5 naturlige måder at overvinde for tidlig ejakulation

, Jakarta – For tidlig sædafgang er ejakulation, der opstår, når en mand får orgasme og frigiver sæd umiddelbart efter seksuel aktivitet og med minimal penisstimulering. Mænd, der oplever for tidlig sædafgang, har en tendens til at få en orgasme inden for et minut efter at være blevet seksuelt stimuleret, og er normalt ikke i stand til at forsinke sædafgang.

Tilstanden rammer så mange som 1 ud af 3 mænd, hvilket kan forårsage frustration og angst. Dette får nogle mænd med for tidlig sædafgang til at undgå sex. Heldigvis er der stadig nogle naturlige måder at håndtere for tidlig ejakulation på som følger:

  1. Rød ginseng

Indtagelse af rød ginseng kan genoprette seksuel vitalitet, fordi det er kendt som en anti-inflammatorisk og øger blodgennemstrømningen. University of Maryland Medical Center antyder, at rød ginseng kan øge libido. Rød ginseng kan give kroppen mulighed for at tilpasse sig stress med mindre udsving i sexlysten.

National Institutes of Health bekræfter også, at rød ginseng mere eller mindre kan reducere symptomer på for tidlig sædafgang, samt hjælpe med at gøre fastere og længerevarende erektioner nemmere at opnå. Andre fordele er også øget sædvolumen samt motilitet.

  1. akupunktur

Akupunktur menes også at forbedre erektionskvaliteten og genoprette seksuel aktivitet. Nåle kan stimulere en biologisk reaktion i kroppen, så det kan ændre produktionen neurotransmitter i hjernen, hvilket har vist sig at være gavnligt ved for tidlig sædafgang. Faktisk er det måske derfor de såkaldte antidepressiva serotonin-genoptagelseshæmmer (SSRI'er) kan også hjælpe med at holde længere i sengen.

  1. Ændring af livsstil

Ændring af din livsstil kan være en måde at håndtere for tidlig sædafgang. Zink og magnesium spiller en meget vigtig rolle i kvaliteten af ​​din seksuelle sundhed, og hjælper især med at overvinde for tidlig ejakulation.

Nogle fødevarer, der anbefales at indtage til dem af jer, der oplever for tidlig sædafgang, er østers, græskarkerner, sojabønner, yoghurt, spinat, fuldkornsprodukter, mandler, kidneybønner, kikærter, sesamfrø, oksekød og lam, mørk chokolade, hvidløg og nødder. bælg.

  1. "Trænende" orgasme

At "holde" orgasme kan være en måde at behandle for tidlig sædafgang. Tricket er at holde lidenskaben før klimakset. For eksempel ved at bede en partner om at klemme spidsen af ​​penis, hvilket gentages flere gange. En anden måde at øve orgasme på er at forsinke klimaks. Efter at have følt dig mindre ophidset, skal du langsomt begynde at have seksuel aktivitet igen. Gentag denne proces så mange gange som nødvendigt for at hjælpe dig med at kontrollere ejakulation.

At styrke dine bækkenbundsmuskler kan have stor betydning for, hvor lang tid det tager dig at klimaks. Bækkenbundsøvelser kan hjælpe en mand med at håndtere livslang for tidlig ejakulation med at kontrollere sin ejakulationsrefleks.

  1. Sport

Motion er en af ​​de bestræbelser, der gøres for at overvinde for tidlig sædafgang naturligt. Dette skyldes, at træning kan øge og forbedre blodcirkulationen, herunder blodgennemstrømningen til penis. Nogle af de anbefalede øvelser til behandling af for tidlig sædafgang er yoga, løb og svømning.

Selvfølgelig bliver denne sport ikke kun dyrket lejlighedsvis. Gør det regelmæssigt og intenst for at få maksimale resultater.

Hvis du vil vide mere om naturlige måder at håndtere for tidlig sædafgang og anden information relateret til reproduktiv sundhed, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge, du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .

Læs også:

  • For tidlig ejakulation, helbred eller følelsesmæssigt problem?
  • 5 tips til at overvinde for tidlig ejakulation
  • Det er ingen hemmelighed, grunden til, at mænd har for tidlig sædafgang