Sjældent kendte, 5 fordele ved Dayak-løg til sundhed

Dayak løg er en type krydderi kendt som en fødevaresmag og traditionel medicin. Forskellige ingredienser i det anses for at være gavnlige for sundheden, lige fra at opretholde hjertesundhed, overvinde mavesmerter til at kontrollere blodsukkerniveauet."

, Jakarta – Ikke kun skalotteløg, hvidløg og løg, det viser sig, at der er Dayak-løg, som er kendt som et krydderi til maddelikatesser. Ud over at smage mad bruges Dayak-løg også som traditionel medicin i generationer af indonesernes befolkning. Dette skyldes indholdet af Dayak-løg, som anses for at være gavnlige for sundheden.

Dayak-løg kommer fra Kalimantan. Formen er ikke meget anderledes end rødløget, forskellen er den hvide Dayak-løgblomst. Så er det rigtigt, at der er fordele ved Dayak-løg for sundheden?

Læs også: Begynder at blive kigget på til behandling, er urter sikre?

Fordele ved Dayak-løg til sundhed

Dayak løg (Eleutherine palmifolia (L.) Merr) er også kendt som sabrangløg, diamantløg, endda arabisk løg. Dayak-løg er en typisk krydderiplante fra Kalimantan. Denne plante har en rød knoldform med tårnhøje blade og hvide blomster.

Dayak-løg er berømte for deres forskelligartede indhold og anses for at være i stand til at overvinde forskellige sundhedsproblemer. Dayak-løg er blevet meget brugt af samfundet som en traditionel medicin, der er i stand til at overvinde forskellige sundhedsproblemer.

Læs også: Det er 6 lægeplanter, som du bør have derhjemme

Dette skyldes, at Dayak-løg indeholder fytokemikalier, såsom alkaloider, glycosider, flavonoider, phenoler, steroider og tanniner. Dayak-løg har også et ret højt indhold af antioxidanter.

For det er der ingen skade i at anerkende fordelene ved Dayak-løg for sundheden.

  1. Overvinde mavesmerter

Hvis du oplever mavesmerter forårsaget af fordøjelsesbesvær, er der ingen skade i at prøve at spise Dayak-løg. Indholdet af tanniner i mariehøns anses for at kunne overvinde mavesmerter. På den måde kan mavesmerter forbedres.

  1. Oprethold hjertesundhed

Dayak-løg er også kendt for at have et ret højt indhold af antioxidanter. Det kan bruges til at hjælpe med at opretholde hjertesundheden. Udover regelmæssigt at indtage Dayak-løg, skal du også træne regelmæssigt og opretholde en sund kost for at forbedre hjertesundheden.

  1. Forebyg infektioner i kroppen

En undersøgelse fra Tropisk biovidenskabsforskningFordelene ved Dayak-løg er, at de indeholder flavonoider. Flavonoider er den største gruppe af phenoliske forbindelser, der er effektive til at hæmme væksten af ​​vira, bakterier og svampe.

  1. Sænkning af blodsukkerniveauet

Indholdet af flavonoidforbindelser, alkaloider og glycosider i dayang-løg anses for at være effektive til at sænke blodsukkerniveauet. Du bør også være opmærksom på den type og mønster af mad, du indtager.

  1. Behandling af sår og sår

Fordelene ved Dayak-løg er blevet brugt i vid udstrækning til behandling af sår og sår. Dette er på grund af det antimikrobielle indhold i det. Husk dog, hvilken type skade du oplever. Udfør den behandling, lægen anbefaler, hvis det er nødvendigt.

Læs også: 7 urteplanter, som Mamanda hævder at forhindre Corona

Det er fordelene ved Dayak-løg for sundheden. For at optimere fordelene ved Dayak-løg bør du vedtage en sund livsstil og øge forbruget af sunde fødevarer.

Der er intet galt i at spørge lægen direkte om fordelene og hvordan man bruger det rigtige Dayak-løg gennem applikationen . Kom nu, Hent nu gennem App Store eller Google Play!

Reference:

Tropisk biovidenskabsforskning. Fået adgang i 2021. Den antibakterielle aktivitet af Dayak-løg (Eleutherine palmifolia (L.) Merr) mod patogene bakterier.

Steemit. Fået adgang i 2021. Fordele ved Dayak-løg til diabetes, øget mandlig vitalitet og hvordan man spiser Dayak-løg.

Kartika: Scientific Journal of Pharmacy. Fået adgang i 2021. Effekten af ​​Dayak-løgløg (Eleutherine palmifolia (L.) Merr.) som antimikrobielle urter til huden.