Sådan slipper du af med myggestik

, Jakarta - Myggestik forårsager knopper og kløe på bidemærkerne. Proteinforbindelserne i myggens tentakler, når de suger blod, udløser en mild allergisk reaktion, der forårsager knopperne. Ofte er disse buler og bid svære at slippe af med.

Gør dette, når du bliver bidt af myg

Allergiske reaktioner varierer faktisk, fra de mildeste til de mest alvorlige. Alvorlige allergiske reaktioner kan udløses af insektstik, men det er meget sjældent, at der opstår alvorlige reaktioner fra myg. Kløende knopper fra myg vil normalt forsvinde i løbet af få timer eller dage. Hvis du vil slippe af med dem hurtigt, er her et par ting, du kan gøre:

  1. Håndteres med det samme

    Bump fra myg bør ikke efterlades længe. Du kan mindske knopperne og kløen ved at påføre kolde eller varme kompresser på de dele af kroppen, der er bidt af myg. Brug også aktuelle lægemidler såsom calaminpulver eller antiinflammatorisk salve.

  2. Lad være med at klø

    Ridser kan irritere huden og invitere til infektion. Hvis du kradser, især groft, kan disse sår vare længere og endda være svære at fjerne. Det er bedre at påføre et plaster eller påføre en ingrediens såsom honning, aloe vera, alkohol eller en bagepulveropløsning for at slippe af med kløen.

  3. Bade

    Fordi årsagen til mindre allergier ved myggestik er en forbindelse, så kan du tage et bad for at slippe af med det. Denne forbindelse vil blive skyllet med vand. Prøv at tage et koldt brusebad for at mindske kløe under badning. Det anbefales, at du går i bad uden at bruge sæbe, for sæbe kan blandes med proteinet fra myggens tentakler og gøre, at kløen ikke forsvinder.

Ingredienser til fjernelse af myggestik

Myggestiksmærker er ofte sorte og svære at forsvinde, fordi de ikke udfører indledende behandling som beskrevet ovenfor. Ingen grund til panik, du kan bruge ingredienserne nedenfor til at fjerne arret:

  1. Brug æblecidereddike

Læg 2-3 kopper eddike i et varmt bad for at behandle alle bid. Du kan også dryppe eddike på en vatpind og derefter påføre den på bidemærket. Æblecidereddike kan reparere sårvæv og også fjerne eventuelle resterende myggeforbindelser

  1. Vand & honning blanding

Honning er i stand til at være en anti-inflammatorisk eller betændelse i huden. Bland vand og honning i forholdet 1:3 og påfør på myggestikpletterne

  1. Brug hvidløgsskiver

Du kan skære hvidløget i skiver, og læg det derefter på myggestikket. Indholdet af hvidløg kan reducere kløe ved at nedbryde forbindelserne fra myggetentakler og behandle sår.

Nå, hvis du har spørgsmål om hudallergier, insektbid såsom myg eller andre tilstande, så lad os spørge en læge eller specialist, der bruger applikationen. ! Du kan kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent Ansøgning i App Store og Google Play!

Læs også:

  • Bevæger sig spontant, genkend tegnene på Tourettes syndrom
  • Forkælet og vrangforestilling, pas på med Askepot-komplekst syndrom
  • Behandlingsmuligheder for Downs syndrom