Hvordan man spreder malaria og dens forebyggelse, der skal passes på

Jakarta - Malaria er en af ​​de mest almindelige sygdomme i Indonesien. Denne infektionssygdom er dybest set forårsaget af spredning af parasitter Plasmodium . Overførsel af malaria er også forårsaget af bid af en myg, der har en parasitisk infektion.

Det overføres faktisk ikke direkte fra én person til en anden. Du skal dog forblive på vagt. Årsagen er, at en person med kun et myggestik kan blive direkte inficeret med malaria.

Data frigivet af WHO siger, at der i 2015 var mindst 214 millioner nye malariatilfælde på verdensplan, og 438.000 af dem endte med at miste en persons liv. Nå, i 2014 i Indonesien nåede spredningshastigheden af ​​denne sygdom 6 procent med de 5 højeste provinser, nemlig Papua, East Nusa Tenggara, West Papua, Central Sulawesi og Maluku.

Hvordan overføres malaria?

Som beskrevet ovenfor er de vigtigste årsager til malaria Plasmodium . Selvom der er mange typer af denne parasit, er der kun fem, der forårsager malaria. Især i Indonesien er der to typer parasitter Plasmodium , det er Plasmodium falciparum såvel som Plasmodium vivax .

Om natten cirkulerer myg inficeret med denne parasit og bider mere. Hvis en person er blevet bidt af en myg, vil parasitten komme direkte ind i blodbanen.

Ud over myggestik er denne parasit også i stand til at sprede sig gennem blodtransfusioner eller fælles nåle.

Nogle af de symptomer, der opstår, efter at parasitten cirkulerer i blodet, er hovedpine, høj feber, svedtendens, kulderystelser og muskelsmerter, endda opkastning og diarré. Men hvis det ikke behandles med det samme, kan dette have en negativ indvirkning på vejrtrækningen til organsvigt.

Hvordan er malariaforebyggelse?

Før disse ting sker, er det en god idé straks at tage forholdsregler. Nogle af dem er som følger:

  1. ansøge lotion myggespray.
  2. Brug myggemiddel.
  3. Bær et tæppe, der dækker hele kroppen.
  4. Brug myggenet, mens du sover.
  5. Opløsning af abate-pulver i badet.i
  6. Rengør og dræn karret omhyggeligt.
  7. Undgå vandpytter.
  8. Tåger jævnligt.

Så her er nogle ting, du bør gøre for at forhindre spredning af denne sygdom. Men hvis du begynder at mærke nogle af disse symptomer, så tøv ikke med straks at diskutere det med din læge her .

Der er forskellige kommunikationsmuligheder såsom: chat, stemme, eller videoopkald at diskutere med lægen i . Ønsker du at købe medicinske behov såsom medicin eller vitaminer, kan du bruge tjenesten Apotek levering som vil levere til destinationen om ikke mere end en time.

Ikke kun det, i øjeblikket også fuldføre sine funktioner med tjenester Service Labs. Denne nye service giver dig mulighed for at udføre blodprøver og også bestemme tidsplanen, placeringen og laboratoriepersonalet, der kommer til destinationsstedet. Laboratorieresultater kan også ses direkte på sundhedstjenestens ansøgning . selv har samarbejdet med et betroet klinisk laboratorium, nemlig Prodia. Så hvad venter du på? Hurtigt Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu.

Læs også: Pas på feber op- og nedture Tegn på symptomer på disse 3 sygdomme