17 fødevarer, der forårsager gigt

, Jakarta - Årsagen til øgede urinsyreniveauer, når nyrerne ikke er i stand til at fjerne urinsyre effektivt. Dette kan føre til en opbremsning i elimineringen af ​​urinsyre, herunder ved at spise visse fødevarer, være overvægtig, have diabetes og indtage for meget alkohol.

Nogle af symptomerne på gigt er smerter i leddene, der generelt reagerer om morgenen og om aftenen, inden du går i seng. Derudover er fødderne, der oplever ledsmerter, rødlige i farven og derefter svære at bevæge sig, og bliver endda stive.

Hvis du er en person, der har risiko for at udvikle gigt, er det en god idé at undgå følgende typer gigtfremkaldende fødevarer.

1. Skaller

2. Ansjos

3. Sardiner

4. Tyrkiet

5. Vildtkød

6. Hjerte

7. Oksenyre

8. Hjerne

9. Sødt brød

10. Alkohol

11. indmad

12. Nødder

13. Spinat

14. Papaya blade

15. Majs

16. Selleri

17. Gulerod

I det væsentlige er fødevarer, der forårsager gigt, fødevarer, der indeholder puriner. Puriner forarbejdes af kroppen til urinsyre, der fungerer som en antioxidant, neurobeskyttende, giver forsvar mod kroppen mod tumorceller og andre. Selvom det har betydelige fordele, er overskydende urinsyre meget farligt for helbredet. Derfor er det meget vigtigt at holde urinsyre afbalanceret gennem visse diætrestriktioner.

Hvis tidligere var en liste over fødevarer, der forårsager gigt, nedenfor er de typer naturlige fødevarer til gigt, der faktisk anbefales til dig:

1. Frugter, der indeholder C-vitamin

C-vitamin kan binde overskydende puriner og neutralisere purinkapaciteten i kroppen, så den er mere normal og afbalanceret. C-vitamin er også effektivt til at forhindre ophobning af metabolisk affald, der normalt sætter sig fast i leddene, hvilket er årsagen til gigt. Nogle frugter, der indeholder C-vitamin og anbefales til indtagelse, er guava, papaya, appelsiner, vandmelon, kiwi og tomater.

2. Grøntsager med højt fiberindhold

Broccoli er en type grøntsag, der anbefales til indtagelse af mennesker med gigt og er også en af ​​de naturlige fødevarer til gigt. Du kan spise den som en almindelig grøntsag, stegt, dampet eller juicet ved at blande den med tomater og citronsaft. Grøntsager, der indeholder fibre, er meget effektive til at neutralisere opbygningen af ​​puriner og lette det metaboliske system i kroppen. Et glat stofskiftesystem kan forhindre gigt.

3. Sort kaffe

Ikke kaffe med sukker, ja, for søde drikke kan også være årsag til gigttilbagefald. Et glas sort kaffe hver dag kan sænke urinsyreniveauet. Sort kaffe har vist sig at accelerere det metaboliske system i kroppen og er godt for sundheden for hjertefunktionen og andre organer.

4. Vand

Der har været mange undersøgelser, der viser, at vandterapi kan anvendes til at sænke urinsyreniveauet. Indtagelse af vand kan øge bortskaffelsen af ​​giftige stoffer i kroppen, herunder overskydende puriner. Drikkevand kan også rense nyrerne, forbedre leverfunktionen og kroppens metaboliske ydeevne.

Hvis du vil vide mere om fødevarer, der forårsager gigt og naturlige fødevarer mod gigt, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge , kan du vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .

Læs også:

  • Bemærk, disse 5 årsager til gigt!
  • 4 madmuligheder for mennesker med gigt
  • Vær opmærksom på farerne ved gigt, hvis den ikke behandles