Bemærk, 6 fødevarer til at helbrede denguefeber

Jakarta - Denguefeber er en sygdom forårsaget af dengue-virussen, en virus, der spredes af den hunlige Aedes Aegypti-myg. En person, der er inficeret med denne virus, vil opleve adskillige symptomer på denguefeber, såsom høj feber, muskelsmerter, hovedpine og forårsage et tab af appetit, så den ramte bliver svag.

Så hvilke fødevarer kan hjælpe med at helbrede denguefeber? Her er nogle af disse typer mad.

Læs også: Få mere at vide i den kritiske fase af denguefeber

Fødevarer, der hjælper med at helbrede denguefeber

Tab af appetit gør ikke kun kroppen svag, men kan også forværre denguefeberen. Derfor rådes personer med denguefeber til at spise sund mad, så tilstanden ikke bliver værre. Fødevarer til at hjælpe helingsprocessen af ​​denguefeber skal have et godt næringsindhold. Her er 6 typer mad:

1. Guava

Guava er velkendt for at kunne fremskynde helingsprocessen for mennesker med denguefeber. Denne frugt indeholder C-vitamin, tanniner og flavonoider, der kan øge immuniteten, hæmme replikationen af ​​dengue-virus og øge blodpladeniveauet. Blodpladerne med denguefeber har som bekendt potentiale til at falde til under det normale.

2. Kokosvand

Hovedvand er godt at indtage for at forhindre dehydrering. Dette skyldes, at personer med denguefeber har høj risiko for alvorlig dehydrering på grund af plasmalækage. Kokosvand i sig selv absorberes let og ligner kropsvæsker. Derudover har kokosvand et højt elektrolytindhold og er i stand til at fremskynde processen med at erstatte kropsvæsker på grund af sukkerindholdet i det.

3. Ingredienser for ingefær, kanel og kardemomme

Disse tre urteplanter er meget effektive til at reducere sværhedsgraden af ​​symptomer og er i stand til at fremskynde helingsprocessen. Fordelene er, at det kan reducere feber for at øge kroppens immunsystems reaktion for at kunne bekæmpe infektion. Nå, denne ejendom menes at være i stand til at overvinde denguefeber godt.

Læs også:Gør dette for at behandle symptomer på denguefeber

4. Papaya blade

Papayablade er i stand til at stimulere en stigning i blodpladeniveauer hos mennesker med denguefeber. På trods af denne fremherskende overbevisning er der stadig behov for yderligere forskning i denne sag.

5. Papaya frugt

Folinsyre er en af ​​de ingredienser, der er nødvendige under denguefeber. Dens funktion er at producere blodplader. I denne henseende anbefales papaya for at fremskynde genopretningsprocessen for denguefeber på grund af folinsyreindholdet i den. Ikke nok med det, papaya indeholder også vitamin A, vitamin C, folat (vitamin B9), mineraler calcium, magnesium, vitamin B1, B3, B5, E og K.

6. Datoer

Dadler menes at indeholde stoffer, der danner blodceller, såsom vitamin B12, jern, magnesium, zink, aminosyrer, vitamin C og B-kompleks. Derudover indeholder denne frugt også naturlige sukkerarter, såsom glucose, fructose og saccharose, som har vist sig at være effektive til at genoprette energi under genopretningsprocessen fra denguefeber.

Læs også: Bliv ikke forvirret, dette er forskellen mellem tyfus og dengue feber symptomer

Hvis symptomerne på denguefeber opleves i mild intensitet, kan du spise en række af disse fødevarer og afbalancere dem med andre sunde livsstile. Men hvis symptomerne viser sig i alvorlig intensitet, skal du straks bestille tid hos en læge på det nærmeste hospital, ja. Denguefeber er en farlig sygdom, hvis den behandles sent. Årsagen er, at tab af liv er en af ​​de farligste komplikationer, der kan opstå.

Reference:
Indiens tider. Tilgået 2021. Spis disse 7 fødevarer for at komme dig hurtigere fra denguefeber.
NDTV mad. Fået adgang i 2021. Denguefeber: Kosttip til hurtig genopretning fra denguefeber; Kend fødevarer til at spise og undgå.