Kan du fortsætte med at amme mens du er gravid?

, Jakarta - Efter at have gennemgået graviditet og fødsel vil enhver mor opleve en ny fase i sit liv. Amning er et af de mest rørende og lykkelige øjeblikke. Ikke kun for babyer anses amning også for at have mange fordele for mødre. En af dem kan hjælpe mødre med at forhindre fremtidige graviditeter.

Læs også : Medicinske tilstande, der gør, at mødre ikke kan amme

Men hvad hvis moderen vender tilbage til sin graviditet, mens hun ammer? Kan jeg stadig amme, mens jeg er gravid? Amning under graviditeten rejser naturligvis mange spørgsmål og bekymringer for enhver mor. For det er der intet galt i at læse anmeldelser om denne tilstand, så mødre kan udføre graviditet og amning korrekt.

Dette er grunden til, at gravide kvinder kan amme

Amning er et af de vigtigste øjeblikke for både mor og baby. Ved at give babyer eksklusiv amning, gør denne tilstand naturligvis barnets helbred mere optimalt. Ikke kun for babyer, kan fordelene ved amning også mærkes af mødre, hvoraf den ene er at forhindre graviditet.

Det er dog ikke ualmindeligt, at der opstår graviditet, når moderen ammer. Denne tilstand udløser angst og bekymring for den ammeproces, der udføres, og også barnet i livmoderen.

Så kan mødre, der er under graviditet, amme? Faktisk, når amning finder sted, vil kroppen producere hormonet oxytocin, som hjælper mødre med at producere modermælk. Det samme hormon produceres også af kroppen, når moderen får veer.

Amning mens du er gravid frygtes at udløse flere sundhedsproblemer. Startende fra ammeprocessen, som vil udløse sammentrækninger og udløse abort, nedsat mælkeproduktion, til manglen på ernæring for barnet i livmoderen.

Lancering Baby Center Kroppen kan producere modermælk, når moderen er gravid. Denne tilstand giver mødre mulighed for at gennemgå amningsprocessen, selvom de er gravide. Når moderen ammer, vil barnet i maven ikke opleve nogen forstyrrelse. Babyen i maven får god næring fra moderens krop.

Læs også : Næringsstoffer påkrævet af ammende mødre

Gravide kvinder er opmærksomme på dette, mens de ammer

Selvom disse forhold kan gøres sammen, men disse to ting kan forårsage ændringer i moderens krop. Smagen af ​​modermælk, som normalt er lidt sød, kan blive mere salt. Denne tilstand gør barnet mere tilbageholdende med at vende tilbage til amningen.

Derudover kan amning, mens du er gravid, forårsage, at brystvorter og bryster bliver mere ømme eller ømme. Ikke nok med det, gravide kvinder kan også mærke en tilstand af træthed og morgen kvalme hvilket er mere alvorligt.

Amning kan lade sig gøre, hvis moderen gennemfører en sund og risikofri graviditet. Kontakt dog straks din fødselslæge og spørg om amning under graviditeten, når:

  1. Moderen har en højrisikograviditet.
  2. Har haft en spontan abort eller for tidlig fødsel i en tidligere graviditet.
  3. Oplever blødning eller kramper i maven og livmoderen.
  4. At køre tvillingegraviditet.
  5. Oplever ofte milde veer under graviditeten.

Til det skal du altid opfylde de ernærings- og vitaminbehov, som gravide kvinder har brug for. Glem ikke at drikke masser af vand hver dag, så gravide undgår dehydrering.

Læs også : Kan ammende mødre gå på slankekur?

Udfør regelmæssige kontroller på det nærmeste hospital for at sikre, at graviditeten er ved godt helbred. Hvis moderen ønsker at fravænne sit barn, bør du rådføre dig med hendes børnelæge om det rigtige indtag for barnet efter ikke at have indtaget modermælk.

Kom nu, Hent at lave konsultationer og gøre aftaler med læger nemmere. Hvad venter du på? Hent via App Store eller Google Play nu!

Reference:
Baby Center. Fået adgang i 2021. Kan jeg stadig amme min baby, mens jeg er gravid?
Graviditet Fødsel og Baby. Tilgået i 2021. Amning under graviditet.
American Pregnancy Association. Tilgået i 2021. Amning under graviditet.