Den rigtige alder til at bruge anti-aging skønhedsprodukter

, Jakarta - Faktisk kan aldring ikke forsinkes. Når du bliver ældre, vil du opleve hudens aldring. Hvad der kan gøres, er at reducere virkningerne af aldring gennem ordentlig kost og hudpleje. Du kan bruge produktet anti aldring alt efter din hudtype og behov.

Generelt hudpleje anti aldring målrettet mod at behandle tørre hud. Men de af jer, der har en normal eller fedtet hudtype, skal også stadig bruge produktet anti aldring . Så i hvilken alder skal en person bruge skønhedsprodukter? anti aldring ?

Hvilken alder skal jeg bruge anti-aging plejeprodukter?

Lancering fra Huffpost , Y. Claire Chang, en hudlæge og kosmetolog sagde, at man kan bruge skønhedsprodukter anti aldring efter at have ramt deres 20'ere og 30'ere. Årsagen er, at huden begynder at blive ældet efter at være fyldt 20 år, hvilket er når huden langsomt begynder at miste kollagen.

Læs også: 8 Korrekt rækkefølge af brug af hudpleje

Ifølge skønhedsekspert Renne Rouleau er 21 år den rigtige alder til at bruge skønhedsprodukter anti aldring . Så hvis du er i en alder af 20 eller derover, så skal du bruge produktet anti aldring for at forhindre for tidlig aldring.

Essentielle ingredienser til anti-aging

Hvis du stadig er i tvivl om ingredienserne anti aldring i produktet, lad os se på nogle af de vigtige ingredienser i skønhedsprodukter anti aldring , det er:

1. Alfa-liponsyre

Alfa-liponsyre forhindrer ældningstegn på huden og giver samtidig en kølende effekt på huden. Indholdet i alfa-liponsyre kan også give beskyttelse til huden og derved øge cellulær energiproduktion og reducere aldring inklusive betændelse.

2. Biotin

H-vitamin er kendt som biotin. Ifølge forskning i University of Maryland Medical Center , kan reducere symptomerne på hårtab, tør skællende hud og revner i mundvigene.

Biotin hjælper celler med at nå deres fulde vækstcyklus og hjælper med at styrke hår, hud og negle. Du kan få naturlige kilder til biotin fra nødder, sojabønner, æg, avocado og blomkål.

3. Koffein

Overdreven koffeinforbrug kan faktisk reducere udseendet af strålende hud. Men hvis du smører koffein på din hud, kan det faktisk gøre din hud mere fast.

Ifølge forskning fra Skin Pharmacol Physiol , koffein har en stærk antioxidant og beskytter huden mod UV-stråling og bremser processen fotoaldring på huden.

4. Ceramid

Ingredienser til skønhedsprodukter anti aldring det kan fugte og forhindre tør og irriteret hud. Faktisk indeholder huden ceramid naturligt vandbindende, så huden kan forblive hydreret.

Ceramid faldt med stigende alder. Derfor skal du bruge hud skønhedsprodukter anti aldring som indeholder ceramid .

Læs også: Sådan vælger du hudpleje efter hudtype

5. Coenzym Q10

Mangel på coenzym Q10 kan reducere hudens evne til at producere kollagen. Normalt oplever personer på 30 år og derover denne situation. Skønhedsprodukter med coenzym Q10 giver antioxidantbeskyttelse og kollagenforstærkende evner.

6. Grøn te

Grøn te har antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber. De anti-aging fordele ved grøn te tilskrives polyfenoler, en type flavonoid, der reducerer solskader, beskytter huden mod kræft og reducerer kollagennedbrydning. Grøn te er også effektiv til at regenerere celler.

7. Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en kraftfuld fugtighedscreme og er en faktor i at holde huden smidig og hydreret. Denne tilstand er endnu mere effektiv, når den påføres to gange, nemlig i løbet af dagen og natten.

8. Jojobaolie

Jojobaolie er en vegetabilsk olie udvundet af jojobaplanten, som er rig på vitamin E, zink og vitamin B-kompleks for at beskytte følsom hud mod ældningstegn. Jojoba kan også kontrollere acne, når den bruges regelmæssigt og lysne mørke rande under øjnene.

9. Vitamin C

C-vitamin er en antioxidant, der beskytter huden mod miljøforurening inklusive UV-stråler samt øger hudens kollagen, som får huden til at se mere strålende ud, og reducerer tegn på rynker og fine linjer.

Læs også: Virkninger af at bruge for meget hudpleje på huden

Hvis du vil vide mere om skønhedsprodukter til anti aldring , kan du spørge direkte til hudlægen . Gennem applikationen kan du kontakte en læge når som helst og hvor som helst.

Reference:

Huffpost. Tilgået 2020. Den alder, hvor du bør begynde at bruge anti-aging hudplejeprodukter

Med stil. Tilgået 2020. Det er her, du skal begynde at bruge anti-aging hudprodukter

Virkelig simpel. Tilgået 2020. Derms rangerer de 10 mest effektive anti-aging ingredienser til din Spårørende