6 drikkevarer, der bør indtages under menstruation

, Jakarta – Indtagelse af den rigtige drink under menstruation kan hjælpe med at få dig til at føle dig godt tilpas. Menstruation eller menstruation får som bekendt ofte en kvinde til at opleve kramper, smerter og ubehag. Ikke nok med det, hormonelle ubalancer og ændringer under menstruationen kan også gøre følelserne ustabile og kroppen let træt.

Men bare rolig, faktisk er der flere typer drikke, der kan indtages for at hjælpe med at overvinde dette. Den rigtige drik kan give en følelse af komfort, lindre smerter og øge blodtrykket humør aka humør. Så hvilke typer drikkevarer skal indtages under menstruation? Find ud af svaret her!

Læs også: Mere om menstruationsmyter og -fakta

Drikkevarer til at lindre menstruationssymptomer

Lindre menstruationssymptomer, herunder smerter, kramper og træthed kan gøres ved at indtage visse drikkevarer, herunder:

1. Hvidt vand

Ikke mange kvinder forstår, at drikkevand under menstruation er en vigtig ting at gøre. Faktisk undgås dette indtag ofte, fordi det menes at forårsage oppustethed. Det viste sig dog ikke at være sandt. At drikke vand vil ikke gøre din mave oppustet, det kan endda hjælpe med at fugte kroppen, så du undgår svimmelhed på grund af dehydrering. Vand kan også hjælpe med at overvinde mavekramper og forbedre blodgennemstrømningen.

2. Pebermyntete

Drik en kop te pebermynte kan også hjælpe med at lindre symptomer, der opstår under menstruation. Regelmæssig indtagelse af denne type te kan hjælpe med at overvinde symptomerne på kramper, træthed og diarré, der kan opstå under menstruation.

3. Frugtjuice

Frugtjuice kan hjælpe med at få maven og kroppen til at føle sig mere behagelig, især under menstruation. For at lindre de symptomer, der opstår, anbefales det at spise frugter, der er rige på vandindhold, såsom vandmelon og agurk. Ud over at holde kroppen hydreret, kan indtagelse af frugtjuice, der indeholder naturlige sukkerarter, også hjælpe med at opfylde kroppens behov for sødt indtag på en sikker måde.

Læs også: Glat menstruation ved at indtage disse fødevarer

4.Varm chokolade

Når menstruationssmerter viser sig, så prøv at indtage et glas varm chokolade. Chokolade har ret meget jern- og magnesiumindhold. Faktisk er disse to ingredienser nødvendige af kroppen, når de er til stede og kan hjælpe med at lindre symptomer, der opstår.

5. Ingefærte

Et glas varm ingefærte kan også være en løsning og er god til indtagelse under menstruation. Ingefær har anti-inflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med smerter, der opstår under menstruation. Ingefærte kan også hjælpe med kvalmesymptomer og hjælpe kroppen med at føle sig mere tilpas.

6. Yoghurt

Yoghurt indeholder også meget magnesium og calcium. Indtagelse af drikkevarer, der indeholder dette næringsstof, anbefales under menstruation. Derudover kan indholdet af gode bakterier i yoghurt også være med til at gøre fordøjelsen mere smidig, så det kan forhindre, at symptomerne på mavesmerter under menstruation bliver værre.

Ud over specielle drikkevarer, lindre symptomer på smerter og kramper under menstruation kan også gøres ved at komprimere maven med varmt vand. Hvis dine menstruationssmerter bliver værre og ikke forsvinder, så prøv at tage på hospitalet til en undersøgelse. Fordi det kan være, at menstruationssmerter, der opstår, er et tegn på en værre tilstand.

Læs også: 5 måder at starte menstruation på

Er du i tvivl, kan du spørge og tale om menstruationssmerter med lægen gennem ansøgningen . Læger kan nemt kontaktes via Videoer / Taleopkald eller Snak . Få information om menstruationssmerter og hvad der kan være årsagen. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. 16 fødevarer at spise (og nogle at undgå) i løbet af din menstruation.
Travlhed. Tilgået 2020. Disse 7 drinks kan hjælpe med dine menstruationskramper.