Drik mælk før søvn, kan eller undgå?

Jakarta – Som en kilde til ernæring, der skal indtages hver dag, er mælk en obligatorisk drik for både børn og voksne. Mange undersøgelser siger, at det rigtige tidspunkt at drikke mælk er om morgenen. Fordi mælk vil øge udholdenheden, så kroppen bliver mere fit, når den udfører aktiviteter hele dagen lang. Ikke nok med det, at drikke mælk om morgenen vil også få os til at få et bedre humør, så vi bliver mere spændte.

Men hen mod aftenen er energien i vores krop aftagende, fordi den er blevet brugt til at lave mange aktiviteter. Denne tabte energi skal erstattes med det samme, og en måde at gøre det på er ved at indtage mælk om natten. Nogle mennesker kan stadig tøve med at indtage mælk før sengetid af frygt for at blive fede. Faktisk kan du indtage fedtfattig mælk og sukker, så kroppen stadig får fordelene ved mælk. Nå, her er fordelene ved at drikke mælk før sengetid for voksne:

Læs også: Misforstået, sødet kondenseret mælk viser sig kun at være en komplementær ret

  1. Gør kroppen mere afslappet og sov bedre

Sød komælk indeholder aminosyren tryptofan, som hjælper med produktionen af ​​hormonerne serotonin og melatonin. Disse to hormoner er kendt som beroligende midler, fordi de giver en følelse af komfort, får dig til at føle dig bedre og forebygger depression. Kalciumindholdet i mælk kan også øge serotonins ydeevne, så kvaliteten af ​​din søvn bliver bedre.

  1. Tage på

For dig, der føler, du har en for tynd krop, kan du tage naturligt på i vægt ved flittigt at drikke mælk inden sengetid. Dette skyldes, at mælk indeholder laktose, som vil blive behandlet præcis som alt andet sukker, så det daglige kalorietal vil stige. Effekter af overdreven vægtøgning kan forekomme, især hvis mælk indtages i store mængder (mere end 1 glas) eller for tæt på sengetid. Sørg dog for ikke at drikke for meget, da det vil give dig kvalme.

  1. Minimer menstruationssmerter

Calciumindholdet i mælk vil være meget effektivt til at minimere smerten forårsaget af udskillelsen af ​​livmodervæggen. At give nok calcium under menstruation vil reducere smerte med op til 48 procent. Så for kvinder, der ofte klager over smerter under menstruation, kan du prøve at drikke mælk, før du går i seng under menstruationen.

Læs også: Kan du slippe af med menstruationssmerter med akupunktur?

  1. Fugtgivende hud

Hvis din hud er tør hudtype, kan indtagelse af mælk før sengetid være en effektiv måde at overvinde det på. Dette skyldes, at mælk vil øge effektiviteten af ​​arbejdet med mælkesyre. Denne mælkesyre arbejder på at udrydde død hud fra hudens overflade, så huden vil se lys og fugtig ud. Mælk indeholder også antioxidanter, der hjælper kroppen med at bekæmpe frie radikaler.

  1. Styrker knogler og tænder

Det høje calciumindhold i mælk vil gøre dine knogler og tænder stærkere. Calcium vil også forhindre, at dine tænder bliver tandløse, oplever knogletab og forhindrer osteoporose.

Nå, det var fordelen ved mælk, hvis du drikker det om natten. Desværre er vanen med at drikke mælk i det indonesiske samfund stadig for lav. Faktisk vil en række forskellige næringsstoffer være nødvendige for din krop for at forblive sund. Hvis du har helbredsproblemer, kan du bruge applikationen at kontakte en læge når som helst og hvor som helst. Derudover kan du også kontakte lægen for at drøfte helbredsproblemer via Stemme/videoopkald og Snak . Kom nu, Hent lige nu!