Giftig positivitet kan have negative virkninger

, Jakarta - Når du oplever et problem, der er svært at komme igennem, er det en løsning at tale med en, du kan stole på. Ved at gøre dette håber man, at der kan opstå bedre følelser, så de kan komme igennem denne periode. Alligevel kan nogle opmuntrende ord givet af andre faktisk have en negativ indvirkning i det lange løb, du ved!

Det er også kendt som giftig positivitet . Du er helt sikkert forvirret over årsagen, hvis positiv tale faktisk har en negativ effekt på nogen. Når nogen får giftig positivitet fra en betroet person begynder han at ignorere negative følelser i kroppen. Dette kan føre til betingelser, hvis altid positive, for at være den bedste måde at leve livet på. Her er den fulde anmeldelse!

Læs også: Ikke depression, vær forsigtig Følelser kan være smitsom

Negative virkninger af toksisk positivitet

Giftig positivitet er en tilstand, der opstår, når en person altid antager, at ved at tænke positivt, kan alle problemer passeres godt. Denne person mener, at altid at være positiv kan være den rigtige måde at overvinde alle problemer på. Den lidende afviser ofte negative følelsesmæssige følelser og kan i sidste ende hobe sig op og forårsage forstyrrelser, når det er svært at begrænse dem.

Nogen der tror på giftig positivitet vil fortsætte med at forsøge at undgå negative følelser, selvom disse følelser genereres af hjernen for at signalere fare. Hvis det fortsætter, vil du have svært ved at vurdere de problemer, der opstår, og antage, om de problemer, der opstår, går over af sig selv. Du ønsker vel ikke, at det skal ske, gør du?

Udover det kan du også være en ressource giftig positivitet mens du altid tvinger andre til at se den gode side, når noget dårligt sker. Faktisk ville hans ven måske bare udtrykke sine følelser, ikke for at få positive råd. På den måde kan han ikke udtrykke sine undertrykte følelser, og det kan have en dårlig effekt i sidste ende.

Eksempler på nogle ord, der indeholder giftig positivitet er:

"Giv ikke op, du kan gøre det."

"Prøv at se på den lyse side..."

"Du bør være taknemmelig, prøv at se andres lidelser."

"Du har meget at være taknemmelig for, ..." og så videre.

Læs også: Teenagere er vrede, her er årsagen

Benægtelse efter benægtelse fortsætter, hvilket i sidste ende kan udløse stress og psykiske til fysiske forstyrrelser. Nogle dårlige effekter kan også opstå som følge af giftig positivitet . Her er nogle af effekterne:

1. Forvirring om egne følelser

En der holder fokus på giftig positivitet i sidste ende kan blive forvirret af de følelser, der opstår i ham. Lidelsen kan få den ramte til ikke at tænke realistisk. Hvis det ikke kontrolleres, kan der opstå en følelse af forvirring omkring noget, der står over for, hvilket gør det svært at finde en løsning på problemet. I sidste ende bygger stressen op og venter på at eksplodere.

2. Det er svært at beskrive følelser

Folk, der virkelig tror på giftig positivitet det vil være svært at beskrive de negative følelser på ham. Så han kan ikke udtrykke vrede og irritation over noget. Dette resulterer i, at folk omkring dem ikke kender det problem, de oplever, og fortsætter med at antage, at alt er i orden. Hvis det er sådan, er det bedre at få behandling hos en psykolog.

Læs også: Vred uden grund, måske opleve disse 6 tilstande

Hvis du oplever dette, er det godt at bryde kæden af ​​problemet. Hvis det ikke er markeret, vil der opstå større problemer, og du vil i stigende grad være ude af stand til at kontrollere dig selv. Når du føler dig for positiv, så prøv at diskutere med en psykolog fra for forslag til at gøre det bedre. Den eneste måde er med Hent Ansøgning i smartphone du!

Reference:
Psykologgruppen. Hentet 2020. Toxic Positivity: The Dark Side of Positive Vibes.
Huff Post. Hentet i 2020. Hvad er giftig positivitet? Hvorfor det er OK ikke at være okay lige nu.