Disse er 2 typer feber hos børn, og hvordan man håndterer dem

, Jakarta – Feber er et sundhedsproblem, som mange mennesker klager over, også børn. Normalt når et barn har feber, vil forældre straks gå i panik og tage forskellige måder at reducere barnets feber på. Eits , men vent.

Før du behandler et barns feber, bør du først identificere den type feber, barnet oplever. Årsagen er, at hver type feber kræver forskellig behandling. Så identificer typen af ​​barns feber her, så moderen kan give den rigtige behandling.

Babyer og børn har meget nemt ved at få feber. Et barn kan siges at have feber, hvis dets kropstemperatur stiger til mere end 38 grader celsius. Dybest set er feber et tegn på, at dit barns immunsystem forsøger at bekæmpe en infektion, der ønsker at angribe ham.

Feber er heller ikke en sygdom, men et symptom. Så hvis barnet har feber, skal moderen finde ud af, hvad den underliggende årsag er. Baseret på årsagen kan feber hos børn opdeles i to typer, nemlig:

  • Feber på grund af virusinfektion

De fleste feber hos børn er forårsaget af en virusinfektion. Forskellige sygdomme forårsaget af virusinfektioner og kan forårsage høj feber hos børn, herunder influenza, tonsillitis, roseola, øvre luftvejsinfektioner (ARI) og skoldkopper. Feber på grund af en virus, bliver normalt bedre inden for tre dage.

  • Feber på grund af bakteriel infektion

Ud over virus skyldes børns feber også ofte bakterielle infektioner. Feber fremstår som en indsats fra kroppen, der forsøger at bekæmpe bakterielle infektioner, såsom øreinfektioner, nyreinfektioner, urinvejsinfektioner (UVI) til lungeinfektioner. Feber på grund af bakteriel infektion kan være dødelig, hvis den ikke behandles med det samme.

Læs også: 4 ting, der ofte forårsager feber hos børn

Sådan genkender du typen af ​​børns feber

Mødre kan finde ud af febertilstanden hos børn ved at kontrollere deres kropstemperatur ved hjælp af et termometer. Det er bedst ikke at måle et barns feber bare ved at røre ved dets pande, for barnets kropstemperatur kan være højere, end du forestiller dig.

Den type termometer, der kan måle et barns feber mest præcist, er et termometer, der sættes ind i anus. Sammenlignet med armhule-, øre- eller mundtermometre, som har en tendens til at vise højere end de faktiske resultater, kan et analtermometer læse kropstemperaturen mere nøjagtigt.

I mellemtiden, for at finde ud af, om et barns feber skyldes en viral eller bakteriel infektion, er der behov for blod- eller urinprøver og endda spinalcelletests for at bestemme muligheden for en alvorlig meningitistilstand.

Læs også: Dette er den rigtige måde at måle kropstemperatur på, når du har feber

Hvordan man håndterer børns feber

Faktisk vil feber, der opstår hos børn, generelt forsvinde af sig selv i løbet af få dage. Men hvis lægen konstaterer en bakteriel infektion, vil lægen give et særligt antibiotikum til barnet. Læger kan give dig orale antibiotika, injektioner eller begge dele.

Ud over antibiotika kan mødre også give lægemidler, der indeholder paracetamol at reducere feber hos børn. Inden du giver medicin, er det dog en god idé, at moderen forsøger at reducere barnets feber på følgende måder:

  • Komprimer barnets pande med et lille håndklæde fugtet med varmt vand. Du bør ikke bruge en kold kompres, fordi den kan øge kropstemperaturen og få barnet til at ryste.

  • Lad barnet hvile behageligt i et køligt rum.

  • Dæk barnet til med en let klud og åbn vinduet, så luften kan flyde jævnt og rumtemperaturen føles køligere.

Nå, det er de to typer feber hos børn, og hvordan man håndterer dem. Hvis barnets feber når mere end 38 grader celsius og har varet i tre dage, bør du straks søge læge for at få den behandling, der er nødvendig i forhold til barnets tilstand.

Læs også: Det er svært at tage på hospitalet, sådan skal man håndtere et barns feber derhjemme

For at hjælpe med at lindre et barns feber kan mødre også give bodrexin feber hos børn. Der er to varianter af bodrexin, som du kan vælge, nemlig sirup og tabletter. Til babyer under 2 år anbefaler vi at give bodrexin Feber Sirup. I mellemtiden kan mødre give bodrexin-tabletter til børn på 2 år og derover, der kan tygge godt. bodrexin Feber er kendt og menes at være et kraftfuldt lægemiddel til at reducere feber, lindre smerter og feber efter immunisering. Derudover er den søde og lækre appelsinsmag også sikker på at kunne lide af børn.

Mødre kan købe bodrexin feber til børn ved hjælp af applikationen . Du behøver ikke bekymre dig om at forlade huset, bare bestil via applikationen , og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.