Lær Siberian Husky Dog-karakteren at kende

, Jakarta - Siberian Husky er almindeligt kendt som en hund, der lever i kolde klimaer. Denne race er en slædehund, der tilhører Chukchi-folket i Nordøstasien. Husky-hunde er afhængige af at hjælpe mennesker med at udvide jagtmarker, fordi de er i stand til at løbe lange afstande med moderat hastighed. Derudover kan denne hunderace bære lette belastninger i meget lave temperaturer uden at forbruge meget energi.

Siberian Husky er normalt meget sjov at holde som kæledyr. De er venlige, muntre og har et slående udseende. Mens Huskies har mange attraktive træk, er de måske ikke det mest ideelle valg til at holde. Dette skyldes, at de har visse egenskaber.

Læs også: 5 slags hunde, der er børnevenlige

Siberian Husky Dog Temperament og personlighed

Husky hunde er frisindede og normalt venlige over for mennesker. De er atletiske, legesyge og adrætte. De elsker at være udendørs og kræver betydelig daglig motion, især i koldt vejr. Husky bør tages med til gå-, løbeture eller vandreture hver dag.

Når de går udenfor, skal de hele tiden være bundet, for de er meget selvstændige væsener og er født til at løbe. Hvis noget fangede deres interesse, og de ikke var bundet til et reb, ville de helt sikkert stikke af.

Siberian Huskys venlige og kærlige personlighed gør dem til gode ledsagere for folk i alle aldre. Ud over familiemedlemmer gives denne gæstfrihed ofte også til fremmede og andre hunde. Derfor er de ikke de bedste vejledere.

De fleste Siberian Husky Hunde er:

  • Nyd at lege med børn.
  • Kompatibel med andre kæledyr.
  • Nem at træne.
  • Frimodig og sjov.
  • Atletisk og adræt.
  • God med fremmede og andre hunde.

Læs også: 5 nemme hunderacer at træne

Ting at være opmærksom på, når du holder en Siberian Husky

Husky hunde er nemme at træne og er perfekte til hjem med børn. Som naturlige flokhunde kan de godt lide at være en del af en familie og kan ikke lide at blive efterladt alene i lange perioder. Da Siberian Husky er en venlig race og kan lide at møde nye mennesker, kan de ikke bruges som vagthunde.

De er meget energiske hunde og kan ikke modstå at jagte de mindre dyr. Derfor har de brug for et sikkert sted at løbe rundt, såsom en indhegnet gård eller hundepark.

De fleste huskyer kommer godt ud af det med andre hunde, men de har naturlige rovdyrinstinkter og kan jagte eller såre en kat. Derudover bør de ikke placeres omkring kælekaniner eller fugle.

Det er vigtigt, at gårdhegnet er højt og sikkert, da Husky kan hoppe højt og grave under hegnet for at undslippe. For at vedligeholde det skal hegnet være lavet af massivt træ og mindst 3 meter højt. Tråd skal også graves ned i jorden langs hegnslinjen for at forhindre dem i at grave. Husky bør heller aldrig efterlades uden opsyn i gården uden opsyn.

Hvis du vil beholde en Siberian Husky, er det meget passende, hvis du holder disse to hunde. Med to hunde vil de kunne trøste hinanden. Du behøver dog ikke have to huskyer, men det kan være meget nyttigt at have en anden hund, der kan lide at spøge rundt. Uden andre hunde i huset skal husky-ejere hurtigt stå op og klar til at lege hver dag.

Det kan også varmt anbefales at adoptere en ældre hund. Ældre hunde vil stadig være meget venlige og have stærke personligheder, og de vil ikke have det samme energiniveau som en meget adræt husky-hvalp.

Læs også: Hvilke hunderacer har lang levetid?

Hvis du har hunde derhjemme og er ved at løbe tør for mad til dem, så gå ikke i panik. Nu kan du også købe hunde- eller kattefoder gennem helsebutikken kl . Med en leveringsservice behøver du ikke at forlade dit hus længere, og din ordre vil ankomme på mindre end en time. Praktisk er det ikke? Lad os bruge appen nu!

Reference:
Canna-Pet. Tilgået i 2021. Husky Temperament & Personality.
Kæledyrene af gran. Hentet 2021. Fantastiske fakta om Siberian Huskies.
Your Pure Breed Puppy af Michele Welton. Hentet 2021. Siberian Huskies: Hvad er godt ved 'Em, What's Bad About 'Em.