Anerkendelse af farerne ved LSD, en ofte brugt offentlig person

, Jakarta - For nogen tid siden var Kim Han Bin eller kendt som B.I. medlem af boybandet iKON, erklærede sin opsigelse onsdag (12/6/19) efter at være blevet anmeldt af Forsendelse fordi de vil købe illegale stoffer, som er kendt for at være LSD-stoffer.

I sin udtalelse indrømmede B.I, at han ønskede at bruge stoffet for at hjælpe ham med at komme igennem svære tider. Det er ikke første gang, en berømthed er blevet taget i at tage stoffer. Men hvorfor LSD? Her er fakta om LSD.

Læs også: Dette er vigtigheden af ​​at kontrollere stofmisbrug under narkotikasager

Hvad er LSD?

Citerer den officielle side BNN, LSD eller såkaldte Lysergsyre diethylamid er et syntetisk narkotikum fremstillet af ekstrakt af tørrede svampe, der vokser på hvedegræs og frø. Lyserginsyre fra denne svamp, som derefter bearbejdes til LSD.

Denne type lægemiddel kaldes også ofte AC ID , sukkerterninger , blotter og andre, og denne type stof er den mest kraftfulde type til at ændre en persons humør. Dette stof er også en type hallucinogen, der kan påvirke en persons mentale tilstand.

Oprindeligt blev LSD syntetiseret i 1938 af en schweizisk kemiker, Albert Hofmann, med det formål at behandle respirationsdepression. I 1943 opdagede Hofmann ved et uheld hallucinogene egenskaber, da han absorberede noget af det gennem sin hud.

I løbet af de næste 15 år blev LSD brugt som bedøvelsesmiddel og til at understøtte forskning i psykoanalyse. Hertil kommer, at ind i 1960'erne i USA blev modkulturelle grupper udbredt blandt unge, og LSD blev brugt til rekreative formål. Derefter blev LSD forbudt at bruge, hvilket fik dens popularitet til at falde siden 1970'erne.

Læs også: Ikke stoffer, disse 6 fødevarer kan lave hallucinationer

Hvad er virkningerne af LSD?

LSD stimulerer serotoninproduktionen i cortex og strukturer i hjernen ved at aktivere serotoninreceptorer. Disse receptorer hjælper derefter med at visualisere og fortolke den virkelige verden. Yderligere serotonin gør det muligt at behandle flere stimuli som normalt.

Imidlertid vil overdreven stimulation på grund af LSD-brug have en indvirkning på ændringer i tænkning, fokus, perception og følelser. Disse ændringer vises som hallucinationer. Fornemmelser, der virker ægte, men er skabt af sindet.

LSD udløser en række perceptuelle ændringer og er ofte forbundet med syn, berøring, følelser og tænkning. Visuelle effekter omfatter lyse, levende farver, sløret syn, forvrængede former og farver på objekter og ansigter og glorier.

Ændringer relateret til berøring omfatter rysten, tryk og svimmelhed. Humørsvingninger forårsager følelser af eufori, lykke, fred, drømme og øget bevidsthed, håbløshed, angst og forvirring. Begyndelsen af ​​hallucinationer opstår inden for 60 minutter og kan vare fra 6 til 12 timer.

I mellemtiden omfatter de kortsigtede virkninger af at bruge LSD:

  • Hallucinationerne er intense og forårsager udvidede pupiller og en stigning i blodtryk, hjertefrekvens og kropstemperatur.

  • Svimmelhed og søvnbesvær.

  • Nedsat appetit, mundtørhed og svedtendens.

  • Følelsesløshed, svaghed og rysten.

  • Imidlertid påvirker dens hovedeffekt sindet med visuelle forvrængninger og sansehallucinationer og illusioner.

  • De, der bruger LSD, kan opleve panikanfald, psykoticisme, angst, rastløshed, paranoia, smerte og følelser af at dø eller blive skør.

Mens den langsigtede effekt af at bruge LSD er, at det kan føre til psykiske problemer, såsom skizofreni eller psykotiske tilstande.

Læs også: At se det uvirkelige kan være et tegn på psykose

Hvis du en dag opdager, at en person tæt på dig er afhængig af stoffer, skal du straks tages til læge til behandling og terapi.

Korrekt håndtering minimerer konsekvenserne, så behandlingen kan udføres hurtigere. Nu kan du bestille tid og vælge læge på det nærmeste sygehus gennem ansøgningen . Nemt er det ikke? Kom nu, skynd dig Hent Ansøgning i App Store eller Google Play!

Reference:
Drug Free World.org. Hentet 2020. Sandheden om LSD.
drugs.com. Tilgået i 2020. LSD.