Sådan laver du ORS til babyer, når de har diarré

"Diarré er en farlig sygdom for babyer. Diarré, der ikke håndteres korrekt, kan faktisk føre til døden på grund af dehydrering. For det skal du straks tjekke med børnelægen, hvis barnet har symptomer på diarré. Derudover skal brugen af ​​ORS også ske efter lægens anvisninger. Men i en nødsituation kan moderen lave ORS til babyen, når han har diarré."

Jakarta – Hvilken forælder er ikke bekymret, når deres barn har diarré? Diarré er en tilstand karakteriseret ved en stigning i hyppigheden af ​​afføring hos børn. Børn, der har diarré, kan opleve mere end 3 afføringer med en meget flydende afføringsstruktur.

Diarré, der ikke håndteres korrekt hos spædbørn, kan forårsage dehydrering, og det er selvfølgelig meget farligt for helbredet. Medicinsk behandling skal udføres, så denne tilstand forbedres. Det skader dog aldrig at behandle derhjemme ved at give ORS til babyer, når de har diarré. Kom nu, se, hvordan man laver ORS til babyer, når de har diarré!

Læs også: Diarré hos ammede babyer forårsaget af mors indtag, virkelig?

Kend håndteringen af ​​diarré hos babyer

Diarré er et af de sundhedsproblemer, som babyer er ret modtagelige for. Selvfølgelig kan tilstanden med diarré være farlig, især hvis den opleves af babyer. Af denne grund skal mødre kende den rigtige behandling, så diarré hos spædbørn kan håndteres korrekt.

Normalt vil babyafføring have særlige egenskaber. For eksempel er farven gullig, grøn eller mørkebrun, teksturen er ikke flydende og er formet som en pasta, og den er også blød. Men når barnet har diarré vil der ske ændringer i afføringen.

Babyer, der har diarré, vil have en ændring i teksturen af ​​deres afføring, der bliver vandig. Derudover kan farven blive grønnere eller mørkere end den normale farve på babyens afføring. Diarré kan også være karakteriseret ved afføring, der lugter meget skarpt. Babyer vil også få afføring mere end 3 gange. Faktisk kan diarrétilstande få barnets afføring til at blande sig med blod eller slim.

Læs også: For ikke at gå i panik, find ud af årsagen til diarré hos babyer

Lav straks en undersøgelse på det nærmeste hospital, fordi denne tilstand kan bringe barnets helbred i fare. Ubehandlet diarré hos spædbørn kan føre til dehydrering. Derudover bør babyer, der har diarré, ikke skødesløst gives medicin. Sørg for, at moderen giver medicinen til barnet i henhold til børnelægens råd.

Udover medicin bør du sørge for, at dit barn får nok væske, så det ikke bliver dehydreret. Mødre kan også forhindre dehydrering hos babyer, der har diarré ved at give ORS-opløsning, du ved.

Lær ORS at kende, og hvordan man laver det til babyer

ORS er en væske, der kan bruges til at forhindre dehydrering. ORS væske er sikker til brug af babyer, børn og voksne. Det skader dog aldrig at spørge lægen direkte om behovet for ORS alt efter barnets alder. Kom nu, Hent nu gennem App Store eller Google Play!

Men husk, mødre skal købe ORS-opløsning ved hjælp af en læges recept til brug på babyer. Men til nødbrug kan mødre lave ORS-løsning selvstændigt derhjemme. Sådan laver du ORS til babyer under diarré:

  1. Mor skal forberede de ingredienser, der skal bruges til at lave ORS. Gerne seks teskefulde sukker, en halv teskefuld salt og 1 liter kogt vand.
  2. Efter at ingredienserne er samlet, kan moderen blande sukker og salt i en beholder. Hæld derefter langsomt vandet i. Efter alt er blandet, rør indtil alle ingredienser er opløst og godt blandet.
  3. Når alt er godt blandet, giv det langsomt til barnet, indtil det når den nødvendige dosis.

Læs også: Baby har diarré, hvad skal forældre gøre?

Sørg for, at alle ingredienser bliver brugt i den rigtige mængde, så fordelene mærkes optimalt. Materialer, der ikke er egnede, kan forårsage diarré, vil være svære at overvinde. Mødre kan også fortælle barnets sygehistorie til børnelægen, før de giver ORS til babyen for maksimale resultater.

Reference:

First Cry Parenting. Tilgået 2021. Oral Rehydration Solution (ORS) til babyer.

Meget godt Familie. Tilgået i 2021. Udseende, årsager og behandling af babydiarré.