Typer af foder velegnet til mini Pom-hunde

“Sød og sød, hvem bliver ikke forelsket i en mini pom? At holde denne hund er faktisk ikke svært og kræver kompliceret pleje. Det er dog vigtigt at vide, hvilken type foder der er egnet til denne hund.”

Jakarta – Mini pom-hunde, eller også kendt som tekop pomeranian, kan kaldes primadonna for elskere af små hunde. Med sin lille krop kan du nemt kramme, bære og tage dette dyr med på tur overalt.

Det vigtigste, som enhver hundeejer skal forstå, er dog pleje, især fodervalg. Hvilken slags mad er egnet til at blive givet til en mini pom-hund? Her er forklaringen.

Læs også: Her er 6 måder at træne Mini Pom-hunde på til at blive mere disciplinerede

Foder til Mini Pom-hunde

Startside Barkrummet, holde mini pom hund blodsukkerniveau på normalt niveau er altafgørende. Dette skyldes, at disse hunde er tilbøjelige til at få anfald og andre sundhedsproblemer, når blodsukkerniveauet falder for lavt. Derfor er udvælgelsen af ​​fødevaretypen meget vigtig.

Fødevarer, der almindeligvis anbefales af dyrlæger til denne race, omfatter:

  • Protein, med minimum 22 procent protein til hvalpe og 18 procent protein til voksne hunde.
  • Sunde fedtstoffer bør være den vigtigste energikilde. Foderet bør indeholde mindst 8 procent af foderets fedt til hvalpe og 5 procent til voksne hunde.
  • Mad af god kvalitet. Pomeranians, som har en tendens til at være høj i energi, har en tendens til at tabe sig hurtigt, når de fodres med fødevarer af dårlig kvalitet, der giver dem fordøjelsesproblemer og hindrer optagelsen.

Dåsemad kan være en mulighed, for at få hunden til at få yderligere næring. Start med at tilføje lige nok til at stimulere din hunds appetit. Kvalitets dåsemad har normalt et højere protein- og fedtindhold.

Så hvis du bemærker, at din hund tager på i vægt eller bliver for energisk, skal du tilføje mindre vådfoder til blandingen. Hvis hunden taber sig eller bliver for sløv, så tilsæt mere.

Læs også: Hvordan bestemmer man nøjagtigt en hunds alder?

Den bedste måde at supplere en mini pom-hunds kost på er med en kost med højt proteinindhold. Du kan tilføje finthakket kogt lever eller kylling for ekstra proteinindtag.

Hunde, der ikke får nok protein, kan blive tynde og underernærede. Hvis du køber kommerciel dåsemad, skal du sørge for, at den har få eller ingen unødvendige tilsætningsstoffer. Hvis du vil lave dit eget hundefoder, skal du sørge for at tilberede det grundigt.

Fodringsstrategi er også vigtig

En måde at lade din hund selv bestemme, hvornår den er sulten og mæt, er at placere noget mad til flere måltider i en beholder. Dette er den bedste metode til at få hunde til at spise på deres eget tidspunkt, samtidig med at blodsukkerniveauet ikke falder for lavt. Denne metode virker dog muligvis ikke, hvis din hund har tendens til at overspise.

Læs også: Hvor meget søvn har hunde brug for?

En ting at huske på, når du vælger tørt hundefoder, er at sørge for, at foderet består af meget små stykker. Dette giver hunden mulighed for nemt at tygge og sluge den. For store stykker mad kan forårsage kvælningsrisiko.

Nogle gange kan mini poms virke kræsne med hensyn til mad, selvom de kan være allergiske over for noget i maden. Hvis din hund kaster op, slikker sine poter eller gnider sin næse på tæppet, kan den få en allergisk reaktion.

Det er en lille diskussion om valg af fodertype til mini-pom-hunde og deres fodringsstrategi. Har du brug for kvalitetshundefoder, kan du nemt købe det via appen .

Reference:
Barkrummet. Tilgået 2021. Sådan tager du dig af en Pomeranian tekop.
Reden. Tilgået 2021. Pomeranian Nutrition Tekop.