomer, afhængigt af placeringen og hvor alvorlig lidelsen er. I de fleste tilfælde er hovedsymptomet smerter på den ene eller begge sider af maven. Nyresten kan også forårsage UVI-lignende symptomer, så en diagnose er meget vigtig for at bestemme fremtidig behandling.

Har du stadig spørgsmål vedrørende urinvejsinfektioner, kan lægen fra kan give en fuldstændig forklaring. Det er meget nemt, bare simpelthen Hent Ansøgning og få alle de bekvemmeligheder relateret til sundhedsadgang, der kun er i din hule hånd!

Læs også: Dette er forskellen mellem urinvejsinfektioner og blæresten

Behandling for urinvejsinfektion

Nogen diagnosticeret med en lidelse forbundet med enhver form for infektion, vil lægen højst sandsynligt anbefale at tage antibiotika. Hos en person, der har en urinvejsinfektion for første gang eller er relativt sjælden, er det at tage antibiotika på kort sigt det mest passende valg.

Så, hvis du oplever tilbagevendende urinvejsinfektioner, kan din læge ordinere en længere antibiotikakur. Derudover kan der også være behov for yderligere test for at finde ud af, hvorfor infektionen kan opstå igen. Hos kvinder kan antibiotika efter samleje hjælpe med at forhindre denne lidelse, men stadig med en læges anbefaling.

Ud over antibiotika kan du også øge indtaget af væsker i kroppen, som er nyttige til at fjerne disse lidelser. Faktisk kan du gå galt, når du føler smerte ved vandladning, men bør indtage mere vand. Alligevel vil helingsprocessen blive hurtigere ved at gøre det.

Læs også: Hvordan man behandler urinvejsinfektioner fuldstændigt

Det er diskussionen om urinvejsinfektioner, der kan påvises gennem indholdet af leukocytter i urinen. Det vigtigste er, at hvis du mærker symptomerne på lidelsen, er det en god idé at blive tjekket ud med det samme. Lad ikke den eksisterende infektion påvirke nyrerne, fordi de dårlige virkninger kan være svære at overvinde.

Reference:
WebMD. Tilgået 2020. Hvad forårsager leukocytter i urinen?
Medicinske nyheder i dag. Hentet i 2020. Hvad betyder leukocytter i urinen?