Hvad er den normale størrelse af Mr P?

Jakarta – Mange tror, ​​at vægt, pegefingerlængde og fodstørrelse kan forudsige størrelsen af ​​hr. P. Faktisk er denne antagelse kun en myte. For faktisk kan disse faktorer ikke forudsige størrelsen af ​​penis nøjagtigt.

Læs også: Mænd fra dette land, der løj om størrelsen af ​​hr. P

For mange mænd er penisstørrelsen vigtig. Dette skyldes, at der er mange antagelser om, at en mands virilitet kan ses ud fra, hvor stor størrelsen af ​​hans penis er. Faktisk er der ingen specifik standard for, hvor mange centimeter penisstørrelse en mand skal have for at blive betragtet som en mand. Så er der en normal penisstørrelse? Find ud af fakta her, kom så!

Normal størrelse Mr P

Nogle mænd tror, ​​at størrelsen af ​​hans penis er mindre end andre mænds. Faktisk varierer størrelsen på hver mands penis meget. For at du ikke farer vild i følelsen af ​​mindreværd, er her de normale størrelses benchmarks for Mr P, som du har brug for at kende:

  • Når slap: omkring 5-10 centimeter lang.

  • Når den er hård (oprejst): omkring 10,5-12,8 centimeter lang.

Undersøgelser offentliggjort i British Journal of Urology International sagde også, at den gennemsnitlige penisstørrelse ikke er så stor som forestillet. Fordi undersøgelsen fandt, at den gennemsnitlige penisstørrelse for respondenter, når de er oprejst, er 10-16 centimeter. I mellemtiden. baseret på en undersøgelse offentliggjort i Journal of Urology rapporterede, at størrelsen af ​​penis, når slap er 8,8-10 centimeter, og når oprejst er 13-14,2 centimeter.

Læs også: Her er, hvordan du kender hr. helbredstilstand P Din partner

Hvornår begyndte hr. P at vokse og stoppe med at vokse?

Væksten af ​​Mr P er startet siden i livmoderen, netop ved 9. graviditetsuge. I løbet af de første par uger af graviditeten ser kønsorganerne hos babypiger og drenge ens ud. Det var først efter påvirkningen af ​​testosteron (et mandligt hormon), mandlige babykønsorganer begyndte at udvikle sig til Mr P og et par testikler i testiklerne. Væksten af ​​Mr. P er hurtigst i alderen 12-16 år, afhængigt af hvornår drenge begynder at komme i puberteten. Mr P-væksten stopper så i alderen 18-21 år.

Kan størrelsen af ​​penis ændre sig?

Mr P er ikke et statisk organ, der kan ændres i form og størrelse. Det er et organ fyldt med væv, der ligner en svamp, så det kan udvide sig med blod og derefter tømmes igen fra tid til anden. Derfor kan størrelsen af ​​penis ikke ændre sig, selvom du bruger forstørrelsesmedicin, der sælges på markedet.

I stedet for at tænke på størrelsen af ​​din penis, er det bedre at fokusere på at tage vare på din penis sundhed. Tricket er at stoppe med at ryge, begrænse alkoholforbruget, træne regelmæssigt, være loyal over for din partner og omhyggeligt rense kønsområdet. Trods alt, uanset størrelsen på din penis, kan du stadig tilfredsstille din partner ved at vælge den bedste sexstilling.

Læs også: 5 mænds helbredsproblemer, som mænd skammer sig over

Det er oplysninger om den normale størrelse på hr. P. Hvis du har andre spørgsmål om hr. P, kan du spørge lægen . Du behøver bare Hent Ansøgning i App Store eller Google Play. Derefter kan du indtaste funktionerne Kontakt læge i app at tale med lægen når som helst og hvor som helst igennem snak, og Stemme/videoopkald. Kom nu, brug appen lige nu!