Ikke fra at vokse, dette er fordelen ved næsehår

Jakarta - Af næsten alt hår, der vokser på kroppen, er næsehåret måske den del, der sjældent bliver bemærket. Hvordan ikke, antallet af upåfaldende næsehår og de skjulte og smalle vækststeder gør næsehårene endnu mere glemt.

Næsehår vokser i næsehulen og får mange til at spørge, hvad det gør for kroppen. Måske er du også en af ​​dem, der synes, at tilstedeværelsen af ​​næsehår ikke er vigtig. Eits, lad dig ikke narre. Faktisk har næsehår en funktion, der er ret vigtig for kroppen, hvordan kommer det?

1. Oprethold kropssundhed

Du tror måske ikke på, at de fine hår i næsehulen kan opretholde en sund krop. Men det er ægte. Næsehår har sin egen måde at opretholde en sund krop på. Næsehår er nyttige til at filtrere luft, der passerer gennem luftvejene. Især hvis du laver mange aktiviteter midt i forurenet luft.

En række luftbårne patogener når aldrig luftvejene, fordi de frastødes af næsehår. Og sammen med væsken i næsen virker disse hår og "fanger" partikler eller bakterier. Således vil kroppens sundhed, især sundheden i åndedrætshulen, være mere vågen.

2. Beskytter kroppen

Udover at opretholde en sund krop, spiller næsehår også en rolle i at beskytte kroppen. Næsehår fungerer som en hoveddør, der forhindrer indtrængen af ​​en række sygdomsfremkaldende partikler. Det skaber et skjold mellem de indre organer i kroppen fra udefrakommende forurenende stoffer. For når du trækker vejret, kan du indånde små partikler, der kan destabilisere kroppen. Næsehår vil filtrere disse partikler, så de ikke kommer ind i kroppen og producerer derefter noget næseflåd, også kendt som næseblod.

3. En frelser for astma

Hvis du har vejrtrækningsproblemer, såsom astma, så fortjener dit næsehår titlen "frelser". Fordi disse fine hår vil hjælpe og gøre det lettere for dig at trække vejret.

En undersøgelse viste, at tykt næsehår kan forbedre astmatikeres evne til at trække vejret. Jo tættere næsehårene er, jo mere flydende og lettet vil vejrtrækningen være. Mange næsehår vil fungere bedre til at filtrere snavsede partikler, der kan udløse astma-opblussen. Men husk, det er vigtigt at holde næsehårhulen ren, ja. For at fjerene skal fungere optimalt og ikke bliver en rede af sygdomsfremkaldende bakterier.

4. Tag det ikke forsigtigt

Du kan blive fristet til at plukke dine næsehår, der begynder at blive lange. Men vær ikke ligeglad! At tvangsplukke næsehår er en dårlig idé. Denne vane vil øge potentialet for sår i næsehulen og kan endda forårsage problemer i næsen, hvoraf den ene er bihulebetændelse.

5. Can Go Grey

Vidste du, at næsehår også kan blive grå. Gråning er processen med at ændre pelsens oprindelige farve til hvid eller grå. En undersøgelse viste endda, at næsehår er det første hår, der bliver gråt sammenlignet med andre hår på resten af ​​kroppen.

Selvom det er meget nyttigt og nyttigt, betyder det ikke, at du ikke behøver at holde det rent. I stedet for at være nyttige, kan næsehår, der ikke bliver bemærket, faktisk blive til en grobund for bakterier og vira, der forårsager sygdom. Inklusiv virus, der forårsager influenza.

Hvis luftvejene er forstyrrede og har brug for lægeråd, kan du bruge applikationen . Læge ind kan kontaktes via Video/taleopkald og Snak. Køb sundhedsprodukter på også meget nemt. Kom nu, Hent nu i App Store og Play Store.