Pas på, Pinworm-infektioner kan forårsage problemer i Miss V

, Jakarta – Pinworms er en meget lille parasitisk infektion. Pinworm-parasitter kan angribe den menneskelige tyktarm og spredes hurtigt. Direkte kontakt med genstande eller hud, der er udsat for pinworm-parasitten, får dig til at få en pinworm-infektion.

Spredningen af ​​pinworm infektion er forårsaget af spredning af pinworm æg. Pinworm æg kan komme ind i menneskekroppen gennem munden, men pinworm æg kan også komme ind gennem næsen.

Pinworm-æg, der kommer ind i menneskekroppen, kan sætte sig og klækkes i fordøjelseskanalen. Pinworms kan leve i den menneskelige fordøjelseskanal i flere uger. Der er flere faktorer, der får en person til at opleve en pinworm-infektion, såsom:

  1. Vanen med at stikke fingeren i munden.

  2. Oprethold ikke kroppens og miljøets renhed.

  3. Bor i et tæt og slumkvarter.

  4. At være i et miljø, der er blevet inficeret med pinworms.

  5. Kan lide at dele brugen af ​​personlige ejendele eller badeværelset.

Læs også: 6 helbredsproblemer på grund af pinworms

Symptomer på Pinworm-infektion

Pinworm infektion forårsager ingen symptomer i starten. Men hvis den ikke behandles, vil denne tilstand forårsage kløe i anus, især om natten. Ud over kløe vil anus føles ømt, og der kommer flere udslæt på anus.

Mennesker med ormeinfektioner oplever også kvalme og smerter i underlivet, fordi nåleorme normalt angriber tyktarmen.

Pinworms kan forårsage problemer i Miss V

Pinworms er kendt som parasitter, der normalt yngler i den menneskelige endetarm. For kvinder, hvis du ikke passer på dig selv, kan pinworms forårsage problemer for Miss V.

Kløe, der mærkes på grund af pinworm-infektion, mærkes ikke kun i endetarmen, hos kvinder kan pinworm-infektion spredes til Miss V. Hos Miss V kan pinworm-infektion få Miss V til at føle sig kløende ledsaget af en brændende fornemmelse.

Læs også: Lær din lille en sund livsstil for at forhindre pinworms

Hvis den ikke behandles med det samme, kan denne tilstand forårsage betændelse og irritation af skeden. Værre er, at pinworm-infektioner kan forstyrre en kvindes reproduktive system, hvis det har spredt sig til æggelederne. Kvinder, der har en pinworm-infektion, føler smerte, når de har sex og vandladning. Pinworm infektion i Miss V kan føre til komplikationer såsom vægttab og urinvejsinfektioner.

Der er flere måder at forhindre pinworm problemer i Miss V, såsom:

1. Spis ren og sund mad

Indtag altid ren og sund mad for at undgå pinworm-infektion hos Miss V. Pinworms kan komme ind i kroppen gennem indtagelse af mindre ren mad. Du bør være opmærksom på renligheden af ​​den mad, du spiser. Glem ikke at tage ormekur regelmæssigt hver 6. måned.

2. Skift af undertøj

Det er bedre at gøre det til en vane at skifte undertøj regelmæssigt. Dette forhindrer overførsel af nåleorm fra anus til skeden.

3. Hold Anus ren

Vær opmærksom på renheden af ​​anus. Vask anus med antiseptisk sæbe efter hver afføring. Glem ikke at vaske dine hænder, hver gang du går på toilettet.

Der er intet galt i at foretage regelmæssig kontrol af kroppens sundhed og indtage ormemedicin. Du kan undgå pinworm-infektion ved at leve en sund livsstil. Brug appen at spørge lægen om dit helbred. Kom nu, Hent Ansøgning nu gennem App Store eller Google Play!

Læs også: Børn sårbare over for pinworms