5 naturlige ingredienser til at overvinde hæshed

Jakarta – Alle skal have oplevet halsproblemer såsom hæshed. Mange er årsagerne til hæshed, herunder påvirkning af andre sygdomme som mavesygdomme, allergier, luftvejsinfektioner eller ondt i halsen. Dette forårsager irritation eller skade på stemmebåndene.

Der er flere symptomer, du oplever, når du har et hæs stemmeproblem. Irritation af stemmebåndet har en direkte indflydelse på din stemme. Lyden vil lyde krakeleret og stor. Dette påvirker lydstyrken af ​​din stemme og gør det svært at producere lyd. Når du laver en lyd, er det ikke ualmindeligt, at du føler smerte, svie og svie i halsen.

Du kan udføre flere behandlinger for at behandle hæshed, såsom behandling ved at indånde damp. Du kan forberede varmt vand i en beholder og derefter placere dit hoved oven på beholderen. Denne metode kan opvarme halsområdet lidt, så det kan lindre symptomerne på hæshed.

I nogle tilfælde er rygning hovedårsagen til, at en person oplever hæshed. Du bør holde op med at ryge, så stemmebåndene er beskyttet mod irritation, der forårsager hæshed. Derudover bør du hvile dine skadede stemmebånd for at være en måde, du kan gøre det på.

Læs også: 7 fødevarer, der forårsager hæshed

Ikke kun ved at ændre din livsstil til en sundere, kan du overvinde hæshed ved at indtage naturlige ingredienser, såsom:

  • Ingefær

Indtagelse af ingefær kogt vand kan lindre hæshed. Dette krydderi indeholder en ketonforbindelse kaldet zingerone. Den krydrede smag, der kommer naturligt fra ingefær, kan hjælpe med at varme en irriteret hals.

  • Gurkemeje

Gurkemeje kan være et naturligt valg af ingredienser for at overvinde problemet med hæshed. Gurkemeje indeholder stærke antioxidanter. For at lindre ondt i halsen og hæshed kan du bruge gurkemeje til at gurgle.

Sådan kan du komme den hakkede gurkemeje i varmt vand, og bland det derefter med lidt salt. Gør det flere gange om dagen, og denne metode vil hjælpe dig med at håndtere hæshed.

  • Kanel

Ikke kun som madlavningsblanding kan kanel overvinde det hæse stemmeproblem, som du oplever. Kanel indeholder antimikrobielle stoffer, der kan hæmme væksten af ​​bakterier og andre mikroorganismer.

Kanel er også effektiv til at reducere hævelse, betændelse og smerter i halsen. Indtagelse af kanel kogt vand med en blanding af honning til behandling af ondt i halsen.

  • Citronsaft

Citron har mange sundhedsmæssige fordele, hvoraf en er at behandle en hæs stemme. Den astringerende egenskab af citron hjælper med at reducere hævelse i halsen på grund af tilstedeværelsen af ​​irriterende bakterier.

Tricket, du kan drikke en blanding af citronsaft med varmt vand. Denne metode bør dog ikke udføres hver dag, fordi syreindholdet i citroner kan erodere emaljen på tænderne.

  • Vand

Opfyld væskebehovet i kroppen, når du oplever hæshed. Vand kan hjælpe dig med at lindre en hæs stemme. Det er tilrådeligt at drikke vand ved stuetemperatur. Vær ikke for kold eller for varm, fordi det kan forværre den irritation, du oplever i halsen.

At holde kroppen godt hydreret reducerer ondt i halsen forårsaget af betændelse. Dette skyldes, at væsker i kroppen påvirker produktionen af ​​spyt. Spyt kan hjælpe med at fugte halsen.

Det skader aldrig at kontakte lægen gennem ansøgningen at kende forebyggelse og behandling af lidelser i halsen. Kom nu, Hent Ansøgning nu gennem App Store eller Google Play!

Læs også: Langvarig Hæshed og dens Forhold til Stemmebåndene