Kan krydsede øjne helbredes eller ej?

, Jakarta - Krydsede øjne eller ofte kendt som strabismus er en af ​​øjenlidelserne. En af årsagerne til skelen er på grund af nedsat koordination af de muskler, der bevæger øjeæblet. Nogle syge har krydsede øjne fra fødslen, mens andre udvikler det, når de er teenagere.

Normalt kan et skelen hos børn udløses, fordi øjet arbejder hårdere for at overvinde synet. Derudover kan nogle sygdomme som mæslinger, diabetes, cerebral parese eller genetiske faktorer også forårsage krydsede øjne hos børn.

Læs også: 4 spørgsmål om Squint

I modsætning til årsagerne til skelen hos børn, kan voksne, der oplever øjenskader, hovedskader, slagtilfælde, diabetes og botulisme, også opleve krydsede øjne.

Krydsede øjne kan forekomme under to forskellige tilstande. Det kan forekomme vandret, dvs. det ene øjeæble peger indad og det andet peger udad. Der er også en skelen, der opstår lodret. Denne tilstand får det ene øjeæble til at se højere ud end det andet øjeæble.

Normalt er krydsede øjne ikke permanente. Krydsede øjne vil blive opdaget, når nogen er syg, dagdrømmer og træt.

Ingen grund til bekymring, skeleøjnelidelser kan faktisk helbredes på flere måder. Det kan være med brug af briller til øjenterapi. Ved rutinemæssigt at gøre disse ting, kan krydsede øjne reduceres eller endda helbredes.

Der er flere måder, der kan bruges til at helbrede krydsede øjne:

1. Iført briller

Ved at bruge briller vil folk med krydsede øjne fokusere mere på at se bestemte genstande.

2. Lægemiddeladministration

Normalt er de stoffer, der gives til personer med krydsede øjne, stoffer, der kan gøre øjnene mere afslappede. Ved at have mere afslappede øjne vil den syges syn være i stand til at fokusere mere og undgå krydsede øjne.

3. Øjenøvelse

Øjentræning er en måde, der kan bruges til at helbrede krydsede øjne. Nogle øjenøvelser, der kan udføres, er:

  • Push-ups med blyant

Denne sport kræver hjælp fra en blyant så stor som et værktøj. Du kan placere værktøjet i et punkt i øjenhøjde. Derefter kan du prøve at se værktøjet med begge øjne. Udfør bevægelser på værktøjet, såsom at flytte værktøjet tættere på øjet. Dette vil give dine øjne mulighed for at fokusere mere på at fange objekter.

  • Brock streng

Denne øjenøvelse kræver hjælp af et 12-30 cm langt reb med 3 farverige bøjler. Hver bøjle skal placeres på samme måde, derefter placeres rebet, der har været fastgjort til bøjlen, foran næsen. Derefter kan du skiftevis se de forskellige farvede bøjler. Denne aktivitet vil også hjælpe dig med at forbedre dit visuelle fokus.

4. Øjenkirurgi

Øjenoperation for at helbrede et krydset øje kan faktisk udføres når som helst. Både hos børn og voksne. Kirurgi udføres med det formål at rette og reparere øjenmusklerne.

Læs også: De bedste fødevarer til øjensundhed

At spise mad, der er sundt for dine øjne, kan også gøres, så din øjensundhed altid bevares. Hvis du har klager over øjensundhed, kan du bruge applikationen . Kom nu, Hent Ansøgning nu gennem App Store eller Google Play!