Dette forårsager venstre rygsmerter under graviditet

, Jakarta – Den lykke, der mærkes under graviditeten, viser sig at være side om side med forskellige forandringer, der sker i kroppen. Startende fra ændringer i kropsform, bryster, til hormoner i kroppen. Ikke nok med det, venstre rygsmerter er en af ​​de ting, som gravide kvinder ofte klager over, især dem, der er gået ind i tredje trimester.

Læs også: Lændesmerter under graviditet, hvad forårsager det?

Selvom denne tilstand er ret normal, gør det ikke ondt at kende årsagen til venstre rygsmerter. Ved at kende årsagen vil moderen selvfølgelig have lettere ved at håndtere denne tilstand på passende vis. Kom nu, se en gennemgang af årsagerne til venstre rygsmerter under graviditeten, her!

Genkend årsagerne til venstre rygsmerter under graviditet

Rygsmerter er ikke en behagelig ting for gravide kvinder. Denne tilstand kan få gravide til at føle sig utilpas og have svært ved at udføre normale aktiviteter. Dette er dog normalt og naturligt for gravide kvinder at opleve. Især hvis livmoderens alder er gået ind i tredje trimester.

Så hvad forårsager venstre rygsmerter ofte opleves af gravide kvinder? Her er anmeldelsen!

1. Vægtforøgelse

Under graviditeten vil moderen selvfølgelig opleve vægtøgning. Dette kan være årsagen til venstre rygsmerter under graviditeten. Rygsøjlen skal understøtte den vægtøgning, som gravide kvinder oplever. Dette forårsager lændesmerter.

2. Hormonændringer

Hormonelle ændringer kan også forårsage, at gravide oplever rygsmerter i venstre side. Under graviditeten vil moderens progesteronniveau stige hurtigt. Høje hormoner kan hjælpe med at slappe af musklerne og ledbåndene i nærheden af ​​bækkenet, hvilket påvirker ledjusteringen.

Nå, muskelændringerne, der opstår, får gravide kvinder til at arbejde hårdere for at justere deres kropsholdning for at forblive oprejst. Denne tilstand gør, at taljen bliver hurtigere træt.

3. Ændringer i kropsform

Moderens voksende mave kan faktisk lave ændringer i kropsformen. Denne ting, der sjældent indses, vil med tiden gøre taljemusklerne ømme.

4.Stress

Stress oplevet af gravide kvinder kan forårsage muskelspændinger i ryggen. Af denne grund er det meget vigtigt at styre stressniveauet under graviditeten.

Læs også: 4 grunde til, at det rigtige barselsbælte kan hjælpe med at blive gravid

Gør dette for at overvinde venstre rygsmerter under graviditeten

Selvom det er normalt, skal denne tilstand bestemt behandles korrekt. Dette er for at gravide kan udføre normale og behagelige aktiviteter.

Her er måder, du kan gøre for at behandle venstre rygsmerter derhjemme:

1. Træn holdning

Efterhånden som barnet vokser og udvikler sig i maven, vil denne tilstand få maven til at udvide sig fremad. For at overvinde rygsmerter forårsaget af lidelser i musklerne, bør mødre anvende korrekt kropsholdning. At stå lige og bruge en bred og behagelig stående stilling er noget, du kan gøre for at lindre rygsmerter.

2. Bær behageligt tøj

Vi anbefaler, at du bruger behageligt fodtøj og tøj til at lindre rygsmerter under graviditeten.

3. Let kropsbevægelse

At lave lette aktiviteter kan lindre rygsmerter. Dette hjælper med at øge muskelstyrken og fleksibiliteten i kroppen. Afslappende gåture, svømning og graviditetsøvelser er nogle af de sportsgrene, der kan udføres for at behandle rygsmerter under graviditeten.

4. Varm og kold komprimering

At komprimere taljen med varme og kolde kompresser er en måde, man kan gøre for at lindre rygsmerter. Sørg for at komprimere på taljen, ikke maven.

Læs også: Rygsmerter under graviditeten, her er hvordan du overvinder det

Det er nogle enkle måder, du kan gøre for at behandle venstre rygsmerter under graviditet. Brug og spørg fødselslægen direkte om behandlingen af ​​denne klage. Kom nu, Hent via App Store eller Google Play nu!

Reference:
Grow by Web MD. Tilgået 2020. Rygsmerter under graviditet.
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Rygsmerter under graviditet: 7 tips til lindring.