Sådan bruger du den rigtige ansigtscreme

, Jakarta – Ansigtscreme er ét produkt hudpleje som du skal have. Normalt opdelt i to typer, nemlig morgencreme og natcreme. Det er meget vigtigt at bruge en ansigtscreme hver dag, fordi den er nyttig til at fugte, beskytte og give næring til din hud. Men hvad nu hvis du har brugt en sikker ansigtscreme hver dag, men du ikke har fået de ønskede resultater endnu? Nå, måske er det fordi den måde, du bruger ansigtscreme på, ikke er rigtig. Kom nu, find ud af, hvordan du bruger den rigtige ansigtscreme her.

1. Ingen grund til at smøre meget

Når man påfører creme i ansigtet, skal der ikke meget til, men lige nok. Men vigtigst af alt, påfør cremen jævnt i ansigtet. Ved at påføre en passende mængde creme kan cremen virke optimalt for at give de bedste resultater til dit smukke ansigt.

2. Tør jævnt af fra ydersiden til indersiden

Så den anbefalede måde at bruge en ansigtscreme på er at påføre en lille mængde creme på flere punkter på ansigtet og derefter glatte den fra ydersiden af ​​ansigtet mod midten i en opadgående cirkulær bevægelse. Start ved midten af ​​hagen, og massér derefter blidt i blide cirkulære bevægelser til kæbelinjen, arbejd dig op til din pande og afslut ved næseområdet.

Undgå at bruge cremen fra den modsatte retning, nemlig fra næseområdet til panden og hele vejen til hagen. Dette skyldes, at ansigtscreme har potentialet til at sidde fast og samle sig omkring hårgrænsen nær dit øre, når du påfører den. Den ophobede creme vil tilstoppe porerne, så ansigtet til sidst ikke bliver rent, men derimod kommer der en del hudorme og bumser i området.

3. Gå ikke glip af The Neck

Huden på halsen er en forlængelse af ansigtshuden, som også skal behandles. Efter at have påført cremen i hele ansigtet, så glem derfor ikke også at påføre cremen på halsen. Mange bruger dog ofte mere ansigtscreme i ansigtet, så smøres resten på halsen. Denne metode er faktisk ikke helt rigtig. Adskil i stedet cremen til ansigtet og til halsen.

4. Påfør creme umiddelbart efter bad

Det er bedre at bruge en ansigtscreme umiddelbart efter du har badet eller renset dit ansigt, for på det tidspunkt er ansigtshuden stadig i en fugtig tilstand, så den kan absorbere cremen bedre.

5. Brug en ansigtscreme, der passer til din hudtype

Hvis du føler, at det er okay at bruge et produkt til ansigtscreme, skal du tænke om igen. Dette skyldes, at alle har en anden hudtype. Fedtet, tør, normal og kombineret hudtyper kræver hver især en speciel creme, der kan imødekomme deres behov.

Udover at tilpasse dig din hudtype, skal du også skelne mellem en dagcreme og en natcreme. Dagcremer indeholder normalt SPF, som kan beskytte din hud mod solens skadelige virkninger. Mens natcremen, indeholder en række vitaminer, der kan hjælpe med at reparere hudskader, der opstår i løbet af dagen.

6. Vælg en morgencreme, der indeholder SPF

Fordi Indonesien er et tropisk land, hvor solen er meget varm om dagen, anbefales det at bruge en morgencreme med SPF-indhold. Dette indhold er meget nyttigt til at beskytte huden mod eksponering for UVA- og UVB-stråler, der kan forårsage solskoldning.

Sådan bruger du den rigtige ansigtscreme. Hvis du har problemer med ansigtshudens skønhed, skal du blot bruge applikationen . Du kan spørge og bede om sundhedsråd fra eksperterne igennem Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.

Læs også:

  • Dette er grunden til, at det er vigtigt at passe på skønheden, inden du går i seng
  • Kan du lide at bruge hudpleje? Tag et kig på disse 4 fakta
  • Undgå 5 fejl ved at bruge disse øjencremer