Tættere på 5 fordele ved Rosella Tea

, Jakarta - Før du ved mere om fordelene ved rosella-te og ingredienserne i den, skal du vide, hvad rosella-te er. Rosella te er en te lavet af rosella blomster. Selve rosellablomsten er en rød blomst, som er en type urteagtig plante, der kan bruges som urtete, der er sund for kroppen.

Rosella-blomster, der bruges som te, har evnen til at hele 4 gange større end kattehårsblade. Rosella te har også stærke antioxidanter, så den er god til at opretholde sundheden i menneskelige organer. Rosella te indeholder specielle stoffer, herunder phenolforbindelser, hibiscin glucose og anthocyaniner. Følgende er fordelene ved rosella te for sundhed og kropsskønhed.

1. Som en antioxidant til kroppen

De phenoliske forbindelser indeholdt i rosella te fungerer som antioxidanter og er meget gode for sundhed og kropsskønhed. Antioxidanter er nyttige til at forhindre forskellige sygdomme i at trænge ind i kroppen og kan bekæmpe bakterier og vira, der findes i kroppen. Derudover kan antioxidanter hjælpe med at beskytte kroppen mod for tidlig aldring og beskadigelse af kroppens celler.

2. Boost immunforsvaret

Måske føler du, at der på det seneste er dukket flere og flere sygdomme op og truer helbredet, især på grund af de uregelmæssige vejrskift. For at beskytte os selv mod forskellige sygdomme skal vores kroppe øge immuniteten. Du kan gøre disse beskyttende indsatser ved flittigt at indtage rosella-te, fordi denne te kan booste immunforsvaret.

3. Hjælper kostprocessen

For dem af jer, der gennemgår en sund kostproces, vil det være meget nyttigt at drikke rosella-te morgen og aften. Fordi rosella te indeholder højt C-vitamin, som kan hjælpe kroppen med at smide dårligt fedt. Derudover får indtagelsen af ​​rosella-te kroppen til at metabolisere godt, så indkommende mad hurtigt forarbejdes til energi, ikke fedt. Rosella te kan også hæmme enzymernes arbejde amylase , som er et enzym, der optager en masse kulhydrater, så du kan tage på i vægt.

4. Foryng huden

Truslen fra frie radikaler og UV-stråler er meget farlig for hudens og ansigtets sundhed. Men bare rolig, for ved at indtage rosella te regelmæssigt kan du beskytte din hud og dit ansigt. Rosella te indeholder essentielle proteiner, aminosyrer og C-vitamin, som kan gøre din hud og dit ansigt sundere og lysere.

5. Sænker blodtrykket

En anden fordel ved rosella te er, at det kan hjælpe med at sænke blodtrykket. Forhøjet blodtryk kan forårsage forskellige andre sygdomme, såsom nyresygdomme og slagtilfælde. Rosella blomsterbladsekstrakt kan give en effekt captopril . Captopril er et lægemiddel, der tilhører gruppen af ​​-konverterende enzymhæmmere angiotensin (ACE-hæmmere) .

Hovedfunktionen captopril er til behandling af hypertension og hjertesvigt. Derfor er indtagelse af rosella-te godt for mennesker med forhøjet blodtryk. Regelmæssig indtagelse af rosella-te i cirka 12 dage kan sænke blodtrykket med op til 11 procent.

Det er nogle af fordelene ved rosella te, der er nyttige for sundhed og kropsskønhed. Regelmæssig indtagelse af rosella-te vil have en enorm effekt på din krop. Men husk, for ikke at indtage det for meget, ja. For når alt kommer til alt, vil alt overskydende ikke give en god effekt.

Hvis du ønsker at diskutere direkte med en ekspert læge om dit helbred og kropsskønhed, kan du chatte direkte på . Ikke alene kan du have direkte diskussioner, du kan også købe stoffer med Apotek Antar-tjenesten fra . Kom nu, Hent appen kommer snart i App Store eller Google play!

Læs også:

  • Lysere øjne med fordelene ved grøn te
  • Forskellige slags koreansk te er godt for helbredet
  • Fordele ved grøn te og Olong te til vægttab