Drik mælk om morgenen eller om natten, hvad er bedre?

, Jakarta - Mælk er kendt for at have sundhedsmæssige fordele på grund af de næringsstoffer, den indeholder. At drikke mælk bliver en daglig rutine for de fleste. Nogle mennesker drikker mælk om morgenen. Mens nogle andre vælger at drikke mælk om aftenen inden de går i seng. Men hvornår er det bedste tidspunkt at drikke mælk?

Husk, at der faktisk ikke er noget bedste tidspunkt at drikke mælk på. Det betyder, at mælk kan drikkes til enhver tid, alt efter de aktiviteter, du laver. Det vigtige at bemærke er ikke at drikke for meget mælk, fordi det kan give en mæthedsfornemmelse.

Læs også: Mavesmerter efter morgenmad, hvad er der galt?

Effekten af ​​mælkedrikketid på sundheden

Faktisk nævner nogle undersøgelser ikke det rigtige tidspunkt at drikke mælk. Der er dog også dem, der har nævnt de bedste øjeblikke at drikke mælk, for eksempel efter træning. Målet er at køre et vægttabsprogram og opbygge muskler.

Mælk indeholder forskellige næringsstoffer, der fremmer sundheden. At drikke et glas mælk ved måltiderne er en nem måde at skære kalorier fra mad på.

I mellemtiden hjælper calcium i mælk knoglevækst, mens magnesium og kalium er vigtige for at regulere blodtrykket. Mælk er en kaloriefattig, men proteinrig drik.

Proteinet i mælk kan også hjælpe dig med at tabe dig og understøtte muskelopbygningen. Processen med vægttab kan opstå ved at øge stofskiftet og øge mæthedsfornemmelsen efter at have spist. Dette sænker det daglige kalorieindtag.

Hvis du drikker mælk efter træning, kan det understøtte muskelvækst og øge kropssammensætningen. Du skal dog huske på, at indtagelse af overskydende mælk kan føre til ukontrolleret vægtøgning på grund af det høje kalorieindtag.

Nogle mennesker tror også, at indtagelse af mælk forbedrer fordøjelsesfunktionen. For at mærke disse fordele, prøv at drikke det efter et måltid. Du kan også mærke fordelene ved fermenterede mælkeprodukter eller yoghurt. Det skyldes, at indholdet af probiotika eller gode bakterier, der arbejder sammen med mikrober i tarmene.

Læs også: 7 typer mælk du skal kende og deres fordele

Nogle mennesker bør begrænse indtagelse af mælk

Nogle mennesker med visse betingelser bør begrænse eller undgå at drikke mælk. Især hos mennesker, der er laktoseintolerante eller allergiske over for mælk. Laktoseintolerance er manglende evne til at fordøje det vigtigste sukker i mælk. Denne tilstand kan forårsage gas, oppustethed og diarré.

Derudover bør personer med diabetes eller som har dårlig blodsukkerkontrol også begrænse mælkeindtaget. Mælk indeholder laktose, som er en sukkerart, der bidrager til et højt blodsukkerniveau.

Hvis du skal begrænse dit mælkeindtag, kan du skifte til plantebaseret mælk, såsom mandel-, soja-, cashew- og hampemælk. Se efter en række plantebaseret mælk, der er usødet og ikke indeholder tilsatte ingredienser, som din krop ikke har brug for.

Du skal forstå, mælk er en næringsrig drik, der indeholder protein, calcium og flere andre næringsstoffer. Indtil videre er der ingen undersøgelser, der tyder på, at du bør drikke mælk om morgenen eller om natten for dets helbred.

Læs også: Forebyg osteoporose med disse 6 trin

Det er bare, at nogle undersøgelser viser, at det at drikke mælk efter træning kan hjælpe dig med at tabe dig eller opbygge muskler i særdeleshed. Samlet set afhænger det bedste tidspunkt at drikke mælk af hver persons mål og behov.

For at finde ud af din krops behov for mælk, kan du diskutere med din læge gennem ansøgningen . Kom nu, Hent Ansøgning lige nu!

Reference:

Healthline. Tilgået 2020. Er der det bedste tidspunkt at drikke mælk?
Medical Daily. Tilgået 2020. Hvornår er det bedste tidspunkt at drikke mælk?